סירות חצילים ממולאות בשר טחון

תוכי

New member
סירות חצילים ממולאות בשר טחון

סירות חצילים ממולאות בשר טחון/זהבית החומרים: 500 גרם בשר טחון מכל סוג אפשר גם לערבב סוגים 1 בצל בינוני קצוץ 4 חצילים בינוניים 2 כפיות בהרט 2 כפיות פילדלפיה 2 כפיות גרם מסלה אופן ההכנה: לוקחים את החצילים, שוטפים ומנקבים בעזרת מזלג עוטפים בנייר כסף ומכנסים לתנור לכשעה בחום גבוה עד שנהיה רך. בסיר מטגנים את הבצל עד להזהבה, מוסיפים את הבשר טחון ומתבלים, ומערבבים מידיי פעם מבשלים עד שנהיה מוכן. כשהחצילים מוכנים מוציאים מהתנור, את נייר הכסף לא זורקים אלא הופכים אותו לסירה שתופסת את החציל, חוצים את החציל לאורכו אך לא עד הסוף וממלאים בבשר טחון. מכניסים לתנור לעוד כרבע שעה. מגישים עם טחינה/ חומוס בתאבון
 

wan

New member
תוכי מתוקה נראה יאמי ../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif

ותבואי יותר...אופו את?
שותה תה פלפלים?
 

gorly00

New member
נרא ממש מדהים וטעים ובריא ללא

הרבה שמן- סליחה על הבורות אך מה זה פילדלפיה?
 

gorly00

New member
לפי התמונה זה לא נרא מעורבב עם

גבינה, חשבתי שזה תבלין
 

ו י ק י 3

New member
צודקת...עכשיו קראתי את המתכון..

זו תערובת תבלינים שנקראת "פילדלפיה" אני חושבת שמוכרים ב"לגעת באוכל" (תבליני הכפר לשעבר).
 

gorly00

New member
אוקיי תודה , מחר יהיה לי דייר חדש

.המטבח - תבלין פילדלפיה.
 
למעלה