סכנין! אמרתי או לא אמרתי? חחחחחחח

סכנין! אמרתי או לא אמרתי? חחחחחחח

כולכם לא מבינים כדורגל בחיי סכנים לוקחת היום !! אמרתי כמה פעמים ופשוט צחקו מוטי רון תומר תאכלו את הכובע

קדימה כל מי שצחק שישמיך לצחוק חח

בחיי אתם לא מתביישים אומרים לי שאני פעיל של המועצה שהמלצתי על סכנין המשחק הזה זה הכי איקס 2 שיש בתוכנייה אולי אפילו 2 סולו לא סתם סימנתי בטוטו עולמי עם כל הכפולים שלי סכנין 2 סולו!

Winner4Ever

New member
תעשה לי טובה מה הקשר מבין בכדורגל?

מה אתה מבין שכל שוער בארץ יותר אדיוט מהשני? זה שער מקרי בטירוף אז ייגמר רק 2-1 לבית"ר אבל חבל שקורנפיין עושה תחרויות עם אלימלך ודוידוביץ'

שום שער מקרי אם לא היה בא עכשיו

היה בא יותר מאוחר אין יותר סמלי מהמשחק הזה שסכנים תקטוף נקודות בית"ר השנה על הפנים והם יפסידו היום לכל היותר מקסימום מקסמיום תיקו

שלא תגידו בסוף המשחק שלא המלצתי

על יחס של 17 סכנין מחצית סכנין סיום סכנין ברגיל יחס של 9 שלא תגידו שלא אמרתי מקודם

Winner4Ever

New member
עזוב אתה לא מבין בכדורגל, אתה יכול

לעבור להמר ברולטה נראה לי יש לך מזל, לא יותר מזה... איך היה בא יותר מאוחר? הם לא זזו כל המחצית, מתחילת המשחק בית"ר ישבו להם על השער. הבעיה של בית"ר זה שהיא פותחת חזק מדי ומתעייפת אבל מספיק שהוא יכניס את טוטואנה ועזו וייגמר פה 2 או 3-1

על המשחק הזה היה רשום סכנין ובגדול

בית"ר לאא מרשימים בגרוש בלי מליקסון הכוכב הבא של ישראל הם יכולים ללכת לקלף בטטות במחנה יהודה אל תדאג בבוא הזמן אני ייתן לך עוד יחסים גבוהים שתתרשם מכמה "אני לא מבין" אם זה מעודד אותך

אחרי המצב הזה של אברג'יל עכשיו אתה

רוצה התגיד לי שסכנים לא צריכים לנצח? כנראה שאתה באמת לא מבין בכדורגל אבל כלוםם

yossibalali

New member
דווקא אחרי ההחמצה אני אומר שמגיע לה

להם להפסיד...... איזה החמצה חחח

היום אני המלצתי אני לא חייב לרשום

לך שום סיבה או משו אחר אני רק הצמלצתי אני יודע שזה לא המלצה משכנעת במיוחד עם הרכבים יחסים וכו' אבל אני המלצתי ככה כי אני שלחתי ככה אני לא חייב שום דבר לאף אחד ומי שלא רוצה שלא ישתמש בזה אני מאוד מקווה שמישו ניצל את ההמלצה שלי לשים בסטאן ביחס 17 !

מליקסון משווה- השחקן הכי טוב של בית

של בית"ר פשוט מגיע לו הוא החשקן הבא של ישראל פשוט מדהים והוא עוד צעיר כל פעולה שלו זהב!

Winner4Ever

New member
בן שושןןןןןןןןן. גאון אתה עדיין

חושב שסכנין תנצח? למה נראה לי שזה כבר לא יקרה...

פשוט גניבת נק' מסכנין מה שהיה פה

היום כנראה מישו מלעמלה לא רוצה ניצחון של הקבוצה מהמגזר העברבי =) תסביר לי איך זה שאברג'יל הדבע מחמיץ ממצב כמו שהיה לו בתחיל המחצית ה-2? והשופט היה צריך לתת פנדל בודאות לסכנין במחצית השנייה אחרי יד של אמסלם

למעלה