סיפור על טלה שראה בערבות ניו זילנד

סיפור על טלה שראה בערבות ניו זילנד

הנחתי את ידי על בשר טלה כשר מי ניו זילנד התלבטתי מה להכין ממנו, מבשהו שיעשה לו כבוד אז שאלתי את הרב, כבוד הרב גוגל שליטא, והוא מייד הפנה אותי לגוי אחד בשם גורדון רמזי, שאמר כדי לכבד טלה יש לעשותו כפאי רועים סקוטי. נו, אם מר רמזי אומר... קטונתי..... לצערי לא יכלתי להכין כלשונו של הגוי מטעמי כשרות, כלומר נמנעטי להכניס דברי חלב ורוטב ווסטרשייר (אני לא מערבב דגים ובשר) אבל לטעמי יצא נחמד (זה וריציה ולא המקורי אז סלחו לי)
 
וכמובן המתכון

אז מה היה לנו שם? בשר טלה איכותי קילו בצל איכותי 1 בנוני שן שום 2 אבל שום של הביוקר גזר 1 בנוני כוסית ויסקי סינגל מלט (עם ניחוח עשן, במקום רוטב ווסטרשייר) 6 אפוחי אדמה בנונים מלח פלפל שחור רוצמרין טימין 2 ביצים של תרנגולת M 2 ענפי פטרוזיליה 1/2 כוס מים (אני השתמשתי בזה של הפירה) 2 כפות שמן מטחנת בשר (אפשר לרכוש בחנויות מתמחות) הכנה תפוחי אדמה נקלפו ובושלו במים בשר - נטחן עם הפטרוזליה בצל נקצץ וטוגן השום נקטש וישב לשחיה עם הבשר במחבת גם הבשר קפץ לביקור ואטימה ואז הוספתי את המים וטבלינים שזה היה מוכן יצה לתבנית כמו בתמונה כמובן לא לפני שהתערבב לו עם הביצה. תפוח האדמה הפך לפירה, שהתרועעה עם ביצה, מלח פלפל וצופה למעלה, חלק קטן מהביצה שמרת בצד, לציפוי הפאי 180 מעלות 25 דקות טורבו וזהוא
 
תודה


צודקת פשוט לא היה לי טרי, והתעצלתי לקפוץ לירקן גם אין רסק עגבניות, אין יין (אבל יין אין גם במקורי) וצריך יותר פירה כתבתי זה לא המקורי זה וריאציה שלי, ככה בקטנה הוכן היום לארוחת צהריים לגבי שום של הביוקר ובצל איכותי זה רק בצחוק
 

michalgad1

New member
איזה קטע בדיוק פינטזתי לשבת הבאה על פאי רועים

אבל נסתפק בבקר טחון ולא טלה מניו זילנד...שלך נראה עשר
 
למעלה