ספקטרה 3 - עזרה דחוף- לא שואב לי

ספקטרה 3 - עזרה דחוף- לא שואב לי../images/Emo2.gif

קנו לי משאבת ספקטרה 3 וניסיתי אותה עכשיו והיא לא שואבת כלום שאבתי 20 מ"ל במשך שעה!!!!!!!!!!!!!!!!11 ושלוחצים על הציצי יוצא כמויות אם הייתי שואבת בידנית שלי היו יוצאים לי ליטרים בשעה. רואים שיש ואקום , הפיטמה נמשכת והכל מחובר נכון אבל לא יוצא. למישהי יש אותה? הצלחתן לשאוב? זה אומר שהיא לא טובה או שצריך להתרגל עליה? הרי היא לא ידנית זה לא שצריךך למצוא פוזה נכונה או משהו כזה. אנא עזרו לי ותגידו לי שלא ביזבזו עליי סתם 400 ש"ח

pHone Anat: 1 700 70 2229

It could be that you did not put it together properly. Make sure that you put the pieces of the bottle together properly, making sure that the round white membrane is in place. Without that it does not create vacuum. There is a little wheel which makes the vacuum stronger. YOu may need to adjust it.​

תודה אבל כל החלקים מחוברים

כולל הממברנה הלבנה הזאת זה עושה ואקום- אורים שזה מושך את הפיטמה אבל יותא טפה ואז מפסיק ,כשאני מוציאה את השד ולוחצץת עם היד יוצא הרבה ווסת הואקום היה על המקסימום אני אתקשר למספר הזה ונראה מה הם יגידו תודה

YOu may need a wider flange

If you have very large nipples, the flange may be blocking the milk from coming out, and you may have to get one with larger diameter ( 28 or 30mm)​

יכל להיות מאוד!!! מאיפה משיגים???

וכשאת אומרת פטמות גדולות את מתכוננת להילה שמסביב? הידנית של אוונט מעולה לי . זה אותו הגודל או קטן יותר?

למרות מה שאת חושבת...הם לא מחוברים

גם אצלי במשאבה קרה שחיברתי הכל, הפעלתי, עבד, ראו את הפטמה נמשכת פנימה, אבל...כלום. פרקתי, הרכבתי מחדש ולפעמים הברגה אחת שלא "יושבת" ממש טוב, למרות שנראה הכל בסדר, אחת כזו יכולה לגרום לחוסר היניקה הרצוי. אחרי שהברגתי שוב...יצא חלב כמו שצריך. אם זה לא יעזור יתכן נחלש המנוע/ השתחרר משהו ועוד תקלות טכניות שיכולות להיות

ספקטרה 3 - עזרה דחוף- לא שואב לי

אני משתמשת בספקטרה, האמת בדיוק עכשיו אני שואבת- אין לי מושג מהזה 3 אבל לפעמים צריך קצת לתפוס את השד בכל מיני לחיצות כדי שיצא יותר מקווה שעזרתי לך מאיה

למעלה