סמוטריץ ציטוט: " החזרת החטופים אינה המשימה הכי חשובה", סוף ציטוט

אין אף עו"ד לחוקה ומשפט שייטען כטענתך זו. אמנם יש רבים בימין שטוענים כך, אבל מה לעשות, הם שוגים. מה שהפך להיות בית המשפט לא משנה זאת.
חחחחחחחחחח אתה באמת בן אדם עם רמת IQ נמוכה. אין מה לעשות הנתונים שאני מביא לכם מצדיקים את עצמם.
תפתח את ספר החוקים ותלמד. ואם אתה לא מסוגל אז תסתום את הפה שלך כי אתה מבזה את עצמך. וכפי שאמרתי אתה כלל לא מבין מהי דמוקרטיה ומהי הפרדת רשויות ומה הסמכות של כל רשות ורשות. אתה כלל לא מבין מה עובר על המדינה שאתה חי בה. הבערות היא דבר איום ונורא.

רק מהנתון של 6 מתוך 15 הם פעילי חמאס, מספיקה בלראות את הפעולה כהכרחית ולגבות את הקצין.
זה אף יותר מובהק ממקרה אליאור אזריה ששם טענו שהוא כפות ולא יכול להזיק, כאן מדובר ב-6 פעילי חמאס פעילים ותוסיף לזה את הנתון שלא ידעו את מספר פעילי החמאס המדויק, ז.א. שמספרם יכל להיות גם רב יותר.
מבחינתי, גם פעיל חמאס אחד מצדיק את הפעולה!
אתה בהחלט צודק. הרמטכ"ל הזה הוא בוגר וקסנר ואינו שונה מרוב קציני וקסנר במטה הכללי.
אתה תראה איך הרמטכ"ל הופך להיות פוליטי . הוא כבר התחיל כשאמר שהצבא לא יחלק מזון לאוכלוסיה.
אני הייתי אומר לרמטכ"ל שיסתום את הג'ורה שלו והתפקיד שלו הוא לבצע את הוראות הממשלה ולא את הוראות הדיפ סטייט הישראלי. סמוטריץ יצא עליו בצדק.

אלא שחילופי הגברי בראשות מערכת הבטחון יכולה, אולי, להביא לשינוי שיטת העבודה של כוחות הבטחון ומתוך כך למעבר להשגת מטרות המלחמה גם אם זה לא נעשה בשנה וחצי הראשונות למלחמה.
חילופי הגברי לא יביאו לשום שינוי אם הם בוגרי קרן וקסנר. זה הכל בבל"ת זיבולי מוח . הקונספציה לא השתנתה. היא הקונספציה של ה6.10.
אתם טוחנים מים רק חבל על ההורים השכולים, חבל על האלמנות, וחבל על היתומים שבוכים על הקבר של אבא .

אלא שחילופי הגברי בראשות מערכת הבטחון יכולה, אולי, להביא לשינוי שיטת העבודה של כוחות הבטחון ומתוך כך למעבר להשגת מטרות המלחמה גם אם זה לא נעשה בשנה וחצי הראשונות למלחמה.

אמנם התחלף הרמטכ"ל אבל לא התחלפה הקונספציה וכל עוד והקונספציה לא התחלפה מה זה משנה מי הרמטכ"ל ?

שחר 676

Well-known member
מלחמה שלא נוצחה לאחר שנה וחצי פלוס היא מלחמה שנועדה רק לכישלון. כל היתר זה קשקוש, כי היה ניתן להחליף את שילטון החמאס והיה גם ניתן לחסל את החמאס.
היא לא נוצחה בגלל הדיפסטייט שלכם במטכ"ל צה"ל , בשב"כ וגם שר הבטחון גלנט שתפקד על תקן "סוס טרויאני".

כעת יש לנו שר בטחון חדש ורמטכ"ל אשר מסונכרנים עם ראש ממשלתם - בעזרת השם נצליח להכחיד אותם במהרה.

זכור ידידי השמאלן - אין לישראל זכות קיום אם חמאס עזה לא יושמד כמו הנאצים !

1ספי11

Well-known member
היא לא נוצחה בגלל הדיפסטייט שלכם במטכ"ל צה"ל , בשב"כ וגם שר הבטחון גלנט שתפקד על תקן "סוס טרויאני".

כעת יש לנו שר בטחון חדש ורמטכ"ל אשר מסונכרנים עם ראש ממשלתם - בעזרת השם נצליח להכחיד אותם במהרה.

זכור ידידי השמאלן - אין לישראל זכות קיום אם חמאס עזה לא יושמד כמו הנאצים !
ואולי הבעיה בעצם היא דוקא ראש הממשלה שלא ממש רוצה להביא לסיום המלחמה ?

שחר 676

Well-known member
ואולי הבעיה בעצם היא דוקא ראש הממשלה שלא ממש רוצה להביא לסיום המלחמה ?
לא - הוא דווקא רוצה להביא להכרעה.
אין לי צל של ספק שהוא רוצה הכרעה כי אין לישראל שום זכות קיום ללא השמדה טוטאלית של חמאס עזה.

בפעם שעברה הוא נכנע לשמאל הישראלי שדחף אותו אל עבר שחרור המוני של מחבלים ןאחר כך עוד העזתם לתקוף אותו על שביצע את העסקה שאתם השמאלנים דחפתם אותו לבצע |פנים| .

היום הסיפור נגמר - הוא למד שאסור לסמוך על התמיכה המניפולטיבית שלכם - עושה אושם שהוא הולך עד הסוף מול חמאס.

אם הוא יכנע לטירוף שלכם להסכם חטופים בכל מחיר (שחרור יתר המחבלים והשארת חמאס בשלטון על עזה) אז אנו יכולים להפוך את שעון החול אל עבר המלחמה הבאה שתעלה לנו באין ספור הרוגים שהם תוצאה של אבדן הרתעה מוחלט. למזלנו עושה רושם שנתניהו לא הולך להכנע ללחץ שלכם.

מ ש ה 53

Well-known member
מנהל
אין לי צל של ספק שהוא רוצה הכרעה כי אין לישראל שום זכות קיום ללא השמדה טוטאלית של חמאס עזה.

בפעם שעברה הוא נכנע לשמאל הישראלי שדחף אותו אל עבר שחרור המוני של מחבלים ןאחר כך עוד העזתם לתקוף אותו על שביצע את העסקה שאתם השמאלנים דחפתם אותו לבצע |פנים| .

היום הסיפור נגמר - הוא למד שאסור לסמוך על התמיכה המניפולטיבית שלכם - עושה אושם שהוא הולך עד הסוף מול חמאס.

אם הוא יכנע לטירוף שלכם להסכם חטופים בכל מחיר (שחרור יתר המחבלים והשארת חמאס בשלטון על עזה) אז אנו יכולים להפוך את שעון החול אל עבר המלחמה הבאה שתעלה לנו באין ספור הרוגים שהם תוצאה של אבדן הרתעה מוחלט. למזלנו עושה רושם שנתניהו לא הולך להכנע ללחץ שלכם.
אז למה הוא לא חיסל את סינואר לפחות ב-3 הזדמנויות זהב שהיו לו לאור המלצות השב"כ?

שחר 676

Well-known member
אז למה הוא לא חיסל את סינואר לפחות ב-3 הזדמנויות זהב שהיו לו לאור המלצות השב"כ?
אני חייב לומר שאני לא מאמין לשום מילה היוצאת מפיהם של ראשי השב"כ בהווה ובעבר.

הרי עד כה נאמר לנו כי צוותי טקילה הוקפצו לעוטף בשעה 03:30 לפנות בוקר לערך....וכעת לאחר הגשת התצהיר של בר מוצהר כי צוותי הטקילה כבר הוקפצו בשעה 01:33 לפנות בוקר היינו ראש השב"כ חשד שמשהו הולך להתרחש הרבה לפני ואז נשאלת השאלה מדוע הוא לא פיזר את הנובה ? מדוע לא הודיע לרבשצים בקיבוצי העוטף ? מדוע לא הודיע למפקדי צה"ל להקפיץ "כוננות עם שחר" שהרי חלק מחיילינו נטבחו במיטותיהם.

ראש שב"כ לשעבר שמנסה לסחוט ראש ממשלה מכהן בשידור טלויזיוני...

ראש חטיבה יהודית בשב"כ שמדבר בגאווה על מעצרים ללא ראיות עם ראש היחידה המרכזית של מחוז ש"י (קצין בכיר במשטרת ישראל) שלא מסכים לפעול בניגוד לחוק ולאחר מכן אותו קצין בכיר נעצר כמו אחרון העבריינים |פנים| |יעני|

תקשיב מושון.....אני לא מאמין לשום מילה של ראשי המשטרה החשאית במדינת ישראל.

מעבר לכך - הבה נניח שהוצעו הצעות כאלו ואחרות לחיסול סינוואר - אל לנו לשכוח שמטכ"ל השמאלנים הצהל"י שגדל על ברכי הסכם אוסלו המזופת המליץ על מעבר כסף לעזה בכדי למנוע את התמוטטות המנגנון השלטוני בעזה. רונן בר בעצמו הוא תוצר של הסכמי אוסלו בדיוק כמו יתר חברי מטכ"ל השמאלנים הצה"לי ובדיוק כמו קודמו ארגמן.

לדעתי רונן בר נאחז בקרנות המזבח בכדי לטשטש את כל מה שקדם לפאשלה לו....לדעתי הוא מסתיר סוד גדול...אולי על האופן בו אותו בכיר מצרי לכאורה הונה אותו רגע לפני המתקפה.

ועדת חקירה ממלכתית בראשות העליון לא תוציא את האמת לציבור - כל ילד מבין זאת.
אין מצב שבג"צ יחקור את אחריות "אחים לנשק" שניסו לחולל מרד בצה"ל בכדי לשמור על כוחו של בג"צ נוכח הרפורמה.

אין מצב שבג"צ יחקור את עצמו על התנהלותו במה שנודע כבג"צ הוואנה אשר בסופו כבר לא היה לנו איזור חיץ פרימטרי שכל מי שחוצה אותו מוגדר בן מוות. הטבח היה נמנע אילו היינו יורים למוות בכל מי שהעז לחצות את איזור החיץ הפרימטרי.

בג"צ הוא חלק מהפאשלה ואין שום מצב לתת לחתול לשמור על השמנת - ועדת חקירה ממלכתית תהיה ועדת כיסוי תחת של השמאל וזה לא יקרה חביבי.....תקופת הקומבינות המצחינות של מפא"י חלפה מן העולם.

תקשיב טוב....היום אני מבין היטב שנתניהו הוא המנהיג הנכון בתקופה הנכונה - אין לו תחליף בימים הרי גורל אלו. רק הוא מסוגל לעמוד בפני הלחץ התבוסתני של השמאל להסכם חטופים אשר במסגרתו חמאס ישאר בשלטון בעזה - השמאל דוחף לכך בכל הכח ונתניהו לא נכנע לכם וקובע אחרת....שהרי כל טיפש יודע שלאחר הסכם כזה לא נוכל לחזור ללחימה ונאבד לחלוטין את הרתעתנו בעולם הערבי.

נתניהו מבין היטב שאין שום תחליף להשמדה מוחלטת של שלטון חמאס בדיוק כמו הנאצים ימח שמם - אם חמאס אינו מושמד או מוגלה אין לישראל זכות קיום....נתניהו מביט למציאות בעיניים - אתם מזמן הפסקתם להביט למציאות בעיניים.

מ ש ה 53

Well-known member
מנהל
אני חייב לומר שאני לא מאמין לשום מילה היוצאת מפיהם של ראשי השב"כ בהווה ובעבר.

הרי עד כה נאמר לנו כי צוותי טקילה הוקפצו לעוטף בשעה 03:30 לפנות בוקר לערך....וכעת לאחר הגשת התצהיר של בר מוצהר כי צוותי הטקילה כבר הוקפצו בשעה 01:33 לפנות בוקר היינו ראש השב"כ חשד שמשהו הולך להתרחש הרבה לפני ואז נשאלת השאלה מדוע הוא לא פיזר את הנובה ? מדוע לא הודיע לרבשצים בקיבוצי העוטף ? מדוע לא הודיע למפקדי צה"ל להקפיץ "כוננות עם שחר" שהרי חלק מחיילינו נטבחו במיטותיהם.

ראש שב"כ לשעבר שמנסה לסחוט ראש ממשלה מכהן בשידור טלויזיוני...

ראש חטיבה יהודית בשב"כ שמדבר בגאווה על מעצרים ללא ראיות עם ראש היחידה המרכזית של מחוז ש"י (קצין בכיר במשטרת ישראל) שלא מסכים לפעול בניגוד לחוק ולאחר מכן אותו קצין בכיר נעצר כמו אחרון העבריינים |פנים| |יעני|

תקשיב מושון.....אני לא מאמין לשום מילה של ראשי המשטרה החשאית במדינת ישראל.

מעבר לכך - הבה נניח שהוצעו הצעות כאלו ואחרות לחיסול סינוואר - אל לנו לשכוח שמטכ"ל השמאלנים הצהל"י שגדל על ברכי הסכם אוסלו המזופת המליץ על מעבר כסף לעזה בכדי למנוע את התמוטטות המנגנון השלטוני בעזה. רונן בר בעצמו הוא תוצר של הסכמי אוסלו בדיוק כמו יתר חברי מטכ"ל השמאלנים הצה"לי ובדיוק כמו קודמו ארגמן.

לדעתי רונן בר נאחז בקרנות המזבח בכדי לטשטש את כל מה שקדם לפאשלה לו....לדעתי הוא מסתיר סוד גדול...אולי על האופן בו אותו בכיר מצרי לכאורה הונה אותו רגע לפני המתקפה.

ועדת חקירה ממלכתית בראשות העליון לא תוציא את האמת לציבור - כל ילד מבין זאת.
אין מצב שבג"צ יחקור את אחריות "אחים לנשק" שניסו לחולל מרד בצה"ל בכדי לשמור על כוחו של בג"צ נוכח הרפורמה.

אין מצב שבג"צ יחקור את עצמו על התנהלותו במה שנודע כבג"צ הוואנה אשר בסופו כבר לא היה לנו איזור חיץ פרימטרי שכל מי שחוצה אותו מוגדר בן מוות. הטבח היה נמנע אילו היינו יורים למוות בכל מי שהעז לחצות את איזור החיץ הפרימטרי.

בג"צ הוא חלק מהפאשלה ואין שום מצב לתת לחתול לשמור על השמנת - ועדת חקירה ממלכתית תהיה ועדת כיסוי תחת של השמאל וזה לא יקרה חביבי.....תקופת הקומבינות המצחינות של מפא"י חלפה מן העולם.

תקשיב טוב....היום אני מבין היטב שנתניהו הוא המנהיג הנכון בתקופה הנכונה - אין לו תחליף בימים הרי גורל אלו. רק הוא מסוגל לעמוד בפני הלחץ התבוסתני של השמאל להסכם חטופים אשר במסגרתו חמאס ישאר בשלטון בעזה - השמאל דוחף לכך בכל הכח ונתניהו לא נכנע לכם וקובע אחרת....שהרי כל טיפש יודע שלאחר הסכם כזה לא נוכל לחזור ללחימה ונאבד לחלוטין את הרתעתנו בעולם הערבי.

נתניהו מבין היטב שאין שום תחליף להשמדה מוחלטת של שלטון חמאס בדיוק כמו הנאצים ימח שמם - אם חמאס אינו מושמד או מוגלה אין לישראל זכות קיום....נתניהו מביט למציאות בעיניים - אתם מזמן הפסקתם להביט למציאות בעיניים.
טוב נו.
* אתה הרי מאמין רק למלים של ראש הממשלה, שלא פעם ולא פעמיים התגלה כשקרן. אבל בסדר. זכותך.
** אתה מציג כעת חוסר דיוק בזמנים שאותם הזכיר בר. יתכן שאתה צודק. אבל אם אתה צודק, אצטרך לאמץ את כל ה"הוכחות" שמוכיח לנו המומחה לקנוניות. הכל היה מתוכנן מראש והכל תוכנן כדי לאפשר את הטבח. התסכים עם זה?
*** וועדת חקירה מקבלת מה שנקרא "מנדט לחקור". במנדט זה, מוזכרים הנושאים שאותם יש לחקור, ואין לסטות מאלה. אם במנדט לא נרשם שיש לחקור את ההיסטוריה שהביאה לפוגרום החל ביום כריתת הברית בין אברהם אבינו לבין השם, אין לחקור את הנושא הזה, כשם שאין לחקור את רבין ואת הסכמי אוסלו הארורים (שביבי לא פסל אותם). ואם תירשם במנדט ההוראה, שיש לחקור את האיסורים האלה שהזכרת ואת התערבות העליון? זה ייחקר על אפם ועל חמתם של החוקרים. אני מניח שאתה כאיש שמבין דבר או שניים בחיינו, מודע לכך, גם מבלי שאזכיר זאת. זכור, שמעולם לא ראיתי בך אדם טיפש למרות אהדתי או אי אהדתי כלפיך.
**** לגבי הכוננות אתך (עם שחר, שזה אתה כמובן), אין עוררין על כך שלא צריכה להינתן כל פקודה בנוגע לכוננות זו. זהו פק"ל המוכר לכל חייל שנמצא על קו הגבול. בכל בוקר יש לצאת לכוננות אתך, ולא ראש השב"כ, לא הרמטכ"ל ולא אלוב הפיקוד אמור להורות על כך בכל בוקר. בטח שגם לא ראש המודיעין, שחרפ באותו לילה באילת וסירב להתעורר. אז בחיאת. רד מזה.
***** ואם בא לך דווקא לחקור נושא כלשהו, חקור את הקטע שחיילים רבים הופנו לשמור על הסוכה של צבי סוכות, למרות שכידוע, בחג שמחת תורה כבר לא אמורים לשבת בכלל בסוכה. זה שרבים מהיהודים החילוניים אינם מודעים לכך, לא הופך את הצורך למגן סוכה ביום שהיא כבר אינה נחוצה.

שחר 676

Well-known member
** אתה מציג כעת חוסר דיוק בזמנים שאותם הזכיר בר. יתכן שאתה צודק. אבל אם אתה צודק, אצטרך לאמץ את כל ה"הוכחות" שמוכיח לנו המומחה לקנוניות. הכל היה מתוכנן מראש והכל תוכנן כדי לאפשר את הטבח. התסכים עם זה?
חלילה. אין כאן שום בגידה - לדעתי אין מצב שראש השב"כ היה מאפשר במודע דבר שכזה. יש כאן רשלנות פושעת , היבריס/יוהרה , צפצוף על הדרג המדיני הממונה , אדנות , טפשות אבל אין כאן בוגדנות מצד בר.
* וועדת חקירה מקבלת מה שנקרא "מנדט לחקור". במנדט זה, מוזכרים הנושאים שאותם יש לחקור, ואין לסטות מאלה. אם במנדט לא נרשם שיש לחקור את ההיסטוריה שהביאה לפוגרום החל ביום כריתת הברית בין אברהם אבינו לבין השם, אין לחקור את הנושא הזה, כשם שאין לחקור את רבין ואת הסכמי אוסלו הארורים (שביבי לא פסל אותם). ואם תירשם במנדט ההוראה, שיש לחקור את האיסורים האלה שהזכרת ואת התערבות העליון? זה ייחקר על אפם ועל חמתם של החוקרים. אני מניח שאתה כאיש שמבין דבר או שניים בחיינו, מודע לכך, גם מבלי שאזכיר זאת. זכור, שמעולם לא ראיתי בך אדם טיפש למרות אהדתי או אי אהדתי כלפיך.
חובה לחקור את כל מה שהביא לטבח הזה.

מי שהחליט בנאיביות וטיפשות אין קץ לייבא לשטחים ארגון טרור להעניק לו רובים ושטח במסגרת הסכם "עזה ויריחו תחילה" היו השמאלנים.

אתם יצרתם עובדות בלתי הפיכות בשטח והתחייבתם בשם ממשלות העתיד לתהליך הזה.

בדיוק כפי שנאמר "טיפש ישליך אבן לבאר ואלף חכמים לא יצליחו להוציא אותה".....נתניהו ניסה לצמצם את הנזק שחוללתם אך לא ניתן לצפות ממנו לניסים ונפלאות לאחר העובדות הבלתי הפיכות שאתם השמאלנים יצרתם בשטח.

רציתם שלום בכל מחיר ,רציתם שלום במנותק מהמציאות.....כשהפלשתינים הודיעו שהם רוצים להכחיד אותנו אמרתם להם שהם לא באמת מתכוונים לכך והתיימרתם להבין אותם טוב יותר מאשר הם מבינים את עצמם |פנים| .

הענקתם להם שלטון עצמי , נשק למכביר ושטח. באמצעות אנשי התקשורת השמאלנית שלכם ניסיתם למכור לציבור את יאסר עראפת כסבא קשיש וטוב ולב....שירי השלום המגוחכים והפתטיים שלכם הרדימו את הציבור ונטעו הו אשליות שווא ובמקביל חיזקו את רוחם של אויבינו.

אם אתה רוצה תשובות לפאשלת השביעי לאוקטובר לך לקבר של רבין ופרס בהם תמכת לפני עשרות שנים ובקש מהמצבות שלהם הסבר. טבח השביעי לאוקטובר מונח על כתפי השמאל בעבר ובהווה....אתם בתמימותכם הבאתם עלינו את הצרה הזאת.

כולנו כבר מבינים כיצד בג"צ מחרבן על הציבור והדיונים בנושא מנדט ועדת החקירה הממלכתית יתנהלו בהתאם. אין מצב בו ניתן לבג"צ לקבוע מאומה בנושא ועדת החקירה.

מ ש ה 53

Well-known member
מנהל
חלילה. אין כאן שום בגידה - לדעתי אין מצב שראש השב"כ היה מאפשר במודע דבר שכזה. יש כאן רשלנות פושעת , היבריס/יוהרה , צפצוף על הדרג המדיני הממונה , אדנות , טפשות אבל אין כאן בוגדנות מצד בר.

חובה לחקור את כל מה שהביא לטבח הזה.

מי שהחליט בנאיביות וטיפשות אין קץ לייבא לשטחים ארגון טרור להעניק לו רובים ושטח במסגרת הסכם "עזה ויריחו תחילה" היו השמאלנים.

אתם יצרתם עובדות בלתי הפיכות בשטח והתחייבתם בשם ממשלות העתיד לתהליך הזה.

בדיוק כפי שנאמר "טיפש ישליך אבן לבאר ואלף חכמים לא יצליחו להוציא אותה".....נתניהו ניסה לצמצם את הנזק שחוללתם אך לא ניתן לצפות ממנו לניסים ונפלאות לאחר העובדות הבלתי הפיכות שאתם השמאלנים יצרתם בשטח.

רציתם שלום בכל מחיר ,רציתם שלום במנותק מהמציאות.....כשהפלשתינים הודיעו שהם רוצים להכחיד אותנו אמרתם להם שהם לא באמת מתכוונים לכך והתיימרתם להבין אותם טוב יותר מאשר הם מבינים את עצמם |פנים| .

הענקתם להם שלטון עצמי , נשק למכביר ושטח. באמצעות אנשי התקשורת השמאלנית שלכם ניסיתם למכור לציבור את יאסר עראפת כסבא קשיש וטוב ולב....שירי השלום המגוחכים והפתטיים שלכם הרדימו את הציבור ונטעו הו אשליות שווא ובמקביל חיזקו את רוחם של אויבינו.

אם אתה רוצה תשובות לפאשלת השביעי לאוקטובר לך לקבר של רבין ופרס בהם תמכת לפני עשרות שנים ובקש מהמצבות שלהם הסבר. טבח השביעי לאוקטובר מונח על כתפי השמאל בעבר ובהווה....אתם בתמימותכם הבאתם עלינו את הצרה הזאת.

כולנו כבר מבינים כיצד בג"צ מחרבן על הציבור והדיונים בנושא מנדט ועדת החקירה הממלכתית יתנהלו בהתאם. אין מצב בו ניתן לבג"צ לקבוע מאומה בנושא ועדת החקירה.
נו באמת. שוב אתה בא בטענות לרבין ולפרס כאשר אתה ממשיך ושוכח את אברהם אבינו?
שוב אתה חוזר ומתעלם מהעובדה שהיקיר לך (האשם), אף הוא המשיך ואימץ את הסכמי אוסלו, למרות שהיה יכול להשליך אותם לפח?
ושוב אתה חוזר ומאשים את רבין ופרס על שהם העבירו מזוודות של דולארים ואף שלחו את יוסי הדוגמן שיתחנן בפני קאטר שימשיכו ויזרימו אותן הלאה?
ושוב אתה מתעלם (למרות שלא הזכרתי זאת קודם), מאיוש לישכתו של האשם באוריך, בפלדשטיין ובחד קרן (איינוהורן הברחן), שהתפרנסו מכספי הקאטרים? איך זה שאתה מעז ומתעלם מאמת שכזו???
בחיאת שחר. תתעורר. אני מזכיר לך שלא האשמתי אותך עד כה בטיפשות. אז צא מהאופוריה שאופפת אותך תדיר ותודה (ד בסגול): טעית.

מ ש ה 53

Well-known member
מנהל
שוב אתה חוזר ומתעלם מהעובדה שהיקיר לך (האשם), אף הוא המשיך ואימץ את הסכמי אוסלו, למרות שהיה יכול להשליך אותם לפח?
ושוב אתה חוזר ומאשים את רבין ופרס על שהם העבירו מזוודות של דולארים ואף שלחו את יוסי הדוגמן שיתחנן בפני קאטר שימשיכו ויזרימו אותן הלאה?
ושוב אתה מתעלם (למרות שלא הזכרתי זאת קודם), מאיוש לישכתו של האשם באוריך, בפלדשטיין ובחד קרן (איינוהורן הברחן), שהתפרנסו מכספי הקאטרים? איך זה שאתה מעז ומתעלם מאמת שכזו???
בחיאת שחר. תתעורר. אני מזכיר לך שלא האשמתי אותך עד כה בטיפשות. אז צא מהאופוריה שאופפת אותך תדיר ותודה (ד בסגול): טעית.
רבות נכתב על פתלתלותו של המנהיג שמכהן כעת כראש ממשלת ישראל.
חלק מהן גם אני רשמתי אפילו במענים שעניתי לך, אך אתה מתעלם מכל אלה תדיר.
אז באמת... אין לי כבר כוחות לחזור ולשנן את האמיתות הללו.
רק תזכיר לי בבקשה מה אמר האשם ב"מעגל" של דן שילון? (איני משוכנע ששכחת אבל בכל זאת הנה):
אז גם אם ניקח את השקר הזה כאות לנולד? הוא החל את דרכו בשקרים והוא ממשיך בה עד עצם היום הזה.

שחר 676

Well-known member
ברור שאני בא אליהם בטענות (,רבין ופרס) - הם האשמים הבלעדיים.

הם ייבאו לישראל ארגון טרור , העניקו לו נשק , העניקו לו שטח והעניקו לו שלטון עצמי במסגרת תוכנית "עזה ויריחו תחילה" ויצרו כאן מציאות בלתי הפיכה.

האנשים הללו יצרו כאן מציאות שלא ניתן לשנותה - ההסכמים הללו סינדלו את ידי הממשלות הבאות , באמצעות ההליכים הללו הם קיבעו את מציאות אוסלו בחיינו. נתניהו חכם ומבריק ככל שיהיה לא הצליח למנוע את ההרס שחוללתם - הוא ניסה לצמצם את הנזק אך לא הצליח למנוע אותו לחלוטין ומכאן אני מגיע לפתגם הידוע "טיפש ישליך אבן לבאר ואלף חכמים לא יצליחו להוציאה"....במקרה זה מדובר בשני טיפשים.

אתם השמאלנים הבאתם על ראשנו את השביעי לאוקטובר - קיבוצי העוטף נטבחו בגללכם.
כבר הסברתי לך חזור והסבר שמערכת הבטחון המליצה להעביר כסף לחמאס על מנת לשמר את מנגנון השלטון שלו וזאת בכדי שניתן יהיה לנהל איתו מו"מ להלן הקונספציה אותה הם הלעיטו את הדרג המדיני.

קציני אוסלו מכרו את תפיסת עולמם השמאלנית במסווה של עצה מקצועית טהורה.

ברור שאני בא אליהם בטענות (,רבין ופרס) - הם האשמים הבלעדיים.

הם ייבאו לישראל ארגון טרור , העניקו לו נשק , העניקו לו שטח והעניקו לו שלטון עצמי במסגרת תוכנית "עזה ויריחו תחילה" ויצרו כאן מציאות בלתי הפיכה.

האנשים הללו יצרו כאן מציאות שלא ניתן לשנותה - ההסכמים הללו סינדלו את ידי הממשלות הבאות , באמצעות ההליכים הללו הם קיבעו את מציאות אוסלו בחיינו. נתניהו חכם ומבריק ככל שיהיה לא הצליח למנוע את ההרס שחוללתם - הוא ניסה לצמצם את הנזק אך לא הצליח למנוע אותו לחלוטין ומכאן אני מגיע לפתגם הידוע "טיפש ישליך אבן לבאר ואלף חכמים לא יצליחו להוציאה"....במקרה זה מדובר בשני טיפשים.

אתם השמאלנים הבאתם על ראשנו את השביעי לאוקטובר - קיבוצי העוטף נטבחו בגללכם.

כבר הסברתי לך חזור והסבר שמערכת הבטחון המליצה להעביר כסף לחמאס על מנת לשמר את מנגנון השלטון שלו וזאת בכדי שניתן יהיה לנהל איתו מו"מ להלן הקונספציה אותה הם הלעיטו את הדרג המדיני.

קציני אוסלו מכרו את תפיסת עולמם השמאלנית במסווה של עצה מקצועית טהורה.

אני מסכים עם כל מה שכתבת על השמאל .השמאל בשלטון זה אסון ועל זה אין אנו חלוקים.
אני חלוק עליך בנושא נתניהו. ב1996 כשנתניהו זכה במכרז והיה לראש ממשלה הייתה לו הזכות והחובה להכניס את אותם פושעים שחוללו את אוסלו לבית הסוהר בעוון בגידה. אוסלו זאת בגידה וסיוע לטרור ברצח יהודים בארץ ישראל.
היה עליו לעקור את אוסלו מהתודעה הישראלית והעולמית בזה שהיה צריך להעיף את אש"פ בחזרה לטוניס להכניס את כל היהודים הפושעים שחגגו עם המחבלים לבית סוהר לכל חייהם ולהודיע לעולם אין יותר אוסלו ואין יותר שתי מדינות לשני עמים.
תשכחו מזה היה על נתניהו לומר לאיחוד האירופי ולהחזיר את הממשל הצבאי ליהודה ושומרון ולהתחיל בתכנית כהנא הגירת הערבים מיהודה ושומרון לירדן בתכנית פינוי פיצוי . במקום זה קיבלנו את נאום ההכרה של נתניהו בשתי מדינות לשני עמים.

שחר 676

Well-known member
אני מסכים עם כל מה שכתבת על השמאל .השמאל בשלטון זה אסון ועל זה אין אנו חלוקים.
אני חלוק עליך בנושא נתניהו. ב1996 כשנתניהו זכה במכרז והיה לראש ממשלה הייתה לו הזכות והחובה להכניס את אותם פושעים שחוללו את אוסלו לבית הסוהר בעוון בגידה. אוסלו זאת בגידה וסיוע לטרור ברצח יהודים בארץ ישראל.
היה עליו לעקור את אוסלו מהתודעה הישראלית והעולמית בזה שהיה צריך להעיף את אש"פ בחזרה לטוניס להכניס את כל היהודים הפושעים שחגגו עם המחבלים לבית סוהר לכל חייהם ולהודיע לעולם אין יותר אוסלו ואין יותר שתי מדינות לשני עמים.
תשכחו מזה היה על נתניהו לומר לאיחוד האירופי ולהחזיר את הממשל הצבאי ליהודה ושומרון ולהתחיל בתכנית כהנא הגירת הערבים מיהודה ושומרון לירדן בתכנית פינוי פיצוי . במקום זה קיבלנו את נאום ההכרה של נתניהו בשתי מדינות לשני עמים.
אני אסביר לך מדוע לדעתי אתה טועה.

1. הסכם אוסלו יצר כאן עובדות בלתי הפיכות בשטח. הפלשתינים קיבלו שטח , נשק ושלטון עצמי. נתניהו נלחם לצמצם את הנזק שחוללו השמאלנים אבל לא היה לו סיכוי לבטל הכל.

2. כפי שאתה רואה היום ראש ממשלת ישראל נחות לעומת מערך בג"צ והפקידות הבכירה להלן שלטון הצללים (דיפ סטייט)

3. לא לשכוח שבשנת 96 נתניהו נבחר חראשונה לראשות הממשלה כלומר הוא היה מאד לא בשל וחסר ניסיון.

מ ש ה 53

Well-known member
מנהל
אני אסביר לך מדוע לדעתי אתה טועה.
1. הסכם אוסלו יצר כאן עובדות בלתי הפיכות בשטח. הפלשתינים קיבלו שטח , נשק ושלטון עצמי. נתניהו נלחם לצמצם את הנזק שחוללו השמאלנים אבל לא היה לו סיכוי לבטל הכל.
2. כפי שאתה רואה היום ראש ממשלת ישראל נחות לעומת מערך בג"צ והפקידות הבכירה להלן שלטון הצללים (דיפ סטייט)
3. לא לשכוח שבשנת 96 נתניהו נבחר חראשונה לראשות הממשלה כלומר הוא היה מאד לא בשל וחסר ניסיון.
ותסתכל בעיניך שלך: ממתי צץ המונח "דיפסטיט" לפתע? אם המילה הזו נועדה כדי לתאר מצב רב שנים ומתמשך, למה רק לפני 3 שביועת התחיל האשם להשתמש בו? זאת כי האשם חייב לעורר בכל פעם עילות חדשות למעללים ישנים שאותם הוא הסתיר עד שהגיע היריב הדביל. וכך הוא מנסה להסתיר את סיפורי אוריך, פלדשטיין וחד קרן שעובדים ומתפרנסים מהאויב. רק זה כשלעצמו חייב לטלטל לך את הראש כדי שתבין שבל האקווריום של האשם נגוע עד ליסוד בבוגדים מושחתים שהוא הסתיר מעיני הציבור. מה תגיד על זה? שרבין הותיר אותם בלישכת האשם, או שאולי זוהי מזכרת מפרס, שהאריך בשנים אחרי חברו הרבין חחחחח.

ואגב, מה אתה תררצה? שפרשה כזו חמורה שבהחלט מצביעה על מחדל נוראי אם לא על בגידה, תיחקר ע"י אנשי שלומו של הראש? אולי תשים את יענקעל'ה בר-דגים בתור בורר ואת מועלם (אה. סלחחה. אמזלג) בתור ראש צוות החוקרים? נו באמת. למה שראש השב"כ, 433 עם כמה שופטים מהעליון לא ייכנסו לעובי הקורה כפי שנדרש? למה שלא יקימו וועדת חקירה ממלכתית לדבר הזה? כי זה נוגד את רצונו של היריב?

נערך לאחרונה ב:

הוא רק מדבר נכון לציבור. אין צל של ספק שנתניהו לא רוצה להיכנע לחמאס אבל החונטה המשפטית והצבאית רוצים להשתלט על המדינה על השלטון שלכם השתלטות עוינת כי הם כבר הבינו שבדרך דמוקרטית הם לעולם לא יחזרו לשלטון לכן תחת הפיכה צבאית ומשפטית נתניהו היה צריך לפעול אחרת. והוא לא פועל אחרת ולכן גורלו נחרץ. גורלו האיי וכורל מדינת ישמעאל נחרץ.
הוא לא מצליח להבין שאין בישמעאל דמוקרטיה ולכן הוא איבד את השב"כ את הצבא ואת המשפט עם תקשורת עוינת .
החמאס ,החטופים לא מעניינים את השמאל המשפטי הצבאי ואת התקשורת. האויב שלהם הוא נתניהו והם הולכים עליו לכן אין ניצחון במלחמה הזאת. נתניהו היה צריך להשתמש בנשק אחר . בציבור הימין היה צריך לקרוא לכל אזרחי מדינת ישמעאל לצאת לרחובות לכבוש את העליון ואת המטכ"ל ואת הבור ואת אולפני התשקורת ולהשמיד אותם . נתניהו היה צריך עכשיו ומיד מלחמת אזרחים להצלת מדינת ישראל.

למעלה