סקופ ! רכבת העמק עולה על הפסים !!!

מצב
הנושא נעול.

הנה הקישור: http://www.globes.co.il/serve/globes/docview.asp?pid=5&QUID=U28671&ID=476041&did=781605 נו ? מה אתם אומרים ???

שי חלצי

New member
אפשר לדעת מה כתוב שם בכלליות?

הנה הקישור: http://www.globes.co.il/serve/globes/docview.asp?pid=5&QUID=U28671&ID=476041&did=781605 נו ? מה אתם אומרים ???
בשביל מי שאין לו מנוי לגלובס
תודה :)

ראה להלן בשרשור זה. הייתי שמח

בשביל מי שאין לו מנוי לגלובס
תודה :)
ראה להלן בשרשור זה. הייתי שמח
להעלות לכאן את הכתבה בשלמותה אך יש כאן פלצנים שותתי דם וקנאים שיגידו: "גניבת-זכויות". ולכן לא אעלה לכאן את הכתבה בשום פנים ואופן. הכתבה המלאה שמורה אצלי ואם תבוא לירושלים, תוכל לקרוא אותה אצלי. אינני מעביר אותה במייל אישי בגלל שזה אסור. שבת-שלום אחי ! שלך, אביתר.

לא סקופ ולא בטיח !

דחוף דחוף מה כתוב בכתבה ??????
אני לא מנויי ואני גר בעפולה
לא סקופ ולא בטיח !
סך הכל עוד תוכנית של שר התחבורה לשעבר אפרים סנה לחדש את רכבת העמק ולימתוח קו רכבת מ-חדרה עד בית-שאן דרך עפולה ועמק יזרעאל . מקווה שהפרוייקט יתחיל לירקום עור וגידים בקרוב . ואז תהיה רכבת אוליי מ-טבריה עד תל אביב

shapira meir

New member
יש פטנט שנקרא:

לא סקופ ולא בטיח !
סך הכל עוד תוכנית של שר התחבורה לשעבר אפרים סנה לחדש את רכבת העמק ולימתוח קו רכבת מ-חדרה עד בית-שאן דרך עפולה ועמק יזרעאל . מקווה שהפרוייקט יתחיל לירקום עור וגידים בקרוב . ואז תהיה רכבת אוליי מ-טבריה עד תל אביב
יש פטנט שנקרא:
"תשובה שלילית באופן חיובי". אתה מציע משהו ואתה נראה חיובי, אבל ההצעה שלך בלתי אפשרית, זה לא חשוב, העיקר שהצעת משהו חיובי למרות שברור לך שזה בלתי אפשרי לקיים. כבר אמרתי למישהו, תתחיל ביישום דברים קטנים ואחר כך תפנה לחברם לדברים גדולים. שיבצעו את רכבת העמק (לכל האורך) ואחר כך יוכלו לחבר לה צירים נוספים, ואולי אפילו (חזון אחרית הימים) לחדש את שדה התעופה הימי בכנרת, ואולי סוף סוף טבריה תחזור לימיה הטובים.

הווריאציה המקומית של הפטנט:

יש פטנט שנקרא:
"תשובה שלילית באופן חיובי". אתה מציע משהו ואתה נראה חיובי, אבל ההצעה שלך בלתי אפשרית, זה לא חשוב, העיקר שהצעת משהו חיובי למרות שברור לך שזה בלתי אפשרי לקיים. כבר אמרתי למישהו, תתחיל ביישום דברים קטנים ואחר כך תפנה לחברם לדברים גדולים. שיבצעו את רכבת העמק (לכל האורך) ואחר כך יוכלו לחבר לה צירים נוספים, ואולי אפילו (חזון אחרית הימים) לחדש את שדה התעופה הימי בכנרת, ואולי סוף סוף טבריה תחזור לימיה הטובים.
הווריאציה המקומית של הפטנט:
"בדיקת כדאיות/היתכנות כלכלית", ובמילים אחרות: סחבת...או שהפריץ ימות, או שהכלב ימות...

רכבת העמק

יש פטנט שנקרא:
רכבת העמק
לפניי כמה שנים הציע שר התחבורה דאז אפרים סנה להקים קו רכבת שיחדש את רכבת העמק כלומר להקים קו חדש לאורך הקו הירוק של השומרון שיימתח מחדרה עד בית שאן דרך עפולה ועמק יזרעאל עם תוכנית עתידית להמשיך אותו עד טבריה . בינתיים הכל נימצא רק על הנייר . התוכנית היחידה שיצאה אל הפועל היא : הכפלת המסילה של תל אביב - באר שבע . ותגיד לי בבקשה על איזה שדה תעופה אתה בדיוק מדבר . כי אני מכיר רק תוכנית אחת ליבנות שדה תעופה על אי מלאכותי מול חופי תל אביב .

התוכנית "פרצה" החוצה מהנייר ובתוך

רכבת העמק
לפניי כמה שנים הציע שר התחבורה דאז אפרים סנה להקים קו רכבת שיחדש את רכבת העמק כלומר להקים קו חדש לאורך הקו הירוק של השומרון שיימתח מחדרה עד בית שאן דרך עפולה ועמק יזרעאל עם תוכנית עתידית להמשיך אותו עד טבריה . בינתיים הכל נימצא רק על הנייר . התוכנית היחידה שיצאה אל הפועל היא : הכפלת המסילה של תל אביב - באר שבע . ותגיד לי בבקשה על איזה שדה תעופה אתה בדיוק מדבר . כי אני מכיר רק תוכנית אחת ליבנות שדה תעופה על אי מלאכותי מול חופי תל אביב .
התוכנית "פרצה" החוצה מהנייר ובתוך
4 חודשים מתחילות העבודות בשטח.

אני גר בעפולה ויש לי כמה שאלות

באמת !!!!עוד 4 חודשים!!!!!
אני גר בעפולה ויש לי כמה שאלות
למה אתה מיתכוון שהעבודות יתחילו בעוד 4 שבועות : 1) איפה הם יתחילו ??? באיזור לב המיפרץ או לאורך כל התוואי ??? 2) מה הדבר הראשון שיתחילו לעשות בעבודות שאתה מדבר עליהם ??? ומה עוד ידוע לך על הרכבת המחודשת ???? האם תיהיה תחנה בתוך עפולה או שאני צריך לקחת אוטובוס כדי להגיע לתחנה שתיהיה רחוקה מהעיר ??? ואיך הרכבת תעבור את כביש עפולה נצרת או כביש הסרגל בגשר , במינהרה מיתחת לכביש או על הכביש שזה לא ניראה לי הגיוני כי אלו כבישים מהירים ???????

רכבת העמק

יש פטנט שנקרא:
רכבת העמק

fireman

New member
אני דורש ממך באופן סופי ומוחלט

רכבת העמק
להתחיל לכתוב כמו שצריך ללא רווחים כפולים, משולשים ומרובעים המקשים על הקריאה, משבשים את כל צורתו על עמוד הפורום שהופכים את קריאת ההודעות שלך למטרד, בין השאר כל ההדגשות האקראיות שלך והפיסוקים הבלתי מובנים.

ומה כל כך נורא בהדגשות ? ../images/Emo12.gif

להתחיל לכתוב כמו שצריך ללא רווחים כפולים, משולשים ומרובעים המקשים על הקריאה, משבשים את כל צורתו על עמוד הפורום שהופכים את קריאת ההודעות שלך למטרד, בין השאר כל ההדגשות האקראיות שלך והפיסוקים הבלתי מובנים.
ומה כל כך נורא בהדגשות ?

four seasons

New member
fireman ...

fireman ...
ובהזדמנות זו תמליץ לי גם להפסיק לכתוב בשגיעות, וגם להומוסקסואלים, לסביות, גם לנשים שכותבות כי פשוט הם מטרד ומשבשים את עומוד הפורום, מדהים אותי עד כמה חסרת רגישות ההודעה שלך.

מצב
הנושא נעול.
למעלה