סיפור שנכתב במגרה -הכהן והגרושה

tyran8

New member
סיפור שנכתב במגרה -הכהן והגרושה

זהו יוסי אנחנו היום קוברים אותה - קוברים את האהבה האסורה הזאת קטפנו המון שושנים ובשרנו עטוף דם בשדה של קוצים ליבי וליבך מדממים מכאב עצום שלא נוכל לאחל לאף צלם אנוש . העיתונאות הגיעה לביתנו ,רבנים, ועוד.... יוסי סיאס התערב ופסק אבל ברבנות זעקו הרבנים ואמרו לך שאסור לך לעשות איתי ארהבה , אסור המגע. הטיסו אותנו לך אמרו שרק אם תסכים לחתוך את אצבע האגודל תוכל להנשא לי יוסי לא התרתי זאת הפרידה היתה קשה מנשוא ברחנו מהבית גם החברים לא ידעו עד אותה כתבה בעיתון החרדי.......כל בני ברק הגיע לאבא שלך שנחשב לרב גדול ואמרו ואיימו עליו בגלל האהבה שלנו. שנה מאז חלפה. לא יכולה לנשום לא יכולה לאהוב עוד גבר מלבדך. בראש השנה התקשרת לומר לי שנה טובה ופרצתי מבכי ואתה אחריי...... ואין קץ לסבלנו. חן ויוסי= אהבה

tyran8

New member
זה סיפור אמיתי שלי אישית -כן לצערי

וזה צורב בלב תאמיני לי

ה מוזה

New member
מאמינה לך ../images/Emo24.gif

ואני מקווה שאהבה שלכם תתגבר על מכשולים שמעמידים בפניה אנשים בשר ודם אם זו אהבה שנכתבה בשמיים לאיש אין זכות לשלול אותה מכם לא רב,לא אדם,לא הרבנות הלוואי ואהובך יבחר לקדש את האהבה ולא את חוקי האדם שלעיתים רומסים לבבות בהחלט מאמינה שלשניכם הכאב הוא בלתי נסבל וכי מה בסך הכל אתם רוצים? לאהוב זה את זו הלוואי והאהבה שלכם תצמח למרות ועל אף הכל ולא יהיו יותר מכתבים למגירה כי אם אהבה גלויה לעין כל לא בחסד כי אם בזכות ~
~

tyran8

New member
תודה רבה על העידוד

אבל יוסי ואני כבר מזה שנה ויותר לא בקשר. לפני כשבועיים נפגשנו כיד המקרה ברחוב התחבקנו חזק איזה 10 דק' ברחוב וכולם מסתכלים-זה בבני ברק. תביני איזה סיכון לקחנו........ ופשוט בכינו כמו תנוקות .מארז לא שמעתי ממנו. אביו שידך לו בכח איזה צדיקה הוא קבע תאריך לחתונה ושבוע לפני האירוסין הוא ביטל בגלל שבלב שלו רק אחת נמצאת. הוא סיפר לי את זה וממש היה לי קשה ממש......... חבל שחוקי דת מונעים אהבה קדושה וטהורה . כך אימי הדתיה אומרת. חבל.....

tyran8

New member
כי הוא חרדי ולא מקובל כעליו נישואין

וברבנות "קטלו אותנו"

למעלה