סערה אנטישמית בגרמניה. תושבי כפר בגרמניה הוציאו גופת יהודי מבית עלמין והשליכו אותה

אלפיני

Well-known member
לא רק שאין שם הכרזה כזאת, יש שם הכרזה שקו שביתת הנשק (הקו הירוק) לא יהווה קו גבול.
אם מה שאתה אומר נכון, לא היו צריכים לחוקק בכנסת חוקים מיוחדים לספח הן את ירושלים והן את רמת הגולן.
אם יהודה ושומרון הם שטח ריבוני של מדינת ישראל, צריך להעניק לכל הפלסטינים שם אזרחות ישראלית - כמו שעשו ברמת הגולן.
לשם אתם רוצים להוביל אותנו?

Harrington

Well-known member
מנהל
אם מה שאתה אומר נכון, לא היו צריכים לחוקק בכנסת חוקים מיוחדים לספח הן את ירושלים והן את רמת הגולן.
אם יהודה ושומרון הם שטח ריבוני של מדינת ישראל, צריך להעניק לכל הפלסטינים שם אזרחות ישראלית - כמו שעשו ברמת הגולן.
לשם אתם רוצים להוביל אותנו?
לא כתבתי בשום מקום את מה שאתה ממציא לי. בס"ה ביקשתי לדעת היכן ומתי המדינה הכריזה ריבונות על תל אביב. אני עדיין ממתין לתשובה.

אגב אין כמובן כל שחר לחובה מדומיינת כלשהי להעניק אזרחות לערביי יו"ש, שכן יש הסכמים בינלאומיים שקובעים אחרת. אבל זה בכלל דיון אחר לחלוטין (גם אם משחק ההפחדה הזאת שרץ כבר כמה עשורים עדיין נשמע לך מגניב לאללה וראוי לשימוש).

אלפיני

Well-known member
לא כתבתי בשום מקום את מה שאתה ממציא לי. בס"ה ביקשתי לדעת היכן ומתי המדינה הכריזה ריבונות על תל אביב. אני עדיין ממתין לתשובה.

אגב אין כמובן כל שחר לחובה מדומיינת כלשהי להעניק אזרחות לערביי יו"ש, שכן יש הסכמים בינלאומיים שקובעים אחרת. אבל זה בכלל דיון אחר לחלוטין (גם אם משחק ההפחדה הזאת שרץ כבר כמה עשורים עדיין נשמע לך מגניב לאללה וראוי לשימוש).
תל אביב הוכרה כחלק ריבוני של מדינת ישראל עוד בהסכמי החלוקה.
האומות המאוחדות מכירות בה כחלק ריבוני של מדינת ישראל. למעשה , כל שטח שבתוך הקו ירוק מוכר ריבונית כחלק ממדינת ישראל. בעוד שהשטחים מחוץ והכרזו על ידי ישראל עצמה כשטחים תחת תפיסה לוחמתית.

Harrington

Well-known member
מנהל
תל אביב הוכרה כחלק ריבוני של מדינת ישראל עוד בהסכמי החלוקה.
או במילים אחרות, אין הכרזה כזאת. מצוין. שמח שגם אתה הבנת זאת. כעת גלגל חזרה למה שפתח את הדיון הזה (לא מולך בכלל) ותבין מדוע שאלה זו עלתה.
האומות המאוחדות מכירות בה כחלק ריבוני של מדינת ישראל.
מרתק, אבל חסר כל רלוונטיות לשאלתי.

jackie111

Well-known member
לפי הפירסומים הערבי נקבר בבית קברות ששיך לקהילה
הערבית בה חי. יש שם עוד 100 קברים. הוא נקבר באישור
של צה"ל.

ומי עשה זאת? המתנחלים שגרים בשא-נור. רק לפני חודשים
בודדים הותר להם לחזור שבתיהם. ועכשיו הם חושפים את
הפנים המגעילות שלהם.

מתבכיינים פה על שמירת כבוד הנפטר.
כן, אבל אם הוא יהודי.

marabo

Well-known member
לפי הפירסומים הערבי נקבר בבית קברות ששיך לקהילה
הערבית בה חי. יש שם עוד 100 קברים. הוא נקבר באישור
של צה"ל.

ומי עשה זאת? המתנחלים שגרים בשא-נור. רק לפני חודשים
בודדים הותר להם לחזור שבתיהם. ועכשיו הם חושפים את
הפנים המגעילות שלהם.

מתבכיינים פה על שמירת כבוד הנפטר.
כן, אבל אם הוא יהודי.
ומה גרסת קהילת חומש?
בלי להביא את גרסתם איך אתה רוצה שנשפוט את האירוע?

למעלה