סמוטריץ ציטוט: " החזרת החטופים אינה המשימה הכי חשובה", סוף ציטוט

פולגאר

Well-known member
היא לא נוצחה בגלל הדיפסטייט שלכם במטכ"ל צה"ל , בשב"כ וגם שר הבטחון גלנט שתפקד על תקן "סוס טרויאני".

כעת יש לנו שר בטחון חדש ורמטכ"ל אשר מסונכרנים עם ראש ממשלתם - בעזרת השם נצליח להכחיד אותם במהרה.

זכור ידידי השמאלן - אין לישראל זכות קיום אם חמאס עזה לא יושמד כמו הנאצים !
במה בדיוק הוא מסונכרן? שהוא פיטר קצין מצטיין שחיסל 6 פעילי חמאס במסווה של צוות רפואי?

שחר 676

Well-known member
במה בדיוק הוא מסונכרן? שהוא פיטר קצין מצטיין שחיסל 6 פעילי חמאס במסווה של צוות רפואי?
אז הדיח אותו , אז ?

כמו כל דבר בחיים לא הכל מושלם אבל המטרה ברורה מאי פעם - צה"ל של היום חותר להכרעה בניגוד למטכ"ל השמאלנים הצה"לי של הרצי הלוי שחתר אל עבר תיקו משפיל.

פולגאר

Well-known member
אז הדיח אותו , אז ?
מראה שהצבא לא חותר לחיסול פעילי חמאס אלא ממשיך בכפפות משי של "בלתי מעורבים" למרות שהם הסתירו את פעילי החמאס, מה שאומר שהם סופר פעילים ומחבלים לכל דבר!
כמו כל דבר בחיים לא הכל מושלם אבל המטרה ברורה מאי פעם - צה"ל של היום חותר להכרעה בניגוד למטכ"ל השמאלנים הצה"לי של הרצי הלוי שחתר אל עבר תיקו משפיל.
ההדחה מראה אחרת, ששום דבר לא השתנה :-(

אז הדיח אותו , אז ?

אתה טועה. הרמטכ"ל הוא מבוגרי וקסנר. נתניהו עשה עוד פעם טעות או שלא עשה עוד פעם טעות והכל מכוון הוא בחר לרמטכ"לות איש קפלן חפרפרת של הדיפ סטייט הישראלי .

פולגאר

Well-known member
אתה טועה. הרמטכ"ל הוא מבוגרי וקסנר. נתניהו עשה עוד פעם טעות או שלא עשה עוד פעם טעות והכל מכוון הוא בחר לרמטכ"לות איש קפלן חפרפרת של הדיפ סטייט הישראלי .

בחודשיים האחרונים מתרבים סימני השאלה בצה"ל סביב אי הנוחות של הזרוע האווירית מול הפיקוד שמוביל את המערכה בעזה. הסיבה: השיעור הגבוה של הרוגים פלסטינים בלתי מעורבים בהפצצות, ואי-תחקור הגורמים לכך. לאחרונה, מפקד חיל האוויר תומר בר מאשר אישית כל תקיפה​

אין שום סינכרון בין הרמטכ"ל שר הביטחון וראש הממשלה . כל אחד מדברר את עצמו זה אומר ככה והשני אומר לא ככה כל אחד משפריץ את משנתו האידאולוגית ושר הבטחון כועס על ראש הממשלה שהולך צעד קדימה ושני צעדים אחורה .

מ ש ה 53

Well-known member
מנהל
היא לא נוצחה בגלל הדיפסטייט שלכם במטכ"ל צה"ל , בשב"כ וגם שר הבטחון גלנט שתפקד על תקן "סוס טרויאני".

כעת יש לנו שר בטחון חדש ורמטכ"ל אשר מסונכרנים עם ראש ממשלתם - בעזרת השם נצליח להכחיד אותם במהרה.

היא לא נוצחה כי האשם לא מסוגל לנצח. נקודה. בלי תירוצים ובלי קשקושים. האשם הוא רק אשם אימפוטנט ופחדן. שר הביטחון פודל כצה'לה והרמטכ"ל שאומר אמן לדברי האשם אינם אלה שיכולים להיות טובים מנאד שאני תוקע לאחר אכילת מנת שעועית טובה.

שחר 676

Well-known member
היא לא נוצחה כי האשם לא מסוגל לנצח. נקודה. בלי תירוצים ובלי קשקושים. האשם הוא רק אשם אימפוטנט ופחדן. שר הביטחון פודל כצה'לה והרמטכ"ל שאומר אמן לדברי האשם אינם אלה שיכולים להיות טובים מנאד שאני תוקע לאחר אכילת מנת שעועית טובה.
אם זה היה תלוי בדיפ סטייט שלכם המלחמה היתה מסתיימת כשנסראללה וסינוואר עדיין בחיים , כשחיזבאללה במלוא כוחו וחמאס עדיין עוצמתי בעזה.

מטכ"ל השמאלנים הצה"לי יחד השמאל הישראלי והממשל האמריקאי בראשות ביידן דחפו להסכם חטופים בכל מחיר - מזל שנתניהו היה מספיק חזק לעמוד מול הלחץ שלכם להסכם חטופים בכל מחיר.

במקום להודות בטעותכם אתם ממשיכים להתריס ובמקום להודות לנתניהו על שהוא ממשיך להתעקש לחסל את חמאס אל מול התבוסתנות שלכם אתם מוקיעים אותו.

היום אני בטוח מעבר לכל ספק שנתניהו הוא המנהיג הנכון בזמן הנכון. אני מחזיק ממנו , באמת מחזיק ממנו.

evglev1

Well-known member
מנהל

להזכיר כמה ליכודניקים בכו כשבנט היה שר ביטחון, שסוף סוף הבחירות יתנו כוח לליכוד ויאפשרו להם להחליף את בנט הכושל בגלנט המעולה. שלא לדבר על הזעם של הליכודניקים על התנועה הירוקה שמנעה מגלנט את הרמטכ"לות.

להזכיר כמה ליכודניקים בכו כשבנט היה שר ביטחון, שסוף סוף הבחירות יתנו כוח לליכוד ויאפשרו להם להחליף את בנט הכושל בגלנט המעולה. שלא לדבר על הזעם של הליכודניקים על התנועה הירוקה שמנעה מגלנט את הרמטכ"לות.
תעשה טובה. אל תזכיר את בנט. אתה רק מגחיך את עצמך. בנט הוא פיגורה גמור בציבוריות הישמעאלית. בימין הוא פרסונה נון גרטה. הוא לא יקבל קול אחד מהמתנחלים ומהימין החילוני הישמעאלי. אנחנו נגמור אותו לקראת הבחירות.

רוב הזמן נח

Well-known member
מלחמה שלא נוצחה לאחר שנה וחצי פלוס היא מלחמה שנועדה רק לכישלון. כל היתר זה קשקוש, כי היה ניתן להחליף את שילטון החמאס והיה גם ניתן לחסל את החמאס.
עם ביידן לא היה ניתן לעשות כלום.
תספור שנה וחצי מרגע שטראמפ הגיע.

מלחמה שלא נוצחה לאחר שנה וחצי פלוס היא מלחמה שנועדה רק לכישלון. כל היתר זה קשקוש, כי היה ניתן להחליף את שילטון החמאס והיה גם ניתן לחסל את החמאס.

לנתניהו אין מטכ"ל ואין לו תקשורת ואיו לו פרקליטות אזרחית וצבאית .ישראל נמצאת תחת הפיכה משפטית צבאית ותקשורתית.
אי אפשר לנצח אויב במצב הזה. הם לא רואים בחמאס אויב. הם רואים בנתניהו את האויב שלהם ואני מתכוון לשמאל.
אי אפשר לנצח אויב כשאין לך צבא מאחוריך. כדי לנצח את החמאס צריך לחסל את השמאל המשפטי את התקשורת .
נתניהו היה צריך מיד לאחר בחירתו עם הסרבנות הראשונה להבין שהשמאל עושה עליו כיפה אדומה לקחת את סמוטריץ ובן גביר ולומר להם אתם איתי ואני איתכם. בן גביר כשר לביטחון הפנים אני מכניס את ישראל למצב חרום ואתה תתחיל להביא לי את אהוד ברק אהרון ברק ואת כל המתנגדים לממשלה למעצר . להעיף חצי מהמטכ"ל הצבאי לשים שם את כרמטכ"ל את תת אלוף וינטר ולהתחיל לנקות את הזוהמה השמאלנית המשפטית את כולם לבית הסוהר באשמת בגידה וניסיון להפלת ממשלה שלא בדרך דמוקרטית .זאת בגידה חביבי. אס החמאס לא היה יוצא ומבצע טבח כזה. בן גביר אמר לנתניהו בוא ונוריד את המנהיגים שלהם נפוצץ אותם מהאויר ונתניהו לא הקשיב לא הבין את חומרת המצב.

marabo

Well-known member
לא כל מלחמה נגמרת ב 6 ימים
יש מלחמות שלוקחות שנים
הזמן לא משנה, משנה המטרה

Henry0

Well-known member
המשימה הכי חשובה היא לנצח במלחמה הזאת
המשימה החשובה ביותר היא להביא לשלום.

גישתך רק מגבירה את השינאה והאיבה,
ורק מביאה למלחמות והרג נוספים.

יש דרך להביא שלום גם אחרי איבה הכי גדולה בעולם,
בדיוק מה שעשו לנו הגרמנים אחרי השואה,
מאויבים לנצח הפכנו לידידים.

והדרך לפיתרון היא פשוטה מאד:
לפתוח את הלב והכיס.
כל דבר לחוד לא מספיק,
גם את הכיס, וגם את הלב.
ובאופן אמיתי (כמו הגרמנים), לא בישראבלוף.

והדרך לפיתרון היא פשוטה מאד:
לפתוח את הלב והכיס.
כל דבר לחוד לא מספיק,
גם את הכיס, וגם את הלב.
ובאופן אמיתי (כמו הגרמנים), לא בישראבלוף.
במקרה של הגרמנים נעשו לנו עוול ולכן הפיתרון הזה,כאן זה משהו אחר לגמרי:

מאבק על אדמה שהתפתח למאבק פיזי רב שנים.

הפיתרון - ניתוק אמיתי.

Henry0

Well-known member
במקרה של הגרמנים נעשו לנו עוול
גם לפלסטינים נעשה עוול איום ונורא.
הפלסטינים לא אשמים שאחרי 2,000 שנים החלטנו לחזור לא"י.

אחת הבעיות העיקריות העומדות בפני עם ישראל,
להכיר בעוול הנורא שנעשה לפלסטינים,
זה פרושו לפתוח את הלב.
זה חצי הפיתרון.
הפיתרון - ניתוק אמיתי.
זה החצי השני של הפיתרון,
שבלי החצי הראשון לא יביא לפיתרון.

זה לא בדיוק עוול,קרה מה שקרה ושני העמים ממש רוצים אותו מקום.

זה פרושו לפתוח את הלב.
זה חצי הפיתרון.
אולי בשלב מאוחר יותר שהמצב יציב - אבל צריך פיתרון זמני בינתיים.

ניתוק נראה כרגע הכי מוצלח.

זה החצי השני של הפיתרון,
אחרי הניתוק אפשר להגיע לפיתרון אולי טוב יותר שיכלול מהלך פסיכולוגי כזה או אחר כמו שציינת.

הניתוק הוא פיתרון ביניים להרגיע את הרוחות וליצב את המצב.

כמו שאומרים בבדיחה למרוקאית לפני הכנת עוגה,קודם כל תירגעי.

למה הפיתרון שלי נכון לפחות כביניים?

כי שורש הבעיה הוא לא עוול שעשו לנו/שעשינו להם אלא סכסוך על אדמה.

אחרי הסכסוך הגיעו המתים/הנכים/הנזקים הכלכליים/מניעת חופש ועוד

אבל אלה רק תוצאות לוואי.

זה פרושו לפתוח את הלב.
זה חצי הפיתרון.

זה החצי השני של הפיתרון,
אתה בהחלט לא צודק. מי שקורא באמנה שלו לרצוח אותך רק כי אתה יהודי ופולש לארצו ואדמתו הוא מוגדר בתורה כעמלק.
ועכשיו תקרא ותלמד להבין מה מצווה התורה עלינו העם היהודי לעשות לעמלק.

לא מראים ל-|טמבל| חצי עבודה, לך ותילמד מה קדם לזה? מי היה קודם?
זה פרושו לפתוח את הלב.
זה חצי הפיתרון.
פתחנו אותו יותר מדי וזה הזמן ללמוד לסגור אותו ולדעת שהם מבינים רק כוח כפי שחונכו.
זה החצי השני של הפיתרון,
אכן, רק שהתכוונת למשהו אחר ויצא משהו אחר :)

למעלה