ספורטן פתח תקוה מתחת לכל ביקורת!

נאמן4

New member
ספורטן פתח תקוה מתחת לכל ביקורת!

מבקש לשתפכם בסאגת המנוי השפוי המבקש את שירותי הבריכה האולימפית בספורטן בפ"ת (לשחות פשוט לשחות)ולאחר הפצרות וטענות למזכירה ולמנהל , נזרק בבושת פנים מן הספורטן! ולעצם העניין: אני מבקש לדעת האם יש עוד כמוני שחושבים שהספורטן בפ"ת מנוהל כמו קיוסק בתחנה המרכזית, מי הבריכה עכורים רוב היום ,הבריכה גדושה בפעילויות אינסופיות ,מקלחות מצחינות , מסלולים באולימפית (אם יש כאלה ) עמוסים בילדים שקופצים מכל עבר וקשישים שמתהלכים במסלולים במקום לשחות.(כדי להשתכשך במים אפשר לא במסלול). הספורטן גובה על מנוי בודד כ 5000 ש"ח ,לא מספר כמה מנויים יש בבריכה, הרמה יורדת עוד . האם מסיבות פרטיות ,קייטנות,מדריכים המשלמים לספורטן,ועוד חלטורות יותר חשובים ממנוי המשלם את מיטב כספו? האם אין סןף לכמות המשתמשים בספורטן ואם לא מדוע המחירים כה גבוהים?? יושב מולי מנהל הספורטן ואומר לי כי אני חוצפן כי אני שייך לטיפוס המבקש שירות מלא לתשלו ששילמתי! לבסוף, למי שבאמת חשובה צרכנות אמיתית ולא יעבור בשתיקה על שירות רע בתמורה לכספו, אבקש להגיב. כאזרח הגון וצודק , מקווה לשמוע דעותנוספות על הספורטן.

ליאת תף

New member
אכן מעצבן לשלם הרבה על שירות גרוע

הבעיה היא שזה קורה המון. חברות שנותנות שירות לא מעריכות אותך יותר מדי על הכסף שאתה נותן להן. הרבה פעמים הם מתחייסות למתלונן כאל נודניק ולא מוכנות לבוא לקראת הלקוח. הלקוח הישראלי רגיל לקבל שירות גרוע ולכן לא מבין מה לא בסדר שלמשל קנה משהו במיטב כספו ואף אחד לא מוכן לקחת אחריות אם היה קלקול אחרי תקופה קצרה. הרבה פעמים פשוט אומרים שאין אחריות ולך חפש. אנשים אולי מתעצבנים באותו רגע, אבל לא באמת עושים עם זה שום דבר. אם יש לך טענות נגד חברת הכבלים, תזכה מהם ליחס מזוויע. יודע למה? כי גם אצל המתחרים תקבל יחס גרוע אז אתה יודע שאין לך טעם לעבור חברה. ולגבי אנשים שחשובה להם צרכנות אמיתית - יש מעטים מדי כאלה בישראל. אין לנו מודעות לקבלת שירות ברמה גבוהה. אנשים לא יעשו חרם על חברה שהשירות בה לא טוב כי זה לא נוח להם באותו רגע. אתה רואה למשל אנשים עושים חרם על חברות הסלולאר על המחירים המופקעים שלהם? לא. כל ישראלי אוהב להגיד שהוא לא פרייאר, אבל בעצם אנחנו הפריירים הכי גדולים שיש...

באמת הספורטן מגעיל

הייתי פעם אחת וברחתי אחרי שעה גועל נפש של בריכה.... עדיף כבר ים, וגם זה בחינם

למעלה