סיפור (קצר) לשבת - והפעם: הטכס

sjarjar

New member
סיפור (קצר) לשבת - והפעם: הטכס

משהו שכתבתי כברכת פתיחה לפורום הקרניברים, אבל לא הגיבו (משום מה). זו היתה הפינה שלו. כאן ישב, התבודד, חשב. כולם הכירו את הפינה הזו. הריח. אבל לא ראו. אפילו ילדיו שלו לא הורשו להכנס. באותו בוקר ראה עננים נאספים אל עבר ביתו וחש שעליו לקיים את הטכס. על כן יצא על אופניו וחזר לאחר זמן. בידו אחז שקית ניילון לבנה ובה המנחות. הכניס אופניו ומיד התסגר בפינתו. שקט מוזר התסתרר. קולות הטכס נשמעו מוגברים משהו. בבוא השעה היעודה הוציא את המנחות מהשקית והניחם במקום המיועד. עשן דק וריחני היתמר למעלה. לאחר זמן התיישב והוציא את הכלים. קולות שקשוק הכלים נשמעו היטב במשך דקות ארוכות. לבסוף נסתרר שקט. גשם דק וזרזיפי החל לרדת. "ידעתי שתסכים" אמר בשקט לדמות לא ידועה ויצא מפינתו. בדרך לעבודה, למחרת, עצר בדוכן הלוטו. ביום שלישי הכריזו על הזוכים.....

אריןסאן

New member
והוא היה בין הזוכים...

אבל הוא לא איבד את ראשו, רק בדק שהכדורים שמורים היטב בכיס שלו... ואחרי שבוע קיבלו כל יושבי פורום מתכונים הזמנה לארוחת ערב, מושקעת וחגיגית, עם שולחן ערוך לתפארת ומלא פרחים ונרות רייחנינים ועם מיטב המאכלים, כשעל הצד הרוחני מנצח הרברונן, על העוגות - טל של שחר, על הצלומים - בייגל, ועל הנאום הסופי התחרו בייגל ומר ג´רג´ר...

ווין תו

New member
מי אחראי על האוכל עצמו../images/Emo35.gif

אני רעבה

alex

New member
סג´רג´ר ! איך...

יגיבו אם לא הבינו ? בכל זאת........ בני 14.

ווין תו

New member
תשמעו זה פורום ממש מכובד

למשל: דופקים שניצלים, מטגנים שעתיים וטוענים שיצא טעים
אני חושבת שב
קצת התבלבלו: א. בשביל מה עוד פורום אוכל ב. ילדים בני 18-20 מנהלים פורום "אוכלי בשר", מילא פורום בני נוער מבשלים, את זה אני מבינה

beagle

New member
אחלה הגיג. מאד אהבתי.

הקרניבורים צריכים לסיים קודם את היסודי אם לא העריכו אותו.
כה לחי!

למעלה