סיקור לאייפד-2, האם באמת שווה ?

billc

New member
שיחקתי עכשיו עם האייפד 2 בבסט ביי

אומנם נגמר להם הסטוק, אבל יש להם עדיין בתצוגה אייפד לבן ואייפד שחור, אני מניח כידי להדגים וידאו צ'אט בניהם בקיצר המצלמה זה באמת נחמד, להבדיל מטלפון קטן שלא ממש רואים משהו, במסך גדול זה יותר נחמד לא איכות מעולה במצלמות, מצד שני בגלל שזה VGA אולי יהיה יותר קל עם 3G הוא יותר דק אבל לא הרגשתי WOW דק, יכול להיות שאם היה אייפד 1 והייתי מחזיק אותו ביד הייתי יכול יותר להתלהב מה שכן, למרות הדיאטה שלו, ולמרות שטוענים שהוא יותר קל, לדעתי הוא עדיין קצת כבד בתור אחד שיש לו גם קינדל, אני יכול לומר שלאנשים זקנים המכשיר עדיין יהיה כבד לי יש את האייפד 1, ואני לא ממהר לקנות את האייפד 2, בעיקר בגלל שעומדים לצאת טאבלטים אחרים, ואני גם שוקל לקנות את האייפון 5 למי שאין אייפד בכלל, זה יכול להיות נחמד

billc

New member
דרך אגב, היה שם מישהו ששאל מתי יהיה בסטוק

אמרתי לו שראיתי באינטרנט 2-3 שבועות, הוא בכל זאת הלך להזמין

CHeKMaTE

New member
מה השימושים שלך בכלל באייפד ? למה זה טוב?

אני מתלבט אם להשיג יד 2 אז למה זה טוב האייפד ולכמה זמן זה מחיזק מעמד

billc

New member
אם אתה הולך על האייפד, תלך כבר על החדש

אתה לא באמת צריך אותו , כמו רוב הדברים בימנו
אבל זה יעיל בהרבה מקרים, בתכלס אייפוד גדול, וכמו שכתבתי לפני שנה, הגודל לפעמים כן משנה הרבה יותר קל לעבוד עם מכשיר 10 אינץ' מאשר מכשיר 3.5 אינץ וגם הרבה יותר כייף כל המשחקים שאתה משחק באייפון, כל האפליקציות באייפון, הרבה יותר תענוג במסך 10 אינץ' מבחינת ניידות הוא הרבה יותר נוח מחשב נייד , אמנם אפשר לקחת מחשב נייד לכל מקום, אבל במיטה, בספה, בזמן שאתה נוהג הרבה יותר נוח טאבלט אתמול הייתי צריך להגיע לאיזה מקום של נסיעת אופניים, למקום הזה אין כתובת אבל שלחו לי תמונה של מפה שמישהו צייר, שמתי בGPS את הכתובת הכי קרובה ברגע שהייתי קרוב לכתובת הוצאתי את האייפד הסתכלתי על המפה שצויירה עלידי אדם והגעתי בקלות לייעד אז נכון שאפשר לעשות את זה עם אייפון, אבל זה קטן מידי ונכון שאפשר לעשות את עם מחשב נייד (אבל מה תסתובב עם מחשב נייד בזמן נהיגה? סתם גדול ומסורבל) בקשר וידאו צ'אט, כרגע לא להרבה אנשים יש, אבל לדעתי בקרוב זה יהיה חלק מהתרבות הרבה יותר סבבה וברור במסך גדול לעשות וידאו צ'אט מאשר אייפון בקשר ל3G, אני לקחת בזמנו את האייפד בלי ה3G, ואני לא מצטער לרגע אם הייתי צריך לקנות היום אייפד חדש, שוב לא הייתי לוקח עם ה3G, אפשר להשתמש בטלפון הנייד שלך כהוט ספוט עם האייפד הWIFI ולא לבזבז כסף על מכשיר יקר יותר ועל תשלום חדשי נוסף בקשר שיש לאייפד 3G גם GPS, שוב מיותר לחלוטין, כל טלפון היום יש לו GPS, ואני משתמש בגרמין, הכי נוח ואני גם משאיר אותו באוטו כל הזמן נקודה אחרונה, האם אייפד 2 המכשיר הכי טוב בשוק? אולי אבל אם הייתי אתה הייתי מחכה לראות את מכשיר של RIMM שאמור לצאת בחודש הבא, הוא נראה מכשיר פיצוץ והייתי מחכה לראות מה סמסונג זוממת עם הטאבלט 2 שהם עומדים לצאת

הסיקור לא רלוונטי עוד לפני שנכתב

כשכל הבלוגים ואתרי הטכנולוגיה מפרסמים מאתמול בלילה טבלאות השוואה בין ביצועי האייפד 2 מול ה-XOOM (עוקף אותו ב-50-500% בכל המדדים), או כפי שסיכמו ב-engadget, הוא "מנגב איתו את הרצפה": http://www.engadget.com/2011/03/12/ipad-2-specs-discerned-900mhz-arm-cortex-a9-and-powervr-sgx543m/ וטבלת ההשוואה: http://toucharcade.com/2011/03/13/ipad-2-gpu-benchmarks-show-dramatic-performance-gains/ ynet מציינים לחיוב את כל היתרונות: מעבד משופר, מצלמות, אפליקציות, חוויית שימוש חלקה, עיצוב ואיכות מסך. וגזר הדין נופל על עניין המחיר, כשעוד לא פורסמו מחירים רשמיים וההבדל בין הדגם החדש לישן הוא בסך הכל 500-1300 ש"ח על סמך חנות פרטית שהיא יקרה יותר מאיידיגיטל (הקייס הרשמי של אפל לאייפד 1 נמכר שם עם תחילת הייבוא הרשמי בכ-100 ש"ח יותר מאשר באיידיגיטל). ברור שהדגם הישן זול יותר כי הוא דגם ישן, המחיר של החדש דומה למחיר הדגם הישן כשהיה חדש וכך יהיה גם בדגם הבא. לי יש את דגם 1, האם ארוץ לקנות את החדש? תלוי באופי השימוש שלי, כמו של כל משתמש אחר. האם להמליץ באופן גורף על רכישת הדגם הקודם? ממש לא. בין מי שמשתמש במכשיר רק לצורך אימיילים וגלישה באינטרנט ובין מי שמשתמש בו ככלי עבודה ויתאכזב כשתצא אפליקציה, עדכון למערכת ההפעלה או משחק שיידרשו את יכולות המעבד החדש.

למעלה