סכום יומיים ראשונים של גמילה

חן123

New member
סכום יומיים ראשונים של גמילה ../images/Emo178.gif

ביום רביעי חזרנו מהגן, בהכרזה גדולה קיפלתי את השטיחים, והורדתי את החיתול. לבשנו תחתונים. כצעד ראשון אור רץ באושר למטבח והשתין שם. עד הערב הלכנו אין ספור פעמים לשבת על הישבנון ללא תוצרת. אור מאוד התלהב מהישבנון, אפשר לשבת עליו ומגיעים לכל האינסטורמנטים - נייר טואלט, ברז המים בכיור ועוד. בערב הוא עשה פיפי במקלחת (בערך 3 שעות אחרי הפיפי על הרצפה) אתמול נמרוד בילה איתו כל היום, היה פיפי אחד על הרצפה, הבא, כניראה היה בבריכה, ובצהרים כשהלבשנו לו חיתול כדי לישון הוא גם עשה קקי. בערב, היה הפיפי הראשון והיחיד עד כה בשרותים. נמרוד הלך איתו, עשה לו פששששש והילד עשה מה שעשה. בבוקר היום החלפתי לתחתונים וכמה דקות אח"כ קיבלתי פיפי על הרצפה. זה היה בערך ב 8:15. בבוקר בהמשך הוא חירב זוג תחתונים ראשון עם קקי. בשעה 12 ישבנו על הישבנון כ 10 דקות באון ואופ ללא תוצרת. אז הוא רץ לחדר שינה שלנו ועשה מה שעשה על הרצפה (לפחות הוא לא טיפס על מהיטה. תודה לאל על חסדים קטנים). זה היה רגע של יאוש, הרי ישבנו דקה קודם על השרותים! זה המצב בנתיים. מסקנות - מבחינה פיזית הוא די מוכן, יש לו מרווח של 3-4 שעות בין פיפי לפיפי. מבחינה מנטלית - אני לא בטוחה, אבל בנתיים ממשיכים

עמית@

New member
ככה זה בהתחלה, לא? ואצלנו....

יום ראשון של גמילה
(במקביל הא?, קבוצת התמיכה בהיכון) יש לנו פיפי אחד בישבנון, אחד על הרצפה ואחד במיטה.. התלהבות רבתי מהתחתונים ובעיקר התעקשות להוריד אותם וללבוש אותם לבד 100 פעם ביום, מתיש... אחרה"צ הלבשנו חיתול כי אפסו כוחתינו וגם הלכתי למוקד עם דורון, מחר על הבוקר, החיתול יורד שוב.. חן, בהצלחה מחר, מחכה לעדכונים..

חן123

New member
עידכונים...

אחה"צ אור הולבש בתחתונים ב 16:00 בערך. נמרוד נסע איתו להורים שלו והיה פחד גדול שהוא ישתין שם. הוא לא. הם חזרו הייתה והלכנו לשרותיפ. ישבנו ישבנו ישבנו, עם כל הפטנטים שאנחנו מכירים. אור לא רצה והלל. לסלון. לעשות פיפי. על הרצפה. מה יהיה? עמית, למה הלכתם למוקד עם דורון?

חן123

New member
ואגב, את הפיפי הוא עשה אחרי

20:00 מה שאומר יותר מ 4 שעות מהפיפי הוקדם (רק למה לא בשרותים?)

דש1דש

New member
ואצלנו

האמת שאתמל אמרתי שהיא כנראה לא מוכנה כי היא סרבה כל השבוע לשבת על הישבנון, פתאום בבוקר רצתה לשבת (לא יצא כלום) ואחרי הצהריים היא ביקשה בלי חיתול - את רוב אחרי הצהריים בילינו בגינה בהשתוללות - מה שהקל על הציםיה לפיפי - כמה פעמים היא ביקשה לעשות בגינה ולא יצא כלום ואז הודיעה פיפי בעודה עושה - על האדמה. מאחר והסתובבה חשופת טוסיק זו לא היתה בעיה בכלל! מידי פעם לבשה מכנסיים והורידה אותם (אפילו לא קניתי תחתונים
אני לא בסדר - נכון...) אז בבית לא היו פספוסים בכלל - ועכשיו היא עם חיתול ללילה. נראה מה ואם יהיה מחר.... בהצלחה לכולם!!!! דרך אגב - בסדר אתם משאירים אותם בלי חיתול??? נראה לי יותר מידי התרגשות (מה נשתנה או לא...) גם לשים לב למה קורה להם למטה....

חן123

New member
שאלה טובה

מאחר ואני כבר רואה שאור מתאפק לפחות 3 שעות אני אחליט ע"פ הפיפי האחרון. אני מניחה שלא תהייה אהדה רבה לפיפי ליד שולחן הסדר מצד המסובים, מצד שני חבל לי להפסיק לו את הגמילה בגלל המסובים

חמניה1

New member
חן במילא שעת הסדר היא שעת

ערב. נראה לי בהתחשב במס' ימי הגמילה שאפשר ללבוש חיתול. אל תתיאשי, הימים הראשונים מאוד מאוד קשים. בהצלחה, מחכה לעדכונים.

עמית@

New member
אני אשים חיתול, גם ככה זה יהיה ערב

ויהיו המוני אנשים ובלגאנים.

אולה *

New member
בדיוק רציתי להחתיל לכתוב יומן גמילה

יום חמישי אחרי הגן - 4:0 לטובת פיפי בתחתונים ואף טיפה בשרותים. יום שישי - סירוב לשבת על הישבנון, העדפה ברורה לסיר (אותו קיבלתי לפני המון זמן במתנה כשקניתי את הקלטת "בלי חיתולים"). בסיכומו של היום: 3 פעמים פיפי בסיר, 3 זוגות תחתונים רטובים (אבל אחד מהם רק קצת - היא מיד עצרה והמשיכה על הסיר). וקקי אחד על הישבנון. בלילה ובשנת צהריים - עם טיטול, כמובן. עוד יום מאחורינו. מקווה שמחר זה רק ילך וישתפר. בהצלחה לכולנו!!!

חן123

New member
אולה זה ממש יפה!

קקי יותר קשה מפיפי. גם יש לך אחוזים טובים בסיר/ישבנון

מרב.

New member
ואצלינו, אילולא הלידה, בטח גם אנחנו

היינו בסיפור, איתם מסרב לחיתול, מאוד אוהב לעשות בסיר, לשפוך לשירותים ולהוריד את המיים. זה התחיל לפני הלידה, ואם כי זה נראה לי בעיתוי לא מוצלח, בלתי אפשרי להתנגד להתנגדות שלו לחיתול. בינתיים אבי קנה ישבנון ואתמול אני קניתי לו תחתונים, אבל נראה שיש נסיגה קלה, על הישבנון הוא לא עושה כלום (רק יושב, וזורק חתיכות נ"ט לשירותים...), השתין עם התחתונים, סרב ללבוש את הזוג הבא, כבר לא מתנגד לחיתול וכבר לא עושה בסיר. האמת, עדיף ככה, זה יותר מדי לי בבת אחת, גם תינוק, גם ההתמודדות הלא קלה עם תקופת ה"לא-לא" המוקצנת שלו מאז הלידה ועוד הגמילה. מקוה שבקרוב נצטרף...

ואצלנו...

אנחנו עוד לא התחלנו גמילה רשמית כי אנחנו מתחילים עם הגן אחרי החופשה. אז כרגע אנחנו בשלב הפימפום. עוד לא הורדנו חיתולים כמובן. עמית במשך כל השבוע עשה כל יום פעם ואפילו פעמיים (בבורק ולפני האמבטיה בד"כ) פיפי בסיר ואפילו עשה פעם אחת קקי
גיא כל הפעמים ישב ולא הצליח לשחרר... עמית חגג את הצלחותיו ואנחנו איתו וגיא היה מאוד מאוד מבואס. אתמול בערב זה קרה: גיא הצליח לעשות פיפי בסיר שלו לפני האמבטיה. לא היה מאושר ממנו. שרנו
הוא גדול הוא גדול גיא גדול
והוא היה מאוד מאוד גאה! אז זו ההתקדמות בגיזרתנו. מחכה בציפיה לקראת הגמילה האמיתית אחרי החופשה ומקווה שילך טוב
אגב, היה לנו שבוע סופר מחורבן. עמית חטף מכה מסולם בגינת המשחקים ועיקם פנימה את כל 4 השיניים הקדמיות העליונות. למזלנו לא נגרם כנראה כל נזק לניצני השינים הקבועות. כרגע כל איזור הפה שלו מעוות מהנפיחות
ותומר נכון למאתמול חולה באבעבועות רוח (הוא ממש ממש מסכן) כך שמיד לקחתי את הדר והגליתי אותה (ביחד איתי) להורים שלי. כנראה שעמית וגיא ידבקו ונעבור את זה ביחד עם הזובירקס. תחזיקו אצבעות שיעבור בקלות
אז החג התחרבש וכל תכניות החופש (טיולים, קמפינג) בוטלו...
שיהיה לפחות לכולכם חג שמח

חן123

New member
ווואי וואי וואי שירלי

נשמע ממש נורא המכה של עמית. מקווה שהפה יחזור לגודלו המקורי. החלמה מהירה לתומר, ובכ"ז חג שמח!

עמית@

New member
../images/Emo2.gif נשמע נורא.

אומללון פעוט. שיעבור בשלום פסח הזוועות הזה.. (את יודעת, 10 מכות
)

מעיןבר

New member
רוצו לקבל חיסון

לפני כחודש שאלתי את הרופאה לגבי חיסון. היא אמרה שהיום הורידו את ההמלצה לחיסון גורף כי היעילות שלו במניעת המחלה פחות טובה משחשבו. יחד עם זאת, אם ילד נחשף למחלה ויש חשד שיחלה בה רצוי לחסן כי זה מקל מאוד מאוד על תסמיני המחלה ואמרה שברגע שיש חשד שאדוה נחשפה לבוא לקבל חיסון.

זה לכבוד שסוף סוף התקנו מזוזה.. ../images/Emo3.gif

בגלל שאנחנו מתכוונים להשכיר את דירתנו (ולשכור בית) אמרתי לאילן שחייבים להתקין מזוזה כי אף אחד לא יסכים לשכור בית ללא מזוזה. עד היום כאמור, לא היתה לנו בכלל. בכל מקרה, אילן קנה מזוזה כשרה למהדרין ותראו מה זה הביא עלינו... מכות

דש1דש

New member
מסקנה

לא לשים מזוזה??? נראה לי שאני אלך על זה
אם כי יש אחת בדרך אלי כמתנה....

למעלה