סנדלים בסוף מרץ

סנדלים בסוף מרץ

אתמול סוף סוף קניתי סנדלים, אחרי שיטוטים ארוכים. הן נוחות ואפילו גם יפות.. אבל.. אלה סנדלים!! אני אמות מקור? אני מתכננת לקנות זוג נעלי ספורט לבנות להחלפה, אבל האם אני צריכה עוד זוג נעליים סגורות כלתיות יותר?

לדעתי לא נורא. אולי יהיה לך קצת

קר בצילומים המקדימים. קני גרבי ברך מניילון (רצוי בלי הפס באצבעות, אם תמצאי כאלה). ואם יהיה לך ממש קר, אז תלבשי שני זוגות אחד על השני.

ורד55

New member
גם אני עם סנדלים...

ואני מתחתנת בסוף דצמבר!!!!! אז אל דאגה סיכוי טוב מאוד שבתאריכים שלך יהיה מזג אויר נח וחוצמזה תסתמכי ( כמוני ) שמההתרגשות יהיה לך חם

לכלות לא קר, בהגדרה

וברצינות, אולמות בד"כ מחוממים, וכל האנשים מוסיפים לחימום, תוסיפי לזה התרגשות ואלכוהול, ואין סיכוי שיהיה לה קר.

בלונד23

New member
אבל בחוץ קר

הכלה אמורה להיכנס ולצאת מהאוטו, לעשות צילומים, בקיצור - כלה או לא, לי תמיד קרררר. זו גם הסיבה שאני לא רוצה חופה בחוץ אפילו אם יהיה מזג אויר טוב, אני פשוט אקפא מקור עם השמלה

ורד55

New member
האמת שהייתי הולכת בכיף עם נעלי בובה

אבל כל מה שראיתי (והלכתי להרבה מקומות ) לא מצאתי נעליים שאהבתי...

אבל היום יש כאלה נעלי בובה יפות

בכל חנות, בכל הצבעים. יש לספרינג משהו יפה בלבן.

ורד55

New member
באמת שחיפשתי...

דווקא בספרינג ראיתי נעליים ממש יפות אבל הן לא היו בלבן וכשביקשתי שיצבעו לי - אז הם אמרו שהם לא עושים את השירות הזה והם לא ממליצים לצבוע במקום אחר בכל מקרה אם יהיה קר נשתה איזה כוסית לחימום הגוף ולהורגת רמת הלחץ... מקסימום ...בשביל זה יש את הבעלול לא?!

somethin

New member
סנדלים

אני מתחתנת בראשון לאפריל ויש לי סנדלים לצילומים מקדימים. אני לא חושבת שיהיה קר. מה שכן, אני אלבש אותם על גרביון ואז בטוח יהיה בסדר. מה שאני מפחדת שיהיה לי קר למעלה- הרי שמלת כלה זה בדיוק מעיל מחמם!
מה שכן- קניתי לעצמי עוד זוג נעליים לחתונה עצמה- משהו על עקב יותר נמוך ומאוד נוח. הם קצת יותר סגורים. קניתי אותם ב nine west. תבדקי!

גרביונים

איך אפשר לגרוב גרביונים עם סנדלים? אלה סנדלים עם פתח לאצבעות, כלומר יראו את הגרביון במקום את האצבעות עם הלק המ-ד-ה-י-ם שאני מתכננת?

somethin

New member
גרביונים לסנדלים

יש גרביונים לסנדלים- כאלו בלי תפרים מקדימה. ככה לא אמורים לראות שיש לך גרביון. כמובן שאת הלק יראו פחות עם גרביון, אבל לא יהיה לך קר!

אני גם בסוף מרץ וקניתי סנדלים

גם אני סובלת מקור אבל לא נורא, ניכנס לאולם, יהיה שם חם...

הנה הנעל שלי..

ואני מתחתנת ב1.4 ואין מצב שאני ארצה שיהיה לי קר... אפילו המחשבה על זה גורמת לי צמרמורת:)

מיקולינסקי

בת"א. התמונה לא משהו אבל הנעל בצבע פנינה וזה מה שחיפשתי.. גם מאוד נוחה כי העקב קטן וגם נראית טוב מאוד על הרגל.

למעלה