סערה באיטליה - חלק א´ (שוב)

סערה באיטליה - חלק א´ (שוב)

עוד יום אפרורי, יום כזה חורפי. הגשם ירד כל הלילה והרחובות רטובים. ריח הגשם והאדמה הרטובה נישאו באוויר. דינה, מכורבלת במעילה עשתה דרכה מהסוכנות חזרה לביתה. היה עליה לארוז מזוודה, לבדוק את תוקפו של הדרכון, לויזה ידאגו כבר מהסוכנות בה עבדה. יש לה עבודה חדשה, היא תהיה מורה פרטית לחצי שנה, בינתיים, באיטליה. זו הייתה משפחה אריסטוקרטית, היו להם שלושה ילדים, שנזקקו לתגבור בעיקר באנגלית. יש לה בדיוק שלושה ימים להתארגן, היה לה זמן די והותר. את החבר האחרון זרקה לפני חודשיים, והייתה זקוקה לשינוי אוויר ואווירה. ומה רע באיטליה? ארץ הרומנטיקה, היין והפיצה? הטיסה עברה בצורה חלקה יחסית, קצת "כיסיי" אוויר, אבל שום דבר דרמטי. אפילו הצפיפות והרעש במחלקת התיירים לא הפריעו לה לחטוף תנומה קלה. עוצמת את עיניה ונותנת דרור לדמיון,למחשבות. היא נזכרה בסצינה מהספר עמנואל. חושך במטוס, מכוסה בשמיכה, יד נשלחת בחשכה, מלטפת אותה. מתמסרת למגע, ליד הפורמת את כפתורי חולצתה. החשמל הזורם, המתח הגואה,ידו נשלחת אל בין ירכיה מתחת לחצאיתה. היא מפסקת את רגליה כמיטב יכולתה, בהתאם למגבלות מושבה. אצבעו החוקרת מגלה, כי אין תחתונים לגופה. רטיבותה החמה לוחשת לו על ערגתה. אך לצערה הרב דמיונה יפה יותר מהמציאות העגומה, כי במקום החתיך עוצר הנשימה ישב לידה טיפוס דוחה אשר לא הסיר את עיניו מהחריץ העמוק והמפתה של שדיה. היא הפנתה אליו את גבה ונמנמה. הנחיתה עברה בשלום, וכך עברו גם בקורת הדרכונים והמכס. היא אספה את מזוודתה והלכה לעבר היציאה. לקחה מונית לתחנת הרכבת, קנתה כרטיס לתא. כיוון שהיה מספיק זמן עד ליציאתה של הרכבת הבאה, ישבה במסעדה קטנה, לגמה קפה טוב, אכלה ארוחה חמה, ארגנה לעצמה צידה לדרך וחזרה לתחנת הרכבת. עלתה לקרון נכנסה לתאה ארגנה את חפציה וישבה ליד החלון והתכוננה למסע הארוך. היא שלפה מתיקה ספר קריאה ושקעה ברומן המתרקם בין גיבוריו. התא החל להתמלא, גברת זקנה עם כובע משונה, אישה מלאה ושני ילדיה, וגבר באמצע שנות השלושים לחייו, שדווקא נראה לא רע כלל. תחילה יש מולה, מערטל אותה במבטיו, היא חשה איך ליבה מאיץ פעימותיו. עיניה שקעו בספר אך המחשבות נדדו למקומות אחרים, ועימם עיניה שמידי פעם הציצו בגבר שלמולה. היה בו משהו מושך שקסם לה, מעין עירוב נפלא של יאיר לפיד והשחקן ההוא מ"קצין וג´נטלמן". הרכבת החלה זזה לאיטה יוצאת מן התחנה. נופי העיר התחלפו להם לאיטם והפכו לשדות ירוקים זרועי בתים עם גגות רעפים אדומים, הרכבת הגבירה מהירותה, ושקשוק הגלגלים הביא מרגוע לנפשה. האישה שישבה לידה יצאה עם שני ילדיה אל מחוץ לקרון, הגבר הנאה ניצל את ההזדמנות ועבר לשבת ידה. ידו החלה ללטף את ירכה,כאילו כך בלי משים, במקרה... היא הריחה אותו, את גבריותו, החום הנובע מגופו חלחל לתוכה, היא חשה את התשוקה מפעפעת בה. ידו הנעה באיטיות במעלה ובמורד ירכה שלחו זרמים בגופה. הוא הציץ בה, שינתה תנוחה, רצתה שיראה טוב יותר את קימורי שדיה את החריץ הנגלה ממחשוף חולצתה, זה הדליק אותה. כאשר לא יכלה לשאת זאת יותר, יצאה מהתא, קיוותה כי יבין ויצא אחריה. הלכה לכיוון השירותים. כשפתחה את הדלת ראתה, שהוא אחריה יצא. היא חיכה אליו ונכנסה, ידעה שהוא את הדרך אליה ימצא.

הגיע הזמן באמת.....

כבר הספקתי לכצוב אהבה בשחקים בשני חלקים...... יאללה מתיישבת לקרא, יש לי

../images/Emo124.gifמ ה ../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

עוד אין חלק ב´???????????? קשת הולכת לארגן ת´תיקים....... יאללה אפרודיטי לתפוס קצב הקלדה.....

קשת מתוקה

את ממני יותר מהירה עד שהעתקתי והדבקתי ושלחתי שתי הודעות נוספות הכנסת לי את שדה זריזה אני לך מצדיעה

סערה באיטליה - חלק ב´

היא נשענה על הכיור, פורמת כפתור, מחכה, שומעת את ליבה מאיץ פעימה. הדלת נפתחת, היא מפנה אליה את גבה. את ריח האפטרשייב מייד מזהה, הוא נצמד אליה מאחור, מטה את ראשה, לשונו נושקת, לוקקת את אוזנה וצווארה. ידיו עוטפות את גופה. חופנות את שדיה מבעד לבד חולצתה. הוא פורם את הכפתורים, מתמסר לחום הנעים. מסיר את החזייה, מרים את י דייה מעל לראשה, וידיו יורדות א, אט לצדי גופה, מעבירות רטט עונג לאורך גבה. הוא מפשיל את חצאיתה ידיו חולפות על ירכיה מעלה ומטה, ובכל פעם עולת יותר עמוק אל פנים ירכיה, אל סוד מתיקותה, אל מרכז הוויתה. הוא מוצא את הדרך אל פסגת העונג שלה, חש את חומה ואת הלחות, יודע כי מענג הוא אותה במגעו. הוא מסיר את מכנסיו, והיא יכולה לחוש את עוצמתו מתהדקת אל גופה. אנקה נמלטה מפיה עת הרגישה אותו בתוכה. שני גופות נעים, מתואמים, יחידה אחת של תשוקה, מתפרצת וגואה, מטלטלת אותה, מותירה אותה חסרת נשימה. היא הפנתה עצמה אליו לראשונה מביטה בקרוב בעיניו, בפניו. שרידי זיעה והנאה צרופה. היא קרבה אליו, נשמה את נשימתו, לקקה בלשונה את שפתיו, חוקרת את פיו מגלה צפונותיו, נושקת, נושכת, מוצצת את שפתו התחתונה, מפיו נמלטת אנקה. הוא חופן את ראשה ומצמידה אליו לנשיקה, סוערת, מלאת תאווה. ידיו חופנות את עגבותיה מצמידות אותה אליו. היא מרגישה איך הוא מתעורר שוב לחיים. ושוב מהתחלה שניהם רוקדים את ריקוד התאווה. ידיו מפסקות מגלות את אחוריה. אצבעותיו עוברות עולות ויורדות, מגלות מקומות נסתרים, ריגושים חדשים. בשפתיו ולשונו חוקר את שדיה, נושק ומוצץ את ניצניה. היא מתמכרת לעונג הגואה בה ושולחת את ידיה, נוגעת, משחקת, מלטפת, מרגישה את עוצמתו בכף ידה. וכשלא יכלה עוד לשאת, הדפה אותו אל מושב האסלה והתיישבה, דהרה עליו. מתפרקת לגורמים. היא קמה, ארגנה את עצמה, סדרה את חצאיתה שהתקמטה, מצאה את חולצתה, סדרה שערה ויצאה. היא חזרה לתאה, יודעת שמן הסתם היא לא תראה אותו יותר, או לפחות כך קיוותה. התפרצות סערה כזאת מעולם לא חוותה. היא לא הבינה מאיפה זה בא. אך שמחה שזה קרה. אך גם ידעה כי אם תראהו שוב תהיה מאד נבוכה. היא אהבה את הריגוש, את התחושה, לתת לעצמה פורקן, בלי רגשות אשם, או מבוכה, פשוט להיות היא עצמה, אישה במלא מובנה של המילה. להתענג כך ללא סייגים וללא גבולות. היא חייכה לעצמה, עצמה את עיניה, ונמנמה. הרכבת עוד שעה תגיע לתחנה שלה. הוא מן הסתם את מחשבותיה קרא, היות ועד אשר הרכבת עצרה בתחנה, אותו היא לא ראתה. היא קמה ממקומה, לקחה את המזוודה, ופנתה לעבר היציאה. לרגע דמיינה כי היא רואה אותו בין ההמון שבחוץ, אך מיד ביטלה זאת, סתם יציר דמיונה. היא פנתה לעבר תחנת המוניות. נכנסה למונית הממתינה ומסרה את הכתובת של בית המשפחה. לפתע חשה איך לאות נופלת עליה. היא חשה את כל כובד עול המסע הארוך שעשתה. פתאום שמה לב שמאז אותה ארוחה אחרי הטיסה היא לא אכלה מאום, בטנה קרקרה. רצתה כל כך להיות בחדר משלה. המונית נעצרה מול שער כניסה, הנהג מסר את שמה, והשער נפתח לרווחה. המונית נעצרה מול בית מידות יפיפה, נשמתה נעתקה, זה יהיה יותר חופשה מאשר עבודה. המשרתת פתחה את הדלת, וליוותה אותה לחדרה, המשפחה יושבת עוד שעה לארוחה, הם מצפים גם לך. היה לה מספיק זמן להתפנק באמבטיה חמה, נתנה למים לשטוף את גופה, להסיר ממנה את לאותה. מתמכרת לתחושה הנעימה של ריח הסבון על גופה. נזכרת באותה הרפתקה ברכבת. הזיכרון עורר את הכאב הענוג במורד ביטנה. ליטפה את קימורי שדיה צבתה קלות את פטמותיה הוורודות, הקטנות. כיוונה את זרם המים לאותו מקום מיוחד, וריחפה שוב לעבר שלמות ההנאה. מתפתלת, נאנקת, את אצבעה נושכת, מוצצת. מקמרת את גופה, שרירים מתכווצים נמתחים, ושוב היא מתפוצצת, זיקוקים. לאט מסדירה את נשמתה, נרגעת. נוטלת את המגבת ויוצאת מן המקלחת. מייבשת את תלתלי שיערה. מורחת קרם גוף על שנהב עורה, חזיה, שמלה קלילה, בושם קל, מעט אודם והיא מוכנה. יורדת במדרגות פותחת את דלת חדר האוכל. מחייכת לכולם. פתאום קפואה, חיוורת, מי יושב מולה? נכון –הבחור מהרכבת אם תרצו ותתעקשו המשך יבוא

ליתמי

New member
אפרודיטי........../images/Emo23.gif

היה שווה לחכות.... מה את עושה לנו ככה באמצע הערב????

ליתמי יקירה

לפחות המוזות עובדות לא????? אם לא חוטאים במעשים אז לפחות נחטא במילים

הרי זה תפור להמשך...../images/Emo8.gif

כאן כבר לא התייבשתי...בהחלט לא
לכי עם הפנטזיה הלאה ...מסקרן לאן תגיעי

ארבלון

לאן אגיע אינני יודעת אשמח לקבל רעיונות מה שבטוח היא לא תישן בלילות

nicolas01

New member
למה רק במילים

שאלה לי: למה, אם יש לך כזה ראש מגניב, את עושה את זה רק במילים ולא על אמת? לא פעם הרגשתי מנשים שהן רוצות סטוץ אבל לא מעיזות... וזה נותן אותות מבלבלים... אז מה הקטע? אני לא שואל כדי להציק, אני באמת רוצה לדעת

היי

ראשית עלי לברכך בברוך הבא שתיים תודה על המחמאה שלוש כאשר באמת מישהו רוצה את עצמי לא מגבילה עניתי על השאלה? אפרודיטי לך מודה

nicolas01

New member
ועוד משהו חשוב...

אבל חשוב גם לומר, שהסיפור שלך הגניב אותי... מאז שאני מבקר בפורום הזה, התורן שלי עובד שעות נוספות... הסיפור שלך ושל קשת הגניב אותי לגמרי... ברור לך, שהייתי בשמחה לוקח את מקומו של האיש ההוא שעליו פינטזת!!

nicolas01

New member
קיבלת את המסר?

אפרודיטי יקרה, אלת האהבה, שלחתי לך עכשיו מסר, אבל לא יודע עם קיבלת... נסי גם לשלוח לי אחד.

אפרודטי........./images/Emo141.gif

עכשיו מאיימת ...... <חסר לך ולא יגיע המשך ....חסררררררררררר לך>
מדהימה , משגעת , סוחפת , הכל הכל והמילים קטנות מלהביע את כתיבתך אישה אלה . אהבתי

למעלה