ספיידר מן על חוטים

comicsnews

New member
ספיידר מן על חוטים

תמונה מהצילומים של הסרט השני של ספיידרמן בנו יורק למידע חם על עולם הקומיקס שמתעדכן כל יום http://www.comicsnews.vze.com

Borg200

New member
כנראה שלך

אם יש לך בעיה אם מה האנשים שנמצאים בפורם הזה פנה למקום אחר מכל ההודעות שלך יש לך תמיד תלונות . ואם זה משעמם אותך ולא אכפת לך אל תגיב ותשמור לעצמך את מאפניות שלך

SpideyBoy

New member
אם לא שמת לב

כל התלונות שלי מופנות רק לאנשים שכל הזמן מפרסמים דברים אחרים בפורום הזה. רוב השיחות פה דווקא מעניינות, אבל לשים כל יום הודעה - "חדשות באתר X", "מכירת אוסף באתר Y", "בואו לראות את אתר Z" פשוט מעצבן ! חות מזה, מה מעניין במיליון תמונות מהסט של סרט. בסך הכל רואים שם אנשים. אתה רואה הבדל בין הסט של ספיידרמן 1 לספיידרמן 2 ? משעמם!

Borg200

New member
אתה לא חושב שאתה חוצפן

מי אתה שתאמר לאנשים מה לפרסם כאן ? זה הפורם של אבא שלך? ואם משהו רוצה לפרסם תמונות של זובי מן וזה לא מעניין אותך גם על זה תתחיל להתלונן ?

אמיר0

New member
חדשות באתר X

נוף טוב, אז פעם אחרונה שמישהוא זם הודעה כזו זה הפך לדיון די ארוך.

SpideyBoy

New member
למה יש לי את ההרגשה

שאתה אחד מאלה מפרסמים כאן את האתר שלהם? אם אנשים רוצים לפרסם דברים *כאן* שישימו מה שבא להם, אבל אם הם מפרסמים על דברים שקורים במקום אחר - שישלמו לתפוז בשביל פירסומת. ואני לא מדבר על מאמר שמופיע פתאום בואללה או ב YNET או משהו כזה, אני מדבר על זה שבאופן קבוע ויומיומי הם באים ואומרים - "בואו לראות את האתר שלי - הוא יותר שווה". אבל מאחר וכמעט כל מה שאתה כתבת בפורום זה להלל את האתר של קומיקסניוז - אולי אתה אותו בחור ?

Borg200

New member
אתה צודק

אני אותו בחור וגם אני יוסי וכל אחד אחר שמפרסם באתר וואלה עם ההרגשות שלך הייתי חוטף שילשול

shiran lee

New member
זה בטח לא טובי מגוואייר בתמונה...

חחחח קל למצא כפיל לספיידרמן

למעלה