סמים קשים

סמים קשים

אין סיכוי לברוח, אין דרך חזרה איך הגענו עד לפה- מתי כל זה קרה ? חשבנו שזה סתם משחק, ריגוש קטן חביב התחלנו כשהיה קר ואפור, ועכשיו בחוץ כבר אביב אני לא יודע מה את חושבת, אולי את רוצה בזה עוד אולי גילית שטוב לך איתי, אולי זה יכול לעבוד אולי אין סיבה שלא נממש את מה ששנינו חולמים אולי זה יהיה כמו באגדות, לפעמים חלומות מתגשמים איך את יודעת- מה עושה לי טוב, איפה לגעת וכמה לאהוב איך את סומכת- בעיניים עצומות, מגיעה לרמות של שיא, שאפשר רק במחשבות איך את רוכבת- מרגישה את אלוהים, עוצמת את עינייך, כל כך עמוק בפנים, ואיך שאת גומרת- מתפרקת לגורמים, לוקחת אותי איתך, למקומות הכי גבוהים רציתי להגיד לך, לפני שנתמכר- אבל בפנים ידעתי נהיה חייבים לוותר רציתי להגיד לך, אולי מליון פעמים- אבל אז הדלקנו סיגריה, והרגשנו בעננים רציתי שתרגישי – הכי טוב שאפשר, היית הסם הכי טוב שעשיתי (ויש לי עבר...) רציתי להספיק – להגיד הכל בזמן, רציתי ועכשיו- נהיה קצת מסוכן מעולם לא עזבתי אותה- לכן אי אפשר לחזור, וכל יום אהבתי אותה אפילו כשהיה שחור כמו כל סם – זה חייב להיגמר, ותמיד להפסיק זה כואב אבל אני יודע עכשיו שבעצם אני מכור - לסם שפוגע בלב אני מכור לאישה שאיתי לתמיד- שהיתה, שהינה, שתהייה מצאתי את הסם הטוב מכולם- אני אוהב אותך....

diggler

New member
פשששש... ממש משוררים יש כאן בפורום

כל אחד נהיה פה ביאליק, לא הבנתי את הסוף

נועלה4

New member
קודם כל ..

יפה כתבת. שיר נוגע ללב. אבל לא הבנתי משהו..אתה איתה או לא איתה? עזבת אותה או לא עזבת אותה? טוב נו..שיהיה..

זה עד כדי כך לא מובן ?

זה שיר פרידה, אני עוזב אותה לטובת החוקית, האחת והיחידה... אני לא מספק יותר הסברים, לא בא לי..

קרא שוב את מה שכתבת

לא כל כך ברור היה המעבר הבנתי שאהבת את שתיהן אבל האישה היא זו שהיתה ותהיה גם בעתיד והמשפט האחרון מדבר על האישה או על המאהבת? זה מה שלא היה ברור לי בכתיבה שלך קראתי והרגש שבין המילים הרעיד את הלב לא מבקשת הסברים , מסבירה איפה הבילבול שלי

איזה הצהרת אהבה לאישה שלצידו

ממליצה להדפיס ולהגיש לה כמנחה ביום האישה שיר הלל לאישה שלצידך הלוואי ואזכה שגם אני אמצא כזה : אוהב אהוב ומאהב כולם בנשימה אחת , שישאר איתי לתמיד

אחד הטובים שקראתי לאחרונה

תובנות ומצבים שאולי רק מי שעבר יכול להבין אותך . כבוד לכותב !

פועמת

New member
רק עכשיו

קראתי... וזה פשוט טוב! כל כך אמיתי שזה מצמרר...

luckycharm

New member
זה פשוט

זה השריטה שלי. לא מעדיף דברים ארוכים וכאלו שנחזים להיות שירים. אבל, קראתי. וטוב עשיתי.

b e a c h

New member
לא רע השיר

ביטאת פה חוויות של הרבה אנשים. אולי במקום אני אוהב אותך תשנה לאני אוהב אותה, ואז יהיה יותר ברור. (בהנחה שאישתך לא קוראת כאן וההיא כן). אז גם יצא חרוז...

למעלה