ספרים ופרסים ב-
אנשים

ספרים ופרסים ב-../images/Emo43.gif אנשים

פרס ספיר 2007 יוצא לדרך! טקס חלוקת פרס ספיר לספרות יפה מתקרב בצעדי ענק, ומפעל הפיס ותפוז
אנשים
מזמינים אתכם להכיר את המועמדים, לחוות את דעתכם ולהתכונן לתחרות הגדולה. http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?id=276&msgid=99909430
לומדים באוניברסיטה הפתוחה
מאסתם מעטיפת הממ"ן הרגילה ויש היגידו משעממת
אתם מוזמנים לקחת את הקיים, לגזור, לצבוע, לקשקש, לאחד, לרסס ובעצם לעצב מחדש את מעטפת הממ"ן, ואולי תזכו בארוחה זוגית http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?id=654&msgid=99922230
שון פול מגיע לארץ להופעה אחת ואתם יכולים לזכות באלבום האחרון שלו. בואו להשתתף בחידון: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/communityEvent.asp?id=56803
השבוע מתקיימת בפורום שורטי תחרות כתיבת שירי ראפ מקוריים. השיר הזוכה יזכה את כותבו בזוג כרטיסים לסרט. הגענו לשלב ההצבעות. בואו להצביע: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?id=1482&msgid=99928486
blogTV הדור החדש - עכשיו בישראל לאחר הצלחתו של blogTV ישראל באינטרנט ובסלולאר, זכייה בפרסים בין לאומיים, השקתו בקנדה ובארה"ב, העלנו היום את הגרסה הבינלאומית המתקדמת גם בישראל, עם שדרוגים לשדרן ולצופה. בקרוב מאוד ה-blogTV החדש ישולב גם במערכת הקהילות של תפוז- בכל פורום וקומונה יוקצה מיקום לחלון וידאו, דרכו תוכלו לעלות שידור חי לחברי הפורום. פרטים נוספים על שדרוגים, חידושים והשילוב במערכת הקהילות של תפוז תוכלו למצוא בבלוג: http://www.tapuz.co.il/blog/viewEntry.asp?EntryId=1004492

Invisible Boy

New member
נצל"ש - התמונה שראיתם עם השומנים...

כמו שזה שקוף, היה פוטושופ. זו האמיתית
גם פה היא מלאה אבל לא ברמה שעשו אותה.

Invisible Boy

New member
זאת המוזייפת../images/Emo26.gif

ואפילו לפי הטג של X17 רואים שזה זיוף, כי התג שלהם נראה אחרת.

Invisible Boy

New member
פתאום אין לה תחתון ?../images/Emo6.gif

ופתאום אין שומנים ? הם אשכרה זיופו את התמונות

SuperShiro

New member
אני באמת מקווה שהאנשים בעלי הזמן הפנוי

שעשו את זה ישאילו לי קצת ממנו, אני לשם שינוי אעשה איתו משהו מועיל

little girl3

New member
איזה משועממים אנשים חחחח לעשות פוטושופ שתראה

שמנה אם פגמים וזה .... ממש חסרי חיים

ידעתי.. זה היה שקוף.

בתכלס, הגוף שלה עכשיו ממש חמוד :] (עם בגדים.. כאילו, עם החזיה והמיני של HOB היא נראתה זוועה) היש לה מין שמנמנות-אימהית-חמודה כזו. אני דווקא מאמינה שהיא יכולה לחזור (והיא תחזור) לגוף שהיה לה לפני ההריונות, אבל ייקח לזה עוד זמן. אנחנו מצפים ממנה ל*קצת* יותר מדיי
אני מתה על איך שהיא נראית עכשיו

YugiBoy

New member
מקווה

יש מצב שדווקא זה הפוטושופ.... בכל מקרה, ממש מקווה שזה המקורי.... ושהיא תחזור במהרה למוטב:)

Kryptonite

New member
לא מפריע לי שיש לה צלוליטיס... קורה

אבל התוספות הנוראיות האלה בשיער. =S

ליבר6

New member
האמת שאף פעם לא הבנתי אותה

יש לה או היו לה יכולות להגיע למעמד של מדונה ושל גדולים אחרים אבל היא הופכת את עצמה למינימום פאריס הילטון/קווין פדרליין, האם היא חושבת על מעשיה? האם היא יודעת שהרבה אנשים צופים בתמונות הנוראיות שלה? כי לפעמים נדמה שהיא חיה בעולם דמיוני שבו כולם אוהבים אותה וזה לא נכון, כיום אם התדמית שלך בזבל גם הקריירה שלך שם. ואם תשאלו אותי...היא ממש קרובה לתהום.

Kryptonite

New member
כי היא כזו.

ואני לא רואה סיבה שהיא תשתנה, היא לא צריכה להיות גדולה כמו מדונה כי מדונה כבר יש. מעבר לזה, היא אדירה כבר עכשיו - בדרך שלה, לטוב ולרע. לפעמים העובדה שהיא בחורה דרומית פשוטה משחקת לטובתה (בריאיונות ודברים היא פשוט כובשת, איך שכל המעריצים מאוהבים בה) לפעמים לרעתה (הטעם המוזר בבגדים, העובדה שהיא מסכימה לצאת מהבית למרות שלא עברו עליה 325783020 סטייליסטים/מעצבי שיער/מאפרים) אני ממש לא חושב שהיא מאמינה שכולם אוהבים אותה. (לפי דעתי דווקא להפך, היא לא מודעת לכוח שלה להניף כל כך הרבה ראשים כשהיא כן עושה משהו מוצלח). אני מאמין שהיא באמת ובתמים לא ממש משקיעה בזה, פשוט הולכת עם מה שנוח לה. וסבבה, גם אני חושב שזה ניראה נורא לפעמים - אבל אני מכבד את זה אצלה.

ליבר6

New member
אממ...

לדעתי היא הרסה את התדמית שלה לגמרי, לא הרסה, פשוט ניפצה לחלוטין. בחורה דרומית פשוטה או לא כשרואים את התמונות האלה חושבים שהיא לא יותר מוויט טראש מגעילה, וזה בערך מה שחצי אמריקה חושבת עליה כרגע. כמו נינט, המדיה עשתה אותה וברגע שהמדיה תעזוב אותה היא תעלם לחלוטין. היה לה פונטציל להיות משהו גדול אני מודה והיא הרסה את זה בטיפשותה. מדונה הגיעה לאן שהיא הגיעה כי היא היתה חכמה ונועזת, היא ידעה שאין לה קול יוצא מהכלל והיא הישתמשה בכול דרך אפשרית לקדם את עצמה ואת המוזיקה שלה דרך המדיה, אבל מה שמדונה ידעה זה לשלוט במדיה, לרסן את המדיה מתי שצריך מה שבריטני בחיים לא ידעה לעשות. האלבום הבא של בריטני לא יצליח, הוא יכשל ובגדול ובגלל שהוא יכשל היא תהיה חייבת "לפנות זמן לילדים שלה" ומכאן לא נשמע ממנה בחיים. זה מה שיקרה לדעתי בסופו של דבר. והאמת שחבל לי עליה ומאוד.

Kryptonite

New member
אני אף פעם לא הבנתי

את ההשוואה למדונה. מדונה באה בכלל ממקום אחר לגמרי - להעביר מסר, להציג מיניות פתוחה וכו'. בריטני אמנם שינתה את מוזיקת הפופ כמו שמדונה שינתה, אבל היא לא באה מאותו מקום. זו השוואה מפגרת. הקטע הלא נעים שמדונה אף פעם לא הייתה גדולה כמו שבריטני הייתה. לא מבחינת מכירות, לא מבחינת אהבת קהל, לא מבחינת כיסוי תקשורתי. היא מלכת הפופ כי היא פה כבר שני עשורים ורק משתבחת מאלבום לאלבום, אבל תכלס היא בחיים לא הייתה גדולה כמו בריטני. בריטני הגיעה לאן שהיא הגיעה פשוט מאוד - כי היא עשתה את מה שהיא עושה הכי טוב. וכן, חלק מזה זה האופי של הנערה הדרומית. טיפשי לקחת את התגובות בפרזיהילטון או בכל אתר רכילות דומה כמדגם לקהל האמריקאי כי לא. הן לא מייצגות. כרגע רוב הקהל רואה את בריטני כקרחת במכון גמילה,קרחת במכון גמילה, וברגע שהיא תחזור לעשות את מה שהיא עושה הכי טוב - היא תחזור לפסגה. מעצבן שהמעריצים מתעצבנים עליה כעל הבן אדם שהיא.

xtina 4 ever

New member
חח מה?!../images/Emo210.gif

עם כל חוסר האהבה שלי למדונה והערכה שלי לבריטני, אני יכולה להודות שמדונה הרבה, אבל הרבההה יותר גדולה מבריטני, והגיעה להישגים גבוהים יותר. על זה אין ויכוח, וכל "דעה" אחרת מראה רק על טמטום (וסליחה אם אני מעליבה או משו).

Kryptonite

New member
אבל מה הקשר ויקוש?

מדונה היא בן אדם, זמרת ואמן מדהים. אין ספק. הגיעה להישגים מדהימים. אבל העובדות מדברות בעד עצמן - שום דיסק, סינגל או לא יודע מה של מדונה לא זכה להצלחה של BOMT (האלבום, ויש מצב גם הסינגל). היא מעולם לא זכתה לחשיפה תקשורתית כמו בריטני (אפשר לומר שהתקשורת בתקופה שהיא הייתה אייטם חם ממש הייתה פחות מפותחת מהיום, אבל זה לא משנה. העובדה היא שלא) ובאמת ויקי, עם כמה שאני נהנה לראות איך את מצליחה כל פעם לקרוא הודעות באופן סלקטיבי, ולהגיב להן באופן מופלץ מהראש. תשתדלי לעבוד על זה, זה מיותר וגורם לי לחזור על עצמי. יום נעים
(וותרי מראש על תגובות מיותרות/אישיות, חבל שסתם תכריחי אותי למחוק הודעות)

xtina 4 ever

New member
חחחחח!../images/Emo210.gif

משתמש ב"כוח" שלך, אה? :] אתה יכול למחוק, זה לא מפריע לי במיוחד ובטח שלא מפחיד אותי. ואולי שכחת (בכוונה) לציין את העובדה שבהופעה המשותפת של לייק א ורג'ין הקהל קם רק כשמדונה עלתה לבמה. מביאים לה כבוד, ואף אחד לא יקרא לה "וויט טראש". אבל למה שזה יעניין אותך בכלל? אתה לא יכול גם ככה לראות שום חסרונות בבריטני, ככה שהויכוח איתך שווה לויכוח עם הכסא שלי.

מכירה את המשפט:

יותר מזל משכל? הוא הומצא על מדונה..... יש מלא אומנים שהגיעו למה שהם רק בגלל מזל או שהם עשו מהפכות בעבר והן נישארים זכורים... מדונה הביאה את הפרובקטיביות בזמנו וכו'.... מזה ועד לכישרון גדול ההבדל הוא ענקי... אז סבבה, יש לה יותר השגים בואי נזכור שהיא גדולה מבריטני ב20 שנה (או יותר!!!) !!!! ובואי לא נישכח שבריטני הזמרת שמכרה הכי הרבה דיסקיים!!!! אז די עם הניפנוף בהישגים...

xtina 4 ever

New member
נכון..../images/Emo210.gif

אני לא מנפנפת בשום דבר, אני סתם מביאה עובדה קיימת. ושלא תבינו לא נכון- אני בכלל לא אוהבת את מדונה. למדונה דווקא יש שכל, עובדה שהיא הגיעה לאן שהגיעה, וידעה בדיוק איך להגיע לשם. נכון, כשרון אין לה בשיט. אבל מה? גם לבריטני אין אותו במיוחד. בכל מקרה, אני דיי בטוחה שאם בריטני תמשיך לעשות שטויות- אף פעם לא יעריכו אותה כמו במעריכים את מדונה אפילו כיום.

למעלה