סיפור קטן (לא לבעלי לב חלש) + סקר

Krishi

New member
סיפור קטן (לא לבעלי לב חלש) + סקר

סיפור שידידה שלי סיפרה לי היום: הקיצר יש לה חברה וזה.. ויום אחד התחיל לגרד לה נורא בכוס.. הקיצר היא הלכה לגניקולוגית וזה.. הגניקולוגית בדקה אותה ובדקה... שאלה אותה אם היא מקיימת יחסי מין.. הבחורה ענתה שכן.. יש לה חבר כבר שנה והם מאוד אוהבים והם שוכבים ביחד.. ואז משום מקום הגניקולוגית שאלה: "תעני לי על משהו.. אבל ברצינות.. את בגדת בחבר שלך???" הבחורה מיד הכחישה כל דבר.. "לא לא מה פתאום אני אוהב אותו מאוד אני בחיים לא אבגוד בו..."... הגניקולוגית (אין מילה קצרה יותר לזה???) שאלה שוב: "את בטוחה שלא בגדת?".. הבחורה אומרת שהיא בטוחה... הגניקולוגית שאלה עוד כמה פעמים ועדיין קיבלה אותה תשובה... אז היא אמרה לבחורה שתילך ותחזור תוך שבוע בינתיים היא תעשה כמה בדיקות במעבדה ואחרי שבוע היא תגיד לה מה יש לה... סבבה.. אחרי שבוע הבחורה חוזרת... ושוב הגניקולוגית שואלת: "לפני שאני אגיד לך מה יש לך... אני אשאל שוב.. האם בגדת בחבר שלך? זה פלילי".. הבחורה נכנסה לסרטים.. סך הכל גירד לה שם למטה אז היא באה לטיפול פתאום אומרים לה זה פלילי... אז היא ענתה: "האמת.. כן.. לפני חצי שנה חבר שלי נסע לעסקים וזה.. והייתי בבאר והשתכרתי והכרתי שם בחור בן 24 ושכבנו אבל זה היה רק פעם אחת וזהו! נו? מה יש לי?"... אז הגניקולוגית ענתה: "הבחור ההוא ששכבת איתו עובד באבו כביר והסיבה שגירד לך שם למטה היא כי היו לך תולעים שיש רק לגוויות...." זהו? נגעלתם מספיק? סיפור אמיתי חבר'ה... עכשיו לסקר.... אני לא יודע אם זה היה פה כבר.. בכל מקרה.. הסקר לבנות בעיקר... (למרות שגם בנים יכולים לענות): מה דעתכם על גילוח בני הזוג שלכם? לא משנה איפה... פנים, באיזור איבר המין, גוף... מה שבא.... והאם עשיתם את זה אי פעם או רוצים לעשות...

LadySpeedStick

New member
../images/Emo5.gif אמא אמא אמא

ובקשר לגילוח, דווקא בא לי. כי אני יודעת שזה יהיה מצחיק. אבל רק פנים באיבר- איכס ואיכס אם הוא יגלח ת'גוף. מצד שני, אם אני יעשה לו שעווה בגוף אני אהנה מזה ממש

‡NoK

New member
עוד אגדה אורבנית..

תמיד אגדה כזו מסתיימת "זה אמיתי!! זו חברה של חבר של סבתא של דודה של השכנה", אבל אז תשמע את זה מלפחות עוד 10 אנשים שזה איכשהו קרוב אליהם
היא בטח עבדה עלייך או משהו, שזו חברה שלי..
נשמע לי הזוי מדי..

Krishi

New member
אני לא צוחק..

ולה אין שום סיבה לעבוד עלי.. וגם אם זה לא של חברה שלה.. זה אמיתי..

פיחס.....

גועל נפש... ובקשר לסקר ...לא אהבתי שחברה שלי גילחה אותי... היא חתכה אותי וגילחה אותי עקום לגמרי.... אבל נהנתי לראות אותה עושה שעווה זה היה משעשע רצח!

ThE kUcHi Girl

New member
שלי לא ממש מתגלח...

עם סכין גילוח.. הוא עושה עם מכונה.... כך שזה אף פעם לא ממש חלק אבל זה גם אף פעם לא קוצים...(:) בקשר לסיפור- למדתי לקח- לא ליבגוד!!!!

lady106

New member
גועל נפש!

גילוח? מה בתור דבר מגרה או מה? לא הבנתי....

Krishi

New member
אמממ....

בתור סתם משהו נחמד.. וגם בתור דבר מגרה.. וגם בתור משעשע.. בקיצר בכל המובנים! איך שזה מדבר אליך..

lady106

New member
לגלח.. אני נגד!!!!! טראומה :) אבל..

שעווה זה משהו אחר אבל לעשות את זה לטושי שלי אני לא אצא מזה! הוא פרוון שחור שלי :) חולה עליו... :) חוץ מזה נאי אוהבת את הפרווה שלו היא נעימה ולגלח אותו בפנים למשל... זה מפחיד אני מסוגלת להריח גלידה ולרוץ לכיוון המטבח כשהסכין תקועה לו בפרצוף אני לא ממש אחראית אז....... ואז הרגליים שלי אני מעדיפה לא להפקיד בידיים שלו בקטע הזה אני חייבת מגע של אישה!

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

תקראו לי סאדיסט.. אבל הסיפור הצחיק אותי ברמות.. חחחחחחחחחחחחחחח... יגאל והיציאות שלו... נשמע לי כמו סיפור מ- CSI Miami... ובקשר לסקר.. לגלח מישי לא יצא לי, ולא נשמע לי שקסי במיוחד. אבל משום מה זה נשמע לי כמו משו שאתה תעשה.. איך אומרת עינת יאקי קאקי!

liran b

New member
אממ...

אני היחיד שרוצה לדעת מה נגמר עם הסיפור שלה?? נו היו לה תולעים ו............ הם נדחקו פנימה , בכל פעם שדפקו אותה ?! מה קרה לה ?!?! ספר זה דווקא מותח... וגילוח? אף אחד לא יעיז לגעת לי בזקן שלי!! הוא שלי! :)

למעלה