סיפור קטן (לא לבעלי לב חלש) + סקר

חחח-יש לי פחד מלהחזיק סכין

אז עוד לגלח מישו?.. שעווה הרבה יותר בטוח
אה....ובכלל הרעיון מגעיל אותי.. הסיפור...פסדר, באמת נשמע לא אמין כמו שנוקי אמרה

חןשסק

New member
../images/Emo5.gif אוי גועל נפש!

איזה בחילה מגעילה זה עשה לי.... ובקשר לגילוח... המממ זה יכול להיות חביב אם אני אגלח אותו בפנים, אבל אני לא מסכימה שהוא יעביר עליי סכין! רק אני יכולה לעשות את זה.

yael yaron

New member
אוקי שאלה.

אתה אומר שיש את התולעים האלה רק לגוויות, אז איך הם חיו בתוכה חצי שנה?

Krishi

New member
כניראה לא בתוכה... חחח

בשיער הערווה.. יכול להיות לקח להם זמן להתפתח אצלה יותר או משהו כזה.. גם אני שאלתי את אותה השאלה.. לא קיבלתי תשובה ברורה...

The Cat Woman

New member
מגעיל אחושרלילה../images/Emo15.gif

וגם לא הגיוני הוא נקרופיל? אם לא, למה שהוא ידבק בתולעים ולמה שהוא ידביק אותה בתולעים של גוויות? חוצמזה, איך הגיעו תולעים של גוויות לאבו-כביר? הרי זהו מקום שבו מנתחים גופות לאחר מוות, אין סיבה שיהיו שם תולעים. תולעים של גוויות מגיעות רק לאחר הקבורה... בכל מקרה, אני לא מאמינה לסיפור הזה, הוא נשמע לי כמו האגדות האורבניות האלה. וגם, למה לעזאזל הגניקולוגית יודעת על בחור שעובד באבו-כביר ויש לו תולעים של גוויות והוא גם מדביק בנות אחרות בהן? אין לזה כל בסיס! ואני בעד גילוח... בפנים- כי זה לא עוקץ וכי יותר יפה לחבר שלי בייבי-פייס. בבטן ובחזה- כי הוא זקוק לזה רק למעלה- בחזה (בהמשך יש לו פס מרשים וכל השאר חלק) בגב אין לו בכלל ואני תמיד אומרת לו שיש לו תחת וגוף של שחקן פורנו. בתחת אין לו תודה לאל ובביצים... לגלח! לגלח! לגלח! בעעעע שונאת את זה. גם מכוער וגם מציק!

Krishi

New member
תשובות:

הוא נקרופיל לא הכוונה לתולעים תולעים שיש באדמה.. אלא מיקרו תולעים כאלה שנוצרות רק אצל גופות.. המקום היחיד שהוא יכל לעשות את זה זה באבו כביר... מאחר והוא זיין שם גופות אז גם עליו היו תולעים וגם על כל מי שהוא זיין אחר כך... וזה לא שהגניקולוגית ידעה את זה... היא לא הייתה יודעת אם הבחורה לא הייתה אומרת שהיא בגדה בחבר שלה... היא הסיקה לבד מסקנות פשוטות: היא שכבה עם מישהו שהיא לא מכירה.. עכשיו יש לה תולעים של גוויות... מסקנה: הוא עובד באבו כביר ואולי לא יודע בכלל שהוא מדביק בנות אחרות... ואם הוא יודע זה עוד יותר גרוע...

The Cat Woman

New member
ואם הוא בכלל../images/Emo15.gif

עובד בית-חולים? הוא יכול להיות מליון אנשים... זה לא מחייב שהוא עובד באבו-כביר. סתם סיפור מטופש ומפוברק לדעתי.

למעלה