סעמק מה זה העלות הזאת של המו"ר?

sinister18

New member
סעמק מה זה העלות הזאת של המו"ר?

1350 שקל? מקווה שבסוף אני אקבל בודי מסג' עם הפי אנדינג...אגב יש בחורות שנראות טוב שהולכות למיונים?

sinister18

New member
בנות אלו מכן שנראות טוב ובאות למיונים..

נא להגיב לשרשור לראות אם יש עוד סיבה לשלם את המחיר המופקע הזה...

בנות, אלו מכן שנראות טוב ובאות למונים..

לא מומלץלאכול יותר מדי קוראסונים אם אתן רוצות להמשיך ולהיראות טוב. חבל... Sinister יהיה מאוכזב

בן100

New member
1350???!

היה 680 רק לפני 3 שנים. נראה שבהתחלה זה באמת מימן רק את העלות האמיתית. רק מאוחר יותר זה הפך להיות עוד משאבת כסף.

בן100

New member
אני ארגיע אותך

במיונים תפגוש רק בחורות על רמה. אם תתארגן על אחת מספיק מהר. יכול להיות שבשנה הבאה תגיע ללימודים כבר מצויד בחברה!

shmulikit21

New member
צר לי לאכזב אותך-

זה אמנם נשמע מבטיח שמרק"ם מתקיים במלון בהרי ירושלים, אך האורחות היחידות במלון עלולות להזכיר לך את סבתא שלך. and we don't want to...or do we...?

shmulikit21

New member
יפה, אתה קולט מהר!

דעתי-קח מצית, קח את הזימון שלך, שרוף אותו וברח מהעולם הנורא הזה (ללא כוסיות, כסף וכו'...) כל עוד נפשך בך.

Dr Naive

New member
מה?

איזה בני בליעל מושחתים. לא יאמן. באמת משאבת כסף בלתי נדלית. מתחיל במכוני הפסיכומטרי, הכנה למו"ר, מו"ר, מרק"ם, ומי מספק את הסחורה. הסטודנט המיואש שבסה"כ רוצה לקבל השכלה ולהתחנך כאן.

יאסין1

New member
מה עושים שם!!

תגידו.. אין דבר שאנחנו יכולים לעשות? שנה שעברה היה 1050 ... אז בשביל מה 300 יותר????
הם בכלל לא הוסיפו שום דבר במערכת מו"ר עצמה ובימי המיונים!! אנחנו לא יכולים עוד לסבול... כדי להתחיל ללמוד אתה צריך עוד "שכר לימוד"

ofra221

New member
העלו את זה עוד קצת..יפה..

בקצב הזה עוד כמה שנים מיונים יעלו כמו שכר לימוד (מצד שני השכר לימוד עולה גם במקביל אז אין מה לדאוג)

lidaka

New member
אני חושב שצריכים להעלות את המחיר עוד יותר

כדי שהממיין האמיתי יהיה היכולת לשלם את עלות המיונים.

lionfish1

New member
זה ממש מוגזם!

למיטב ידיעתי הרופאים שמעבירים את מבחני המו"ר עושים זאת בהתנדבות. האם פתאום התחילו לשלם להם ובגלל זה המחיר עלה? אולי כדאי לברר את העניין. בכל מקרה המחיר לא סביר בעליל ולפי כל קנה מידה בעיני, ובהחלט עושה חשק לנסות לפנות במכתב+ עצומה עם חתימות או מכתבים לסגן שר הבריאות ליצמן במייל [email protected] לא בשבת :), שר החינוך גדעון סער [email protected], פנייה לעיתונות אם יש למישהו קשרים, ואפילו קבוצות בפייסבוק מצליחות למשוך תשומת לב מדי פעם.

איך אומרים אצלינו בבית?

"אבל אבא בהבנה, אני רוצה ללמוד בבאר שבע ולהיות קרוב לבית!" "אם נדמה לך שאתה תשב לי עכשיו שבע שנים על הספה ותגרבץ, וזה מה שיקרה לאור העדר הכוסיות בבאר שבע, טעות מרה בידך! עכשיו עוף ללמוד בחיפה! שמעתי שהעיר מפוצצת כוסיות!" "אבל אבא בהבנה, עוד לא מצאתי דירה, והסמסטר מתחיל באוקטובר, וגם בכלל עוד לא עברתי מיונים!" "אז תגיע מוקדם!! ואמממ...תחכה בחוץ... ל...אמממ....תוצאות..." "טוב..." "אה כן, רגע, לפני שאתה הולך. בן בכור בהבנה?" "כן, אבא בהבנה?" "קח איתך את בן צעיר בהבנה" "אבל אבא בהבנה, הוא רק בן 14" "אז הוא יהיה עתודאי! עכשיו קח אותו ועוף!!"

למעלה