ספקטרה3 או אמדה?

• פותח הנושא mgie
  • פורסם בתאריך

mgie

New member
ספקטרה3 או אמדה?../images/Emo222.gif../images/Emo222.gif

הבנתי ששתיהן שקטות, ההבדל במחיר הוא די משמעותי (גם עם התוספת של ספקטרה לשני ה
) אבל אחרי המיני אלקטריק שיש לי בירושה מאחותי ומביאה לי כזו מיגרנה
אני רוצה להשקיע במשהו טוב, מה גם שעוד מעט חוזרת לעבודה
ולא בא לי שכל הקומה תבדוק מאיפה הטרקטור... יש מישהי שניסתה את שתיהן? מה עדיף???

mgie

New member
מק../images/Emo78.gif למשמרת ../images/Emo1.gif לילה...

לפני ה

שתיהן טובות, ולשתיהן

אותה הבעיה בשאיבת דו"צ - הן מאבדות ואקום. כלומר, בשאיבה של כל צד בנפרד העוצמה של המשאבה גדולה יותר מאשר בשאיבה זוגית. אבל בסה"כ, שתיהן משאבות טובות מאוד ושקטות, והגודל שלהן דומה. יש ביניהן שני הבדלים משמעותיים שלא קשורים לתפקוד המשאבה: 1. שירות הלקוחות של אמדה בארץ הוא על הפנים - חשוב לקחת את זה בחשבון. השירות של ספקטרה מצויין
. 2. למרות מס' 1, אמדה היא חברה ותיקה המייצרת משאבות ויש לה אמא ואבא. ספקטרה היא חברה חדשה יותר בשוק. לדעתי הם הוכיחו את עצמם, אבל יהיו כאלו שיעדיפו משאבה "עם גב". אה, ושכחתי הבדל אחרון שעכשיו עלה בדעתי... למשאבות אמדה יש שני חלקים שנוטים להשחק מהר יחסית (השסתום הלבן והכוסית השקופה). אם את הולכת לשאוב הרבה, את צריכה לקחת את זה בחשבון כי מכיוון שהשירות שלהם לא להיט, ייתכן ותתקעי זמן רב בלי חלקי חילוף. בקיצור, לאור כל מה שכתבתי נראה לי שעדיפה הספקטרה...

okole

New member
יש לי ספקטרה 2 ואמדה

שאבתי עם האמדה 4 חודשים. היא קומפקטית וחמודה אבל הרגשתי שהיא התעייפה אחרי 1-3 שאיבות ליום, 4-5 פעמים בשבוע. היא נחשבת בערך כמו מיני אלקטריק מבחינת חוזק מנוע ואני יודעת שהמיני אמורה להספיק ל-100 שעות שאיבה. כלומר: שתיהן לא מיועדות לשאיבות אינטנסיביות. הספקטרה 2 חזקה מאוד (משתמשים בה בבית חולים), מחירה דומה לאמדה, אך היא גדולה ולא ניתנת להוצאה מהבית (אני לוקחת משאבה ידנית של אוונט כשאני יוצאת ששואבת טוב וללא רעש אך לוקחת זמן. הבנתי שהספקטרה 3 אמורה להיות חזקה כמעט כמו הספקטרה 2 ושהיא קטנה. אני עדיין לא יודעת אם עשיתי נכון ולא הייתי צריכה להשקיע את כל הכסף הזה בpump - in style של מדלה שעולה 1400 שח אבל חזקה ויש לה תיק עם כל מה שצריך בשביל לצאת מהבית. אולי זה הזמן לשאול אם מישהי שאבה איתה וגם עם אמדה או ספקטרה ומה היא אומרת. בקיצור, אני מאוד ממליצה על ספקטרה, אבל שוב תלוי האם מדובר בשאיבות מזדמנות או בשאיבות אינטנסיביות לשם חזרה לעבודה לדוגמא. בהצלחה.

נטלי22

New member
האמדה הרבה יותר חזקה מהמיני אלקטריק

ואצלי היא החזיקה מעמד המון זמן עם שאיבות מסיביות. אחרי כחצי שנה של שאיבות מסיביות הייתי צריכה להחליף את השפיצים הלבנים מהסיליקון שאיבדו את הואקום (יכול להיות שזה מה שקרה אצלך, ובגלל זה הרגשת בירידה באיכות השאיבה). התקשרתי והיה להם את השפיצים במלאי, ובאותו יום באתי וקניתי (אני במקרה גרה בפ"ת, שם נמצא שירות הלקוחות שלהם). לא הרגשתי בשום חיסרון או משהו רע בשירות הלקוחות שלהם. להיפך - כולם היו מאוד אדיבים, וכאמור החלפים היו במלאי וזמינים באותו רגע. לצערי אני לא מכירה אישית את הספקטרה 2 או 3. אגב, חברה שלי קנתה את ה PIS ומאוד התאכזבה ממנה, כי לא הצליחה להפיק איתה מספיק, ובהדרגה התייאשה מהשאיבות. כנראה שלכל אחת מתאים סוג משאבה אחר.

ניסיתי את שתיהן במרכז ממ"ש

ומאחר ובניסוי הקצר הזה לא הרגשתי בהבדל כלשהוא מבחינת האיכות, קניתי את הספקטרה 3, בגלל הפרש המחירים המשמעותי. אז אם את קרובה לתל אביב, כדאי לך לקפוץ לשם - זה נמצא ברמת החייל, הנה אתר האינטרנט שלהם. אני מאוד מרוצה מהספקטרה 3 - שואבת איתה כל יום בעבודה, ומאוד נוח לי איתה (חוץ מזה שהיום שכחתי את החלקים שלה בבית, אז אאלץ לעזוב את העבודה מוקדם
... אבל זו לא אשמת המשאבה...)

mgie

New member
והיא באמת שקטה? כמה עלתה לך?

האם את שואבת דו-צידי? כמה זמן לוקח לך?

הספקטרה 3 שקטה מאוד.

הממוצע שלי הוא מנה בעשר דקות בימים "גדושים" היא שואבת לי שתי מנות בעשר דקות. יש חריגה מהממוצע...הבוקר נניח בקושי גירדתי את המנה. אני לא שואבת יותר מעשר דקות בכל פעם. באג כזה שלי....

שואבת דו צידי.

כששאבתי חד התפוקה היתה גדולה יותר (ומצד שני, התחלתי לשאוב מוקדם מידי אז לא בטוח שזה לא הענין).

helee1

New member
תשובות לשאלתך- ספקטרה3

אני שואבת דו צדדי בעבודה, ולוקח לי משהו כמו 12-14 דקות לשני הצדדים. ובהחלט יוצאת מנה, אבל לא גדולה (150cc). אבל זה מאוד תלוי מאישה לאישה.. היא עלתה לי 450 שקל כולל ערכה נוספת כדי שזה יהיה דו צדדי

שקטה מאוד

לעומת המיני אלקטריק (גם אני שאבתי איתה עד שנשברתי). יש לה רחש שקט וקיצבי כזה, אני בדרך כלל עוצמת עיניים ומקשיבה לו... ולקול הטיפטוף של החלב... אני שואבת דו צדדי, וזה לוקח עשר דקות עד שלא יוצא כלום. כמויות - בימים טובים בערך 230 מ"ל (ביום אחד שלולי הייתה עם וירוס ובלי תאבון שאבתי 280 מ"ל בעשר דקות!! למשאבה לא כואבת הבטן
). בזמן האחרון הכמויות קצת ירדו, לבערך 170-180 מ"ל בשאיבה, וזה לא מספיק לי. בסופש האחרון שאבתי קצת בנוסף להנקה כדי לזייף קפיצת גדילה, וזה קצת עזר (וגם נתן לי קצת רזרבה להמשך השבוע). המשאבה עלתה 460 ש"ח (כולל 60 ש"ח כדי להפוך אותה לדו"צ).

שלום לך

תיראי אני הזמנתי את הסםקטרה 3 לפנים 4 ימים ואצלי היא ממש ממש ממש לא עבדה טוב היא ממש חדשה הישתמשתי בה פעם אחת (עם יד על הלב) וכבר בפעם הזת היא לא הוציאה אצלי כלוםם זה היה פשוט עצוב לראות את זה אז אם את מוכנה לקנות משאבה כזאת יד שניה שהיא בעצם חדשה לגמרי עם שימוש אחד ויחיד שגם בו בקושי יצא חלב את מוזמנת ליצור עימי קשר, יש גם את תעודת האחריות לשנה שבת שלום

mgie

New member
חבל שלא אמרת לי קודם, כבר קניתי...

דווקא אצלי היא עובדת יופי...לבנתיים. תודה בכל מקרה

feline9

New member
../images/Emo178.gifשאלה על שאיבה ידנית

אני שואבת עם האוונט הידנית כבר ארבעה חודשים, ומאוד מרוצה. קראתי פה ששאיבה עם משאבה לא טובה יכול להוריד כמויות - האם הכוונה היא גם לאוונט הידנית? הדבר היחיד שמציק לי קצת זה מפרק כף היד בשאיבה בעבודה, אבל זה ממש בגדר הנסבל.

למעלה