ספסלים ניו יורקים

old

New member
סידרה יפה

אהבתי את השני שכל אחד מסתכל לנק' שונה

sergo

New member
הצילום השני מצוין

הראשון לא דיבר אלי, השני מצוין האדם השחור הבעת פניו והאווירה מסביב הופכים אותו לצילום שמעניין להסתכל עליו.

יפה מיכל!

אהבתי, קימפוז יפה. העין הטובה שלך שהבחינה בנעלים המונחות למטה. החלטה על זוית זאת, ושילוב האיש ההולך שתופר את כל הסיפור. כל אלה מיכל, יוצרים יופי של צילום. במזג אויר קלאסי לצילום מסוג זה.

orinu

New member
יופי מיכל - שתיהן מקסימות

עין טובה יש לך הנעלים בראשונה - punch קטן וחשוב ספרי קצת על ההחלטה לצלם ש"ל

מ י כ ל ש

New member
אורי

מעולם לא צילמתי בשחור לבן וחשבתי שניו יורק תהיה מקום טוב לנסות... העיר הרי לא מאופיינת בצבעוניות שלה... ש"ל מאוד מתאים לאופי של העיר לאנשים למבנים, לתחושה של ההמוניות מצד אחד ולבדידות מצד שני, לניגודיות ולשונות של האנשים. זה היה נסיון נחמד - מכאן אפשר להמשיך עוד... ובכל מקרה תודה על התגובה!

מומיק

New member
למיכל. אהבתי את צילומיך בש"ל.....

במיוחד את הצילום ה 1. מה שמושך את המבט וגורם לו להשתהות על הצילום הזה, אילו הן הרגליים והנעליים.

GiladF

New member
זה רק הולך ומשתפר.

(כרגיל) התמונות שלך פשוט נהדרות, יש מה להוסיף?

windyday

New member
פריימים טובים

הראשון-היושבות,הנעליים על הרצפה מול האדם שבשמאל שמוסיף עומק לפריים השני-זוית צילום טובה שמוליכה את המבט לאורך הספסלים

einat-z

New member
איזה תמונות יפות

הן קונות אותי ממבט ראשון. סצנות עיר פשוטות ויומיומיות. זה מסוג התמונות שאפשר להסתכל ולהנות, אני לפחות לא מתעמקת לחפש כל פסיק. למה מקומפז כך ולא אחרת, כן כלולל משהו/לא כלול משהו. אבל כן שמתי לב שהאיש השחור בצילום הראשון דומה לבנסון.

tooli

New member
שתיהן יפות

קוממפוזיציה יפה בראשונה הספסל שמושך את העין לתןך התמונה ובשניה המבט של הבחור השחור מתחמק מהאישה הלבנה לידו

ביקו

New member
זוג נהדר, מיכל...

ולטעמי הבחירה בש\ל מיטיבה עם התמונות. שתיהן טובות, אך השניה אהובה עלי יותר, אנשים בגילאים וצבעים שונים, עסוקים כל אחד במחשבותיו וענייניו. האיש השחור בקדמת התמונה, מהווה את הפאנץ' בצילום לטעמי. הייתי מנסה לכלול יותר מהפרחים בצד ימין, או לא להכניסם לצילום כלל.

למעלה