סליחה על השאלה אבל

ויטאל

New member
סליחה על השאלה אבל

זה נראה לכם סבבה לקנות אופנוע מערבי? מכרמיאל שקנה אותו לפני כמה חודשים מבאר שבע?....

Dresdner

New member
תפתח מחירון ותבדוק

נראה לי שערבי נמצא עמוק בתחתית מיד לאחר תימני כמובן שעדיין הרופא האשכנזי מוביל בטבלה

gray

New member
אולי התכוונה לsuzuki?

היה להם את הRV (עוברת לערבי) שהיה ערבי מוצלח למדי, יחסית.

kramberg

New member
תגיד

זה נראה לך סבבה לחפור לנו פה על שטויות? במקרה של ערבי, גרוזיני, רומני, שבדי, תימני, פולני, אוזבקי או רוסי, תבדוק אם הרשיונות חוקיים, האופנוע במצב טוב (בדיקה במוסך בלתי תלוי) ושחרר את הבקשיש. הערה מאוד גזענית מה שרשמת פה, מה שכן, האוכלוסיה המדוברת עושה הכל כדי שההערות הללו יהיו מוצדקות

Pumi

New member
כל עוד הרשיונות תקינים והוא הבעלים החוקי

לבדוק מספר אופנוע, ושילדה, ולקחת את האופנוע לבדיקה במוסך.

Ninja

New member
תשובה סבירה לשאלה גזענית מטופשת.../images/Emo45.gif

אין קשר לגזענות.זו יותר שאלה מבוססת סטטיסטית.

כמו שכתב kramberg, מה לעשות שהמגזר המדובר מייצר, סטטיסטית, באופן עקבי לאורך שנים, את אחוז עבירות הרכוש והסמים הגדול ביותר. חששו של פותח השרשור במקום, כמו גם התשובות הענייניות שקיבל.

Ninja

New member
../images/Emo12.gif הא../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

ממש משנה לך מהו עיסוקו של מוכר האופנוע
או העבר הפלילי שהוא מחזיק בקרבו
אם האופנוע נראה לך, והכל תקין וחוקי, למי זה בדיוק משנה עם מי אמא שלו שכבה

villain

New member
זהו פורום לאופנוענות

לא פורום ללימוד חוכמת חיים בכל זאת אתן לך טיפ קטן: בקניית רכב זה כן חשוב ממי אתה קונה, הדבר נכון בקניית רכב/בית/עסק/כל דבר בעל ערך כספי , זה נותן לך אינדיקציה למצב הקניין וחוקיותו. אלא אם כן אתה מעוניין לבנות שיכון לדגים צעירים...

Ninja

New member
אולי התקשת לקרוא את "והכל תקין וחוקי" ../images/Emo13.gif

עכשיו זה עדיין משנה למישהו משהו

Pumi

New member
אני לא יודע אם זה בא ממקום גזעני או לא, אבל..

אני יכול לתת לך סיפור מניסיון שלי. לפני קצת פחות משנה, עשיתי את הגיחה השבועית שלי לאיזור ירושלים. בעצירת המנוחה, עצרו לידי שני בני דודים. לשניהם אופנועי ספורט לא במצב משהו, עם מספרים עקומים עד כדי קרועים, שלא ניתן לזהות בכלל, שלא לדבר על הצביעה מפחית צבע על הפלסטיקה השרוטה לגמרי מכל כיוון. הם עצרו לידי, בחנו את הדיוק הכתום בזמנו, צחקקו על החוסר בפלסטיקה מקדימה, ודיברנו קצת. אחד מהם סיפר לי איך הוא עושה ווילים עם הסוזוקי "זיקסר" המטורף שלו, והדגים לי על יבש איך הוא עושה ווילי. חברו אמר לי שעם הסוזוקי שלו הוא עדיין לא יודע לעשות ווילי, אבל הראה לי את הצמיג 190 ששם מאחורה במקום ה 180 (צמיג 190 גמור לגמרי) ואיך הוא משכיב אותו עד הסוף (עם chicken strip בגודל חדרה). לאחר שעשיתי להם כן כן, וואלה מגניב וכדומה, הם המשיכו בדרכם. לא היה לי הלב להגיד לבחור הראשון שהוא רוכב על cbr600f3 שנשמע כאילו האגזוז יעוף מהסעפת כל רגע, ולשני שהוא רוכב עם zx9r שנראה כמו משהו שאני מוריד בשירותים. כל זמן השיחה איתם, הייתי בטוח שעוד שניה אני מתעורר. לא הבנתי מאיפה הם נפלו עלי וכמה השיחה היתה הזוייה.

מיצו

New member
זה קורה לי בכל פעם שאני עוצר ברמזור בבת-ים

אז לא צריך להרחיק עד לשם.

ויטאל

New member
סיפור מעניין

אבל לא בטוח שהבנתי את מוסר ההשכל... וחמור מכך אני לא יודע מה זה לעשות ווילים... :)

Ninja

New member
סבבה. אז נשמע שכל בדיקה סבירה תעלה על כך, לא?

והרי אנחנו יצאים מנקודת הנחה שהקונה יקח את האופנוע לבדיקה מכנית ובדיקת רישוי לפני שהוא מעביר את הכסף למישהו, לא?
מן הסתם כל מוסכניק מעפן היה אמור להבחין בכך. שכל אחד יהיה על איזה כלי שרק מתחשק לו. כאשר מישהו רוצה למכור, כדאי שהכלי יראה גם בעיני הצד השני. "זה כדאי.."

לא מכיר את הערבים של כרמיאל

אם האופנוע נראה לך, קח אותו לבדיקה (כולל מספרי שלדה, מנוע). אם הוא במצב טוב והמחיר טוב אז למה לא?

ויטאל

New member
חבר'ה פרופורציות :)

חחחחחח arnoc הרגת אותי תיארתי לעצמי שיהיהו תגובות כאלה מיותר לציין שההערה לא נובעת מגזענות אלה ממה שקורה תכל'ס בשטח וחשוב לי שהמוכר יהיה מאין דווקא בגלל שאני רוכב מתחיל ואין לי הרבה ידע תודה כורש הגדול ותודה כל מי שענה אפשר כבר למחוק את השאלה הזאת... מישהו יודע איך?

למעלה