סליחה על הצעירות...

shikush

New member
סליחה על הצעירות...

טוב יש לי שאלה, אני דיי חדשה בעולם האלכוהול ובזמן האחרון אני יוצאת הרבה לפאבים (אתם יודעים , חופש והכל... והרצון להנות כמה שיותר לפני הגיוס). אז ככה בדרך כלל אני מזמינה בירה אבל החלטתי לנסות כל מיני דברים כדי שאני אדע מה אני יותר אוהבת. לפני כמה ימים הזמנתי לונג איילנד אייס טי, וזה פשוט היה דוחה בעיניי, אני לא יודעת מה זה היה הטעם הזה שכל כך הגעיל אותי, זה הזכיר לי טעם אחר, אולי של ליקריץ, כאילו זה לא היה גועל בגלל טעם של אלכוהול אלא משהו אחר. בקיצור רציתי לשאול מאיזה משקה הטעם הגיע? כדי שאני אולי לא אזמין קוקטיילים מהמשקה הזה. ומה אתם ממליצים לי לנסות בתור התחלה? ושוב סליחה על הצעירות

ליקריץ זה קצת מוזר...

לנוג איילנד אייס טי מורכב מ: וודקה,ג'ין,רום,טקילה,סאוור (מיץ לימון ממותק) וטריפל סק (ליקר תפוזים).אה וקולה מעל הכל. למען האמת זה דווקא אמור להיות קוקטייל ללא טעמים יותר מדי דומיננטיים (בגלל הקולה) אז מוזר שהוא לא היה טוב לך. אם תזרקי איזה כיוון של מה את אוהבת או מחפשת אולי יהיה קל להגיד לך ממה כדי לך להתחיל. שני קוקטיילים שאולי ימצאו חן בעינך : רוסי לבן , וקפרנייה.

shikush

New member
אני אנסה את ההמלצות שלך..

וויט ראשן זה של הדוד, אני מתה על הסרט הזה, אני ואח שלי ראינו אותו איזה 80 פעם ואנחנו יודעים אותו בע"פ. אני לא מחפשת משהו מתוק מדי, טעמתי מידורי סאוור וזה היה לי מתוק מידי. בדר"כ אני מזמינה בירה. לפני כמה זמן שתיתי בירה שהייתה לי ממש טעימה, אבל לא ראיתי אותה בכל הפאבים קוראים לה DUVEL או משהו כזה... אף פעם לא ניסיתי קוקטייל שמנת, אז אני אנסה את מה שהמלצת. תודה ואם למישהו יש עוד המלצות, הן יתקבלו בברכה.

אושר מ

New member
קפיריניה אגב

זה לא קוקטיל שמנת והוא מאוד שונה מהוויט ראשן. הוא עם לימון כתוש וקאשסה, שזה משקה ברזילאי אם אני לא טועה, במקורו. אני אוהבת את שניהם. את יכולה לנסות גם את הסאווירים למיניהם... כשאני אישית למעט מידורי לא אוהבת במיוחד.

FreestyleBoy

New member
לונג איילנד זה באמת זוועה

שילוב של וודקה,ג'ין,רום,טקילה,טריפל סק,סאוור,וקולה. זוועהההה

moon light9

New member
בהחלט נראה לי מתאים

שתנסי בתור התחלה דברים בסיסיים ובטוחים יותר על מנת להרחיב את מגוון האלכוהול... נסי מרטיני ביאנקו/רוסו עם קרח ולימון ערק עם לימונדה/ אשכוליות נסי קוקטייל שנקרא רסטי נייל (מבוסס על ויסקי ודרך טובה להכנס לעולם הויסקי) או מנהטן מתוק ככה לאט לאט תפתחי ליותר אופציות ותדעי מה הטעמים שמתאימים לך ותוכלי להתפתח למגוון האלכוהול המתאים לך.

moon light9

New member
תוספת קטנה...

אני אישית חושבת שבמידה ואת באמת מעוניינת לבסס את הטעם שלך באלכוהול, עדיף שתנסי דברים בסיסיים ולאו דווקא קוקטיילים מרובי מרכיבים מפני שאז תוכלי לדעת ולהפריד בוודאות את מה שטעים לך ממה שלא...

shikush

New member
תודה רבה..

את צודקת, אני באמת אנסה יותר דברים בסיסיים. ככה אני גם אוכל לדעת מה כדאי לי לקנות בדיוטי פרי כשאני אטוס עוד חודש. ערק אני לא שותה, כי אני לא סובלת אניס. מה הטעם של מרטיני ביאנקו\רוסו?

למעלה