סליחה לתיקים של Swiss Army לניידים יש אחריות

yosi100025

New member
סליחה לתיקים של Swiss Army לניידים יש אחריות

לתיקים של Swiss Army יש אחריות לכל החיים מישהו אמר לי שכן ואני קניתי תיק באופיס דיפו ואחת מכתפיות מתחילה להקרע אבל שהלכתי לאופיס דיפו אמרו לי שאחריות רק לשנה תודה נראה לי קושר לפורם ניידים

יאיר B

New member
חיפשתי באתר של אופיס דיפו אבל לא

מצאתי שום דבר על אחריות לתיקים הללו. יש לי גם תיק כזה, הסתכלתי על התיקט שהגיע איתו (הקרטון שהיה מוצמד עם גומי לתיק וסיפר על מעלותיו). שם רשום ברור ויפה: Limited LIFETIME Warranty. אבל יכולים להיות שני פרשנויות לנושא: 1. האחריות לכל החיים לא תופסת בישראל (וזה אפשרי, אני לא מוצא את הקבלה אבל אם יש לך אותה תבדוק אם כתוב בה משהו על אחריות). 2. לאחריות "לכל החיים" יש פרשנויות שונות (פרשנות לדוגמא שראיתי בחנות מסויימת אומרת ש"לכל החיים" הכוונה היא לכל זמן שהמוצר מיוצר + שנה נוספת לאחר תום יצור). השאלה היא מה הפרשנות של אופיס דיפו לנושא.

yosi100025

New member
אני אנסה להתקשר לסניף אחר של אופיס דיפו לברר

או שירות לקוחות די מבאס שתיק שלפי מה שהבנתי אמור להיות טוב נקרע כבר כמעט הולך אחרי שנה

יאיר B

New member
הוא אכן טוב מאוד. שלי כבר מלווה אותי

3 שנים (ואולי יותר, לא זוכר בדיוק מתי קניתי) ונראה כמו חדש.

sb21

New member
יש אחריות, נדמה לי שהם שולחים

את התיק לתופר על חשבונם.

יש לי גם תיק שלהם "סוויס-גיר" של ואגנר

תיק שנראה מצויין וכל התאים שלו ללא יוצא מהכלל מוגנים. עלה לי 354 שקלים. וכתוב אמנם על הקרטון לימיטד לייפטיים ואראנטי, ויש לי גם קבלה וגם חשבונית ולא כתוב שום דבר לגבי אחריות, לכן מה שכתוב על הקרטון קובע, ואתה צריך לפעול מול שירות לקוחות ולהסביר שרק בגלל ההבטחה הזו קנית את התיק . ובמידה ולא, לא לוותר אלא לפנות למשרד התמ"ס או נציגת הצרכנים בתלונה.

למעלה