סער לא התכוונתי להתאבד .

• פותח הנושא su3
  • פורסם בתאריך

su3

New member
סער לא התכוונתי להתאבד .

אני פשוט מבסוטית בחיים היפים והמיוחדים והנעימים והמלאים שיש לי. רק דבר אחד אני לא מבינה למה בפורום הזה יש הרבה הפסקות. מהמאושרת מהחיים שהוענקו לי באשר הם.

sahr12

New member
:):):)....

רק שרתי לך שיר ערש... תראי פה אנשים חושבים לפני שעונים אי לכך ההפסקות..אבל הנה יש לך אותי...לדיבורים ללא הפסקה....:)

su3

New member
אם בקצב כזה היינו חושבים היינו

גומרים ביה``ס בגיל 100. או שיכול להיות הגיל 30 חושבים לאט לאט.

sahr12

New member
סותרי???רציתי לשאול על האושר

שלך....מה את מעשנת??:) תביאי אחת!....

sahr12

New member
אז עם מי???

עשיתי הלבשה של הSU עם ה3 (תרי).. או שנמצא שם חיבה..??

su3

New member
את זה היבנתי. אבל מה הקשר

למעשנת. שם חיבה אפשר סו כי זה שמי האמיתי

sahr12

New member
כי כתבת שאת.....

מבסוטית ...מאושרת כ``כ...החיים היפים...אז חשבתי אוליי עישנת משהו:) נדיר לראות אושר שכזה..... שם יפה יש לך....

su3

New member
באמת אני כזאת

אבל לא מסוטול.החיים באמת יפים וכיף לי. זה רק תלוי בי כי אני לוקחת את החיים בהכי קלות שיש. מה שמציק לי זה שאנשים לפעמים רע להם והם לא יודעים להסתכל על הכוס המלאה בחיים . ומה כל כך מוזר לך בזה?

sahr12

New member
אני שמח.....

כי חשבתי שרק אני כזה....אני שמח שיש עוד אחת כמוני.... יש משפט שאומר...``אל תיקח תחיים ברצינות לא תוכל לצאת מהם בחיים`` אז גם אני כמוך...קליל..מחייך בבקר כשאני מתעורר..למרות שלפעמים זה נראה דבילי:)..שר באמבטיה..שורק ברחוב... אז נעים מאוד....

su3

New member
ואני שמחה מאוד שיש תואמי שמחה

הלוואי על כל ישראל אמן כן יהי רצון.ונאמר... כבודו ימשיך

sahr12

New member
כבודו ממשיך.......

אוליי תואיל כבודה לספר לכבודו:) אי אלו פרטים על עצמה....ע``מ ששימחתנו תהיה מושלמת... מי,מאיפה,....

su3

New member
כבודה

מירושלים. נשואה כמובן. וסקרנית מאוד לגבי אנשים ובכלל. עובדת בפקידות. וכותבת בין הזמנים.

sahr12

New member
יופי.....אני ...

מחבב סקרניות..באיזה גיל התחלת לעבוד בפקידות...וכמה שנים את פקידה???(זה במקום בת כמה)..:)

su3

New member
אני לא מתביישת להגיד את גילי

אני בת 30 אבל חושבים כולם שאני מינימום בת 25 וזה למה? בגלל שמחת חיים שיש לי כנראה. ואגב יכולתי להתקדם בעבודה ולקבל יותר במשכורת. אבל אצלי זה פועל אחרת יותר חשוב לי הכייף בעבודה וראש קטן קטן.מקווה שאתה מבין למה כוונתי? אני מסיימת לעבוד בשעה שאני מחליטה בדכ``כ זה 16.00 וזה יתרון בעבודתי. מה כבודו עוסק אם אפשר? ובן כמה?

sahr12

New member
``הילד בן 30``

וחצי..ליתר דיוק...עוסק בתקשורת...ונמשיך ברשותך ביום ראשון כי אני אוטוטו זז....נעמת לי מאוד... גם אני ראש קטן אבל המשכורת נחמדה..(מתעסק עם הבוסית)...:) אז אחכה לך ביום ראשון....עם פרח ביד... עד אז...חיוכים ורגעים יפים.. סוף שבוע נעים..ותתכסי טוב..אמרו שיהיה קרררר... סו,סי יו... אורוואר..

למעלה