סיפור מורכב........ הייתכן?

סיפור מורכב........ הייתכן?

שלום לכולם , שבוע טוב כמובן , ומקווה שהגעתי לפורם הנכון...... אז ככה , התחלתי לצאת עם מישהי כבר יותר מחודש , אבל כמובן לא כולם מושלמים , אז לצערי הרב אני צריך את עזרתכם פה בייעוץ...... קצת רקע עליה...... הבחורה יצאה עם בחור ממשפחות הפשע , הייתה מעשנת איתו את הסמים המגעילים האלו , והייתה חייה איתו במשך כמה שנים באותו בית , הבחור הזה נתן לה להרגיש כמו מלכה , שיש לה הכל , וכל דבר שהיא צריכה הוא היה מביא לה ישר. לאחר הקשר הזה , היא יצאה עם בחור דרוזי במשך חצי שנה , למרות התנגדות החברים והמשפחה , נכנסה להריון ממנה והפילה לאחר שהבחור אמר לה שתסתדר לבד , הוא היה אומר לה שהוא אוהב אותה , ונתן לה את ההרגשה שיש מישהו....... עכשיו , לאחר שפתחה דף חדש , אני לא יכול לראות אותה חוזרת למצב הזה של לעשן סמים או לקחת אותם , או לצאת עם מישהו שיתנהג אליה חרא , ואני מת להוציא אותה מהחיים שהיו לה , אבל לפעמים כאשר אנחנו נפגשים , יש לה מצבי רוח בירידה , ולפעמים זה בא שהיא מדוכדכת..... היא כמובן ניהייתה אטומה לאחר הקשר האחרון שלה כי היא לא סומכת על בנים , והיא חושבת שיש לי איזה שהיא מטרה שאני רוצה ממנה....... למזלי , אני בחור שאוהב להיות במערכת יחסים ארוכה וטובה , ואני מנסה לעזור לה בקטע הזה , לשאול מה קורה , אבל לצערי הרב היא לא נפתחת אליי. אני רואה אותה במבט עצוב , או במצב רוח לא משהו , ואני מנסה לכבוש אותה , לפתוח את ליבה , שתיהיה פתוחה ושתגיד לי מה קרה , אבל זה לא קורה , היא פשוט אטומה , אני רוצה להראות לה שאני לא כמו הבחורים שהיו מתנהגים אליה כמו האחרונים שהיו לה...... איך אני יכול להרגיע אותה? איך אני יכול להגיע אליה ללב , לשמח אותה? שלא תיהיה איתי אטומה........ אשמח לעצות.....

הגישה שלך לא נכונה

אתה לא אמור להציל אותה מחייה הקודמים/הנוכחיים אלא לחשוב קודם כל על טובתך, ולצערי אינך עושה זאת. אני אישית הייתי במקום שלך ובקשר כזה וזה נגמר רע מאוד, אני ממליץ לך לסיים את הקשר מהר ככל האפשר ולמצוא בת זוג שניתן לתקשר איתה ושמסוגלת להביע רגשות.

זה לא נראה ככה לפי מה שכתבת

ובכל מקרה, אני הייתי מחכה שתעשה מאמץ כביר כדי לצאת מחייה הקודמים לפני שהייתי נכנס לקשר זוגי איתה ונכנס לסחרור מסוכן. דרך אגב, זה בדיוק אותו דבר כאשר בחורה יוצאת עם מניאק בוגדני ומאמינה שהיא זו שתצליח לשנות אותו ולהחזיר אותו למוטב, ברוב המקרים זה מסתיים בחזרה של המניאק להרגליו הקודמים והותרת הבחורה שבורת לב. אני חושב שרק סיוע של פסיכולוג או מאמץ של כמה אנשים יחדיו יכול להוציא אותה מהמצב הנוכחי שלה ואלא אם אתה פסיכולוג בזמנך החופשי, לא הייתי נכנס איתה לקשר זוגי.

shirael

New member
מוסיפה

שאם הוא היה פסיכולוג בזמנו החופשי אז בכלל אסור היה לו לצאת איתה - לא סתם שומרים על ריחוק מסוים בין מטפל למטופל. ברגע שיש יותר מדי מעורבות רגשית, אי אפשר לראות באופן צלול את הנקודות העיוורות של האדם שמנסים לעזור לו ולהצביע עליהן בפניו, ומסיבה זו בדיוק החבר לא יכול לעזור.

קארניו

New member
אתה צריך רק להחליט אם לחבוש

כובע של מטפל או כובע של בן זוג. כמו שזה נראה לי מקריאת הבעייה שלך אתה נהנה להיות מטפל אז תקח בחשבון שמוקדם או מאוחר ימאס לך לטפל בחינם כי זה מתיש ולא מספק . בהצלחה

באז באז

New member
אתה חושב שזה צריך לקחת חודש?

אתה תצטרך לבנות את האימון שלה במשך שנים. גם יש סיכוי טוב שיש דברים שכבר לא יהיה אפשר לשנות בה, שריטות עמוקות מדי. אולי אלו דברים שיהיה אפשר לחיות איתם, אבל אם הסבלנות שלך מראה סימני שאלה אחרי חודש... זה לא איזו ילדה שהחבר בגד בה, זו מישהי שבאמת עברה דברים שהורסים את האמון.

shirael

New member
מוסיפה למגיבים פה

שאין דבר כזה, סתם בחורה ש'נפלה' במקרה לגמרי על כאלה מקרי קיצון. דברים לא קורים 'סתם'. בטח שהבחורים עצמם 'שרטו' אותה, אבל אני חושבת שבשביל שאדם יגיע למצבים כמו שאתה מתאר, צריך להיות בו משהו מראש שמחפש את זה, חסך רגשי עמוק וישן, וזה ממש לא משהו שאתה יכול למלא רק מכוח אהבתך, כמה שתנסה.

too addictive

New member
אני לא מבינה

לאן אתה מפחד שהיא תיפול? "לסמים"? בכל מיקרה, ברור שלא אחרי חודש. לדעתי, בכלל כמות הדברים שאתה יודע עליה היא כבר עצומה, יחסית לחודש ביחד.

הרבה הרבה הרבה הרבה

הרבה סבלנות. כמו שכבר הבנת, הבחורה עברה מספיק בשביל כמה אנשים- וכדי להיכנס לה ללב עכשיו, אתה תצטרך להתגבר על כל החומות שהיא הציבה, וזה יקח זמן...

שלום

חשוב שתדאג לה ושלומה, במיוחד אם אתה אוהב אותה. תן לה ללמוד לאהוב אותך, היה טוב ונעים אליה, עזור לה ותמוך בה כשתצטרך. תן לקשר ולרגש להתפתח לאט לפי מה שצריך להיות ביניכם.

למעלה