ספרות בנושא -QA

ספרות בנושא -QA

שלום לכולם ותודה מראש על העזרה אני מחפש ספרים בנושא בדיקות איכות תוכנה, ובנושא תוכנות אשר משתלבות בבדיקות איכות תוכנה כגון td loadruner cloud וכו'. חיפשתי בגוגל אך לא מצאתי כמעט כלום אך אני מחפש משהו שהוא ברמה קצת יותר מקצועית . אנו צוות בצבא שעומד בפני סבב בדיקות איכות תוכנה גדול ויש באפשרותנו לרכוש ספרות רבה בנושא. אני מחפש ספרים שמסבירים על שיטות בדיקות, יעול עבודה בסבבי בדיקות, תכנון בדיקות, וגם ספרים "יבשים על נושאי כתיבת מסמכי STP STR וכל נושא ה"ניירת" שלפני הבדיקות כמו כן אשמח לרשימת של ספרים בנושאי תוכנות נלוות לבדיקות ובעיקר תוכנות "טכניות" בדיקות עומסים בדיקות תהליכים וכו'. אשמח אם תוכלו להמליץ לי על ספרים עדיף בעברית אך אין התנגדות גם לאנגלית אין לי הגבלה של המחיר, רק אשמח למצוא קישור לספרים אלו:) ההגבלה היחידה שלי היא שאינני יכול לקנות מאתרי אינטרנט בחול כגון אמזון\ אייבי וכו' בתודה מראש

מה לא ברור בשאלה ששאלתי?

אשמח להבהיר אותה , בכדי שתוכלו לעזור לי תודה

vinney

Well-known member
תעשה חיפוש, זאת שאלה

שכבר ענו עליה כמה פעמים.

ביצעתי חיפוש בנושא ספרים 2 שאלות

1) עדין לא מצאתי ספרים בנושא תוכנות מומלצות לעירוב בQA, כלומר מצאתי רשימת ספרי בנושא אנשי QA וכו' אבל לא ספרים על תוכנות כגון Loadrunner cloud- שמדמה עומסים ברשת תוכנת ה TD, שאיתה משתמשים בכלל בכתיבת הבדיקות. האם לחפש משהו אחר בחיפוש?, או שמישהו יכול לעזור 2) האם יש בפורום (לא ראיתי במאמרים) פורמט למסמך סיכום סבב בדיקות? חיפשתי סיכום בדיקות לא מצאתי תוצאה מלהיבה בתודה מראש עידו

nirkalish

New member
תשובה

אין ספרים שנכתבו על תוכנות ספציפיות. אם אתה מחפש חומר על תוכנה ספציפית אז תיגש ל-user manual או ל-Tutorial שלה. הספרים שקיימים (למיטב ידיעתי) הם ברמה הקונסיפטואלית. על 3 ספרים כאלה אני יכול להמליץ לך: Automated software testing\dustin, rashka, paul The web testing companion\Lydia Ash Testing Application on The Web\Hung Q. Nguyen

הבנתי , האם הספרים הללו ברי קניה

בארץ? כי בצבא אנחנו לא יכולים להזמין מאמזון וכו'

vinney

Well-known member
תזמינו בדיונון או בסטימצקי

הם יקנו באמאזון, ימכרו לכם בכפליים מחיר, ויגידו יפה תודה.

משלם המיסים ישן בשקט שהוא יודע

שמיטב צעירי ישראל עובדים שעות לא שעות בבדיקות אין סופיות

vinney

Well-known member
חפש קצת אחורה

היה לנו גם דיון על מיטב צעירי ישראל שעובדים בבדיקות אין סופיות ואחרי זה דורשים 12K על כלום

זה מוגזם

אבל לדעתי יוצא צבא עם נסיון בבדיקות של 3 שנים ומעבר של קורסים שונים בנושא יכול לדרוש 5000-6000 שח לחודש ,בלי תואר ובלי שום הוכחות נוספות להסמכה וכו'.

למעלה