סלולארי

Aעופרית

New member
סלולארי

אני עדיין עם הטלפון הפושטי דור אפס, נוקיה 3100, כמדומני . בתמונה. בכל אופן, ממעטת לדבר בסלולארי. אני באורנג' ואין לי שום חבילה. לא משלמת דמי שימוש חודשיים . דקת שיחה עולה כשקל לאורנג' ומעל שקל לאחרים ו- sms 65 א"ג. קשה לי עם זה שאני צריכה "להתקמצן" על כל דקת שיחה וכל סימוס... עד עכשיו כל השיחות למפעילים השונים העלו שלא משתלמת לי חבילה. עכשיו יצא רמי לוי. מה שהוא מציע די משתלם, למעט העניין שאני צריכה לקנות טלפון חדש, דור 3. אמרו לי הכי זול c2-01 נוקיה וזה עולה 500 ₪.

פרומית1

New member
ממש לא משתלם לשלם כל כך יקר

יש לי אוסף של מכשירים פושטים כאלה ועדיין עובדים ונאלצתי לקנות טאצ' מעצבן בשביל לשלם מעט ולדבר הרבה,וגם עשיתי ניוד לחברה אחרת כי באמת שילמתי המון,ולאחר מכן ניסו בחברה הקודמת לבלבל בשכל

kisslali

New member
טלפון דור-3 משומש עם אחריות אפשר לקנות בכ-200

ש"ח. חנות אחת שעולה בדעתי נמצאתי ברח' ההגנה, בפינה של שוק התקוה, חנות מסודרת, הטלפונים עם אחריות כמובן. תבדקי מה המכשיר הכי זול שמציעה חב' פלאפון, תקני מכשיר עם טוקמן (PAY AS YOU GOׂ) ותחליפי את הכרטיס. אין יותר נעילת סים ולכן את יכולה לקנות מכשיר מכל חברה שאת רוצה. ללי

Aעופרית

New member
לא אוהבת משומש

אוהבת חפצים חדשים.
גם אין לי רצון בטוקמן עם הטענות. תודה, בכל אופן, על ההצעות!

dify

New member
שימי לב לכמה דברים:

1. את יכולה לעשות עם סלקום חבילה מינמלית עלות מינמלית (הכי נמוך שאני מכירה זה סביות ה50 שח) וזה לא חשוב איזה מכשיר יש לך ומאיזה דור. אם היום את בכל מקרה מגיעה לכזה סכום אז שווה לך לפנות אליהם ולנסות לארגן לעצמך חבילה שנותנת יותר תמורת הסכום הזה. 2. אם החלטת לעבור לרמי לוי, קחי בחשבון שאת חיית לעבור למכשיר דור שלישי. אם את גרה בגוש דן אז הם יגידו לך שכל מכשיר דור שלישי יתאים לך, אבל ממה שכתוב אצלם באתר וגם מה שביררתי עלולה להיות עיה באיזורי פריפריה ולכן צריך לקנות מכשירים שמתאימים לרשת פלאפון מה שמצמצם מאד מאד את המבחר, תאמיני לי שבדקתי... 3. את יכולה לחכות עוד קצת, יצאו עוד מתחרים על רשתות אחרות שיוכלו להציע מגוון גדול יותר של מכשירים... 4. את המכשיר שרמי לוי מציע, שאגב השתמשתי בו והוא שידרוג מאד נחמד אבל לא קיצוני מידי בהשוואה לכחול המופלא הזה (שגם אני החזקתי בו תקופה ארוכה
) ניתן לקנות בחברה חיצונית ולא דרך רמי לוי, חפשי בזאפ או בחנויות פרטיות ליד ביתך. 5. היתרון של רמי לוי זה שהוא מוכר לך שים דור שלישי ב40 שח (ולא מאה שח כמו שיקשו ממני בסלקום) וללא התחייבות לקנות ממנו חבילת גלישה חודשית (כמו שכן דרשו ממני בסלקום.. גם אם אין לי שום כוונה לגלוש). תכלס את יכולה לקנות את C2-01 עם סים דור 3 ולהמשיך להשתמש בו בול באותה צורה שהשתמשת ב3100 (גם זה מניסיון
) אגב... לפחות בסלקום... את יכולה להכניס במכשיר דור שלישי כמו הC2 את הסים דור ראשון שלך וזה יעבוד יופי בכל מקרה (שוב... מניסיון
) אישית, בחרתי להמתין עוד קצת, אבל לי יש חבילת SMS שמאד משתלמת לצרכי בסלקום ולכן לא איכפת לי שהם גונים מעל שקל לדקת שיחה... תכלס, ברגע שאני אוכל אני אעבור מהם (האמת היא שיש לי הצעה סופר מפתה מפלאפון עצמם אלא שיש עליהם שמועות שהם לא מכבדים את ההצהרות של עצמם ולכן אני לא קופצת עליהם ומעדיפה לחכות למפעילים החדשים).

Aעופרית

New member
תשובות:

1. לא מגיעה לחמישים שקלים בממוצע. הרי כבר עשיתי תשאול בחברות השונות ועד עכשיו בחרתי להשאר במה שתיארתי. 2.זה הבנתי, שצריכים מכשיר שמתאים לרשת פלאפון. 3. אכן שוקלת לחכות... 4. לא חייבו לקנות אותו ברמי לוי... 5. היתרון של רמי לוי שהוא מוכר סים ב- 40 ₪ ואחרי זה דמי שימוש חודשיים רק 15 ₪ בחודש. אני יכולה לדבר ולסמס כמה שבא לי בעלות של 20 א"ג לדקת שיחה ועלות מסרון 15 א"ג. לא מחייבים אותי בחבילות של עשרות ומאות שקלים. תודה רבה על ההתייחסות הרחבה

את יכולה לרכוש מותאם לפלאפון בשוק הפרטי

פחות מ500 ש"ח - לאמא שלי רכשתי סוני אריקסון ב400 ש"ח

דרך אגב בסלקום פרסמו השבוע

שלכל מי שיש טלפון כזה,הוא יהיה חייב להחליפו בטלפון מהדור השלישי. ממש חוצפה,מי שלא יחליף ינותק . יש לי טלפון כזה (יש לי גם פלאפון דור שלישי) של סלקום וחבל לי ללכת ולקנות עוד טלפון.

Falcor

New member
אני לא ראיתי פרסום כזה ?

יש לך לינק ? כי גם אני משתמש בטלפון יחסית ישן ואני ממש לא רוצה להחליף

טלולי 2

New member
יש לך 2 אפשרויות

או שתעברי לרמי לוי, תקני מכשיר דור 3 במחיר זול יחסית, לא דרכו, תקני מחנות פרטית, אגב אותו מכשיר נוקיה C201 זול יותר בחנות פרטית, החל מ - 397 (רצ"ב קישור מזאפ) http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=789836 והמכשיר נשאר אצלך, את לא חייבת כלום לאף אחד. כל מכשיר בשנה ראשונה יש לך אחריות יצרן. או שתמתיני עוד חודש חודשיים שיכנסו מפעילים נוספים, אחד מהם, נדמה לי FIVE, אומר שניתן יהיה לעבור אליו עם טלפונים דור 2. אגב, אני עברתי לרמי לוי לפני 3 שבועות ואני מאוד מרוצה.

טלולי 2

New member
נראה לי שהתבלבלת. את אומרת שהיום יש לך

נוקיה 3100 והוא דור אפס. אם התכוונת לנוקיה C201 שצירפתי קישור מזאפ, הוא דור 3.

Aעופרית

New member
דור אפס, היתה בדיחה

אין לי מושג איזה דור ה- 3100 וזו היתה השאלה שלי, אם אכן יצאו לשוק חדשים שכן יכירו לפחות בדור 2. נוקיה c2-01 הוא מה שאמרו לי ברמי לוי שעובדים עם דור 3.

טלולי 2

New member
אם ב -3100 יש חיבור לאינטרנט הוא כנראה דור 2

אם אין אז הוא ישן יותר. בקרוב, חודש, חודשיים, יהיה עוד מפעיל FIVE, אם ההצהרות נכונות החבילה שלו היא 55 ש"ח: 100 דקות, SMS 100, גלישה סלולרית 100 מגה בייט. יש לו הסכמים עם חברת פלאפון וגם עם אורנג' ולכן אפשר יהיה להשתמש בטלפונים דור 2. אבל גם כאן תבדקי מה השימוש שלך בדרך כלל, אם את מדברת יותר מ -100 דקות בחודש, יותר SMS וכו'. רצ"ב קישור http://www.calcalist.co.il/local/articles/0,7340,L-3556364,00.html

Aעופרית

New member
אם כך, דור 2

יש חיבור לאינטרנט. החבילה של FIVE לא מוצאת חן בעיני. מחייבים אותי לשלם 55 שקלים לחודש. יכול להיות חודש שבקושי אדבר. יכול להיות חודש שכן אגיע לסכום הזה. אין לי צורך בגלישה סלולארית. רוצה להתנתק קצת מהמחשב כשיוצאת מהבית... מה שרמי לוי מציע זה אחלה. סים- 40 ₪ באופן חד פעמי. 15 ₪ לחודש, שזה סביר מאוד ומכאן 20 א"ג לדקת שיחה ו- 15 א"ג לסימוס. נניח שאדבר רק חצי שעה בחודש- יצא לי 21 שקלים בלבד! נניח שאדבר שעה, יצא לי רק 27 שקלים. במחשבה שניה, לא יכול להיות חודש שאגיע ל- 55 שקלים עם רמי לוי. לא מאמינה שאדבר כל כך הרבה שעות. מחירי רצפה! אם הייתי מדברת יותר מ- 100 דקות בחודש בטוח שלא הייתי נמצאת במה שתיארתי בפתיחת השרשור. עושה את הטלפונים לסלולאריים דרך הבזק. גם יותר זול, גם יותר בריא, גם יותר נעים.

raya

Well-known member
אין כמו הטלפון הזה (נוקיה 3100), גם אני..... משתמשת בו ואין לי שום כוונה להחליף. לפי תיאור המחירים שכתבת - יש לך טלפון "ביגטוק" - שאת מטעינה בכסף בכל פעם. קניתי ביגטוק לכלתי כאשר היא באה לחופשת מולדת בארץ. נסי להחליף חבילה/SIM באורנג' לפני שאת משקיעה בטלפון דור 3 (שלא בטוח שאת זקוקה לו). החבילה שלי (אמנם לקוח עסקי ) באורנג' זה תשלום קבוע של 35 ₪ לחודש, וזה כולל 65 דקות לכל היעדים, 100 SMS ו-1500 דקות פנים ארגוניות. אני לא מנצלת את כל ההטבות שיש לי בחבילה, ויתכן ששכחתי כמה מפרטי החבילה שלי. נסי ללחוץ ואני די בטוחה שתצליחי לקבל הצעה משתלמת יותר ממה שקיים ב"ביגטוק". בהצלחה! רעיה

טלולי 2

New member
מה הרעיון בלשלם על חבילה

שאת לא מנצלת אותה? זה בזבוז כסף ואת מודה שאת לא מנצלת. החבילה של רמי לוי נועדה לאנשים שלא מדברים אלפי דקות בחודש ולא שולחים מאות/אלפי SMS, עבור מי שכן - החבילות של שאר החברות משתלמות יותר, אבל מדובר על התחייבות לחבילה שאת משלמת עליה בכל מקרה. ולכן המחירים של רמי לוי הם שפויים יותר ויש לך את אפשרות הבחירה, אם את מדברת יותר, או שולחת SMS יותר. לנסות ללחוץ על אורנג'? הצחקת אותי. עזבתי אותם ישירות לרמי לוי -עשיתי ניוד מספר. לפני המעבר הודעתי להם שאני עוברת בשביל ניסיון אחרון להציע לי משהו מעניין. לא היתה להם הצעה מעניינת למישהי כמוני שלא מדברת הרבה. תעריפי ביגטוק זה בדיוק מה שהיא משלמת היום.

raya

Well-known member
נכון - כתבתי שהיא משלמת לפי ... תעריף ביגטוק שהוא יקר מאוד. אני מנצלת כמעט את כל החבילה שלי, התכוונתי שאני לא מגיעה ל-1500 דקות פנים ארגוניות. אין לי שום כוונה לעזוב בשלב הזה את אורנג', ואין לי "מניות" אצלם. רעיה

למעלה