ספויילר- סרטון GIF של סיום הקרב

זקס11

New member
ספויילר- סרטון GIF של סיום הקרב

הנה סרטון המראה את חמש השניות האחרונות. מי שרואה כאן את קיין מתרומם, אולי הוא רואה את המלאך של קיין מתרומם למעלה לשמיים, כמו בסרטי באקס-באני.

זקס11

New member
ספויילר - סיום הקרב

הנה סיום הקרב למי שחשב שקיין הולך לקום

זקס11

New member
אפשר למחוק.

העלתי פעם נוספת כי הפורום העלה את הסרטון בדילי, וחשבתי שזה לא מוצג.

udi102

New member
זה מזכיר לי את מקרה פידור -הנדו ....

שאנשים לא ראו שפידור הלך לישון והתעורר וגם כאן זה אותו מקרה בדיוק ,בשני המקרים הלוחמים חוטפים KO ראשון בחייהם אז הם נרדמים לשניה שתיים ואז מתעוררים זה לא משנה את העובדה שמי שלא רואה שקיין נרדם הוא עיוור

yair_bar

New member
מנהל
זה נראה לי או שהוא דופק?

או שזה סתם תגובות לא רצוניות של הגוף?

iratherdie

New member
זה פשוט מושרש ב-MMA הטעויות החובבניות האלו

מה אתה מנסה לתקוף רגל בזמן שמישהו מפוצץ לך את הפנים? שים ידיים כמו שנלסון עשה מול קרו קופ... תנצל כל סנטימטר מהכפפה שיש לך זה לא לתפאורה.

ranzz

New member
כי זה נחתך כשהוא מתחיל לקום יא גאון

רואים את הרבע שניה הראשונה שלו של להסתובב לצד ימין שלו ולכופף את מרפק שמאל להתרוממות

וואו אם זו לא עצירה נכונה

אני לא יודע מה זו כן. שאפו ל-JDS האיגרוף שלו מפחיד לא האמנתי שהוא יצליח למרות שאני חושב שקיין עשה טעות שניסה לעמוד איתו הרי JDS הוא לא לסנר קונגו ורותוו'ל.אבל קיין יכול לחזור חזק הרבה יותר GSP סטייל

yair_bar

New member
מנהל
מה זה אומר על הסנטר של ולסקז מול נלסון?

גם נלסון חטף כמה ישירות ושרד עד להחלטה וגם הכניס כמה ולסקז נפל בראשון. זה באמת היה ישיר והתלבש כמו שצריך, אבל גם נלסון חטף כמה טובות מאד ועוד משהו קטן, אמנם קשה לראות אבל רואים באמת שולסקז בדיוק מתחיל להסתובב הצידה. אבל ביננו - השכיבה על הגב ומה שנראה כמו כניעה עם היד בהחלט מספיק כדי לעצור את הקרב

מרקו בי

New member
אתה מבלבל סנטר למכה לאוזן

כל בנאדם שיקבל מכה חזקה באוזן יפול/יאבד שיווי משקל, גם אם יש לו פלדלת במקום סנטר. ככה לסנר ניצח את קוטור לדוגמא. לוקח כמה שניות לקום ולקבל את שיווי המשקל, jds מספיק מנוסה לנצל את השניה שבא ולאסקז על הקרקע, עלה לפוזיציה טובה וסיים את הקרב. דוקא בקרב של קונגו-ולאסקז ראינו שהסנטר של ולאסקז פגיע אבל יש לו כח התאוששות נדיר.

yair_bar

New member
מנהל
ידוע שמרכז שיווי המשקל נמצא באוזן

פשוט היה נדמה לי שהלך לסנטר. אצפה שוב בערב כשאהיה במקום עם אינטרנט לא מוגבל

זקס11

New member
עלית עלי. עצרתי כשקיין לפני הניטור של קיין

ובאמת, בשניה אחרי קיין יוצא בפליק לק לאחור ועם חניקת המוות של האחים ואן אריק.

elad547

New member
אנשים חיים בסרט

שימו לב שאחרי שהוא נשכב על הבטן הוא מקבל 3 אגרופים עם יד ימין של JDS ולפי התנוחה של היד של וולאסקז רואים שהוא לא בהכרה, מה שכן האגרוף הרביעי העיר אותו. עצירה מוצדקת לחלוטין וכמה שכואב לי להודות זה בדיוק מה שהיה בקרב של פידור - הנדו.

BeniTaz

New member
עצירה קצת מאוחרת

היו 2-3 מכות אחרי שהוא נירדם לא? אחת המכות המאוחרות העירה את ולאסקז.. לוחם שנירדם לא יכול להילחם כשהוא מתעורר (שוב דיון הנדו-פידור). אבל אני מבין את ביג ג'ון שלא מיהר לעצור.. גם עכשיו יש אנשים שמתלוננים (מסתבר) אז מה היה קורה אילו היה עוצר בזמן?

מרקו בי

New member
אנשים מתבלבלים בין lw לhw

זה שאדגר איכשהו שרד את המכות של מינארד זה נס. אבל זה בלתי אפשרי לשרות מכות בעוצמה של hw. האינטרס של השופט זה להגן על הלוחם. לוחם שלא מכן על ראשו בצורה אינטיליגנטית יכול לקבל נזק מוחי קשה (בעיקר במשקלים כבדים). ולאסקז היה out לגמרי.

BeniTaz

New member
אדגר לא נירדם וגם לא קונגו נגד בארי

אם היו עוצרים בקרבות האלו זה היה מאוד מבאס, כאן פשוט אחד הלוחמים כבר לא זז.

lionardo11

New member
ראיתי כמה פעמים את הקרב כולו, עצירה מעולה

ולאסקז הנהן עם ראשו והודה למקארתי על העצירה מייד אחרי שהוא העיף ממנו את JDS. JDS אלוף ראוי ואחלה גבר ומגיע לו. ולאסקז היה לחוץ עוד שעלה לאולם וגם במהלך הקרב.

למעלה