סירות חצילים ממולאות בשר טחון
סירות חצילים ממולאות בשר טחון/זהבית החומרים: 500 גרם בשר טחון מכל סוג אפשר גם לערבב סוגים 1 בצל בינוני קצוץ 4 חצילים בינוניים 2 כפיות בהרט 2 כפיות פילדלפיה 2 כפיות גרם מסלה אופן ההכנה: לוקחים את החצילים, שוטפים ומנקבים בעזרת מזלג עוטפים בנייר כסף ומכנסים לתנור לכשעה בחום גבוה עד שנהיה רך. בסיר מטגנים את הבצל עד להזהבה, מוסיפים את הבשר טחון ומתבלים, ומערבבים מידיי פעם מבשלים עד שנהיה מוכן. כשהחצילים מוכנים מוציאים מהתנור, את נייר הכסף לא זורקים אלא הופכים אותו לסירה שתופסת את החציל, חוצים את החציל לאורכו אך לא עד הסוף וממלאים בבשר טחון. מכניסים לתנור לעוד כרבע שעה. מגישים עם טחינה/ חומוס בתאבון
סירות חצילים ממולאות בשר טחון/זהבית החומרים: 500 גרם בשר טחון מכל סוג אפשר גם לערבב סוגים 1 בצל בינוני קצוץ 4 חצילים בינוניים 2 כפיות בהרט 2 כפיות פילדלפיה 2 כפיות גרם מסלה אופן ההכנה: לוקחים את החצילים, שוטפים ומנקבים בעזרת מזלג עוטפים בנייר כסף ומכנסים לתנור לכשעה בחום גבוה עד שנהיה רך. בסיר מטגנים את הבצל עד להזהבה, מוסיפים את הבשר טחון ומתבלים, ומערבבים מידיי פעם מבשלים עד שנהיה מוכן. כשהחצילים מוכנים מוציאים מהתנור, את נייר הכסף לא זורקים אלא הופכים אותו לסירה שתופסת את החציל, חוצים את החציל לאורכו אך לא עד הסוף וממלאים בבשר טחון. מכניסים לתנור לעוד כרבע שעה. מגישים עם טחינה/ חומוס בתאבון