סיפור לידה

כרמל333

New member
סיפור מקסים ומעצים

מבחינת ההתקדמות,מזכיר לי את הלידה שלי..... שיהיה לכם שנה טובה ומקסימה ומאושרת

Nרב

New member
סיפור נהדר ומעצים ביותר!

לגבי אילנה - לי התאימה מאד גישת האי התערבות שלה אבל זה נראה לי סוג של הימור למשל ליולדת מבכירה שלא "יודעת" איך היא יולדת (רוצה לבד, רוצה תמיכה וכו').

דנהדולה

New member
וואוו חמנייה יקרה../images/Emo70.gif

מזל-טוב
ריגשת אותי מאוד! איזו לידה נפלאה. סוף הסיפור גם הוא היה מרגש מאוד. מאחלת לך ולכם אושר גדול והרבה אהבה
ומנוחה!!! שנה מופלאה ומרגשת שתהיה לכם.

rayshlomi

New member
התרגשתי לקרוא, מזל טוב!

סיפור לידה מקסים מקסים ומרגש, עשית לי חשק ללדת שוב...

debby12

New member
מנהל
סיפור נהדר ../images/Emo99.gif

קראתי בשקיקה ונהניתי מכל מילה. למה כתבת שלא מגיעות לך מדליות? בטח שמגיעות לך. לידה ארוכה זה יותר קשה מלידה קצרה! מאחלת שפע חלב ורק טוב

שונצו

New member
וואו, חמניה מתוקה, אחלה סיפור!

לא סיפרת לי שהלידה הראשונה שלך הייתה בדיוק כמו שלי.... (בעצם בטח לא ידעת..... כשפגשתי את דנה דולה היא אמרה לי - היי, היתה לך לידת בזק! ואני- כן, זה קרה לפני שנתיים וחצי, לא בשבוע שעבר.... והיא: כן, אבל אני לא הכרתי אותך אז....). בכל אופן סיפור פשוט יפהפה, והמון תודה על הפרגון!!! אגב, endurance אפשר גם לתרגם כ"להחזיק מעמד", לא רק כוח סבל, וזה יותר מתאים לך, לא?..... מאוד מאוד נהניתי מהסיפור, אהבתי איך שילבת את הפסוקים. שוב, המון המון מזל טוב! מה שמו של דגם ב', אגב?

lionet

New member
מזל טוב

כל לידה נותנת לנו פרספקטיבה נוספת.. אולי היה שווה לדחות את הדיון 'ההוא'
אהבתי את הסיפור, הרבה כח ואור פנימי. מאחלת לכולכם רק אושר שמחה ואהבה מעכשיו ולתמיד ומביוחד לקטנטן החדש, שיהיו לו חיים מאושרים ולך- עוד לידות טובות, ושמחה ממשפחתך

למעלה