סיפור לידה

savvysunflower

New member
סיפור לידה ../images/Emo63.gif../images/Emo95.gif../images/Emo140.gif

טוב, בסדר, אני חרוצה
תהנו

גיל148

New member
וואו חמניה יקירה...

אני יושבת ודומעת... איזו לידה.... ניסים ונפלאות:) ועם זאת כל כך מקורקעת ומחוברת, זוגית, משפחתית, יהודית.... תודה שחשבת על עם ישראל ועל הזוגות והנשים שחווים קשיים בדרך למימוש זוגיותם ואהבתם. בחלק הזה בערך התחלתי לבכות
מזל טוב מכל הלב!

shlomitit

New member
איזה סיפור מקסים!

איזה יופי איך שאת יולדת! שוב המון מזל טוב ואושר והתאוששות קלה!

emilyail

New member
וואו איזה סיפור....

מאחלת לעצמי את האמונה והחוזק שלך..... ותודה רבה על הרעיונות לפסוקים להגיד במהלך הצירים אני ב"ה אקח את זה איתי. התאוששות מלאה לך ולתינוק והרבה מזל טוב!

ט ו ש ה

New member
איזה סיפור נהדר../images/Emo13.gif

ואני מתה על התיאורים שלך, של השירה, של התפילה. זה נורא נורא נורא מרגש אותי, אפילו שאני לא אשה מאמינה. מזל טוב!

אמאדובה

New member
כמה מרגש!!!!

את כותבת נפלא. ממש התהפכו לך הלידה הראשונה והשנייה, הא?... המון מזל טוב ושנה טובה!

ayala26

New member
קראתי סוף סוף

בהמשכים ועוד בחלק הכי מותח הייתי צריכה לעצור
איזו לידה! חלומית. להעביר את הצירים בשירה ולהגיע לשלב לחיצות קצרצר! כיף

מה שהתכוונתי... זה שאת ראויה לכל המדליות

אני קוראת את הסיפור שלך ונפעמת מתעצומות הנפש, מהשלווה, השקט, האמונה הבלתי נלאית, והרוך שעולים מהסיפור. שרק ימשיך כך
אמן!

קודם כל המון מזל טוב , (נצל"ש)

נהניתי לקרוא אותך ואת התעצומות שבך . אני ממש מתנצלת אם זה לא במקום מה שברצוני לומר והתלבטתי אם בכלל לכתוב לך אבל אני מהצד כשקראתי אותך עלו לי כמה חששות שמן הסתם היו לי עוד קודם ואולי התעצמו מעט , אז אם זה לא במקום בבקשה לא לכעוס עליי . האם הרגשת כעס/אכזבה מכך ש - פחדת/חששת/התלבטת האם להתקשר לאילנה או לא לאור התגובה שלה? האם הרגשת (זה מה שעלה אצלי כשקראתי אותך) שהיא קצת בצד ולא שותפה/עוזרת/מקלה/מעודדת אותך? אני בתהליך אישי שמנסה לברר אם לידת בית נכונה לי או לא , בעלי מאוד בעד ואני קצת פחות , נפגשתי עם דולה מקסימה ואני מאוד מתחברת אליה אך גם מאוד חוששת ש "לא" אבחר נכון בדיעבד , איך יודעים? מהקריאה שלי אותך הרגשתי שהיו בך המון תעצומות נפש שלי אולי לא יהיו באותה סיטואציה (היו חלקים שהרגשתי שאם זו הייתי אני הייתי מרגישה קצת חסרת אונים למול הסיטואציה) , אף אחת לא כתבה על כך כלום וסביר להניח שזה פחד שכבר יש לי ולא קשור לאילנה עצמה או להתנהלות שלה בלידה שלך ובכל זאת , מעניין אותי לדעת מה את חושבת על הסיטואציה ספציפית מולה בדיעבד? שוב , מצטערת אם זה לא במקום , המון מזל טוב

emilyail

New member
גם אותי מעניין לדעת

כי זה תחושות שעלו אצלי גם מול המיילדת בסיפור שלך....וגם מאוד רוצה לשאול אותך לגבי הפסוקים שבנשימות האם אומרים אותן בקול או בתוך עצמך. ושוב תודה על השיתוף זה מאוד עוזר ונותן רעיונות איך להעביר את הצירים.

savvysunflower

New member
בקשר לפסוקים

בתוך עצמי. קצת קשה להגיד פסוק ולקחת אוויר באותו זמן...
העניין הוא שזה עוזר להאריך ולהאיט את הנשימה, מה שמאד עוזר בשחרור של הגוף. גם השירה מאד מומלצת
השאר ב
.

savvysunflower

New member
אגב,

הרב גינזבורג אומר שהנשימה צריכה להיות 8 ספירות לקיחת אוויר, 4 ספירות הפסקה, 6 ספירות נשיפה, 5 ספירות מנוחה. (ח-ד-ו-ה, שזה התיקון של חוה...) לי ההפסקות לא התאימו, אז לקחתי רק את הפסוקים של הנשימה והנשיפה, אבל אם את רוצה, ה-4 זה שם ה' המפורש (4 האותיות) וה-5 זה "כל הנשמה תהלל י-ה הללוי-ה". אם יצא לך, בספרון "הכנה רוחנית ללידה" יש הרבה דברים טובים על הכנה ללידה כולל המאמר מהרב גינזבורג שבו הוא מסביר את כל הנ"ל, ויש גם אפשרויות אחרות לפסוקים שמתאימים לספירה הזאת.

emilyail

New member
תודה רבה על המידע

זה ממש מעניין ומחבר אני בכלל לא הכרתי את הספר הזה והדברים הללו! תודה.

יד אביב

New member
איזה סיפור נפלא ולידה נפלאה!!

רואים איך שהאמונה שלך (באל, בעצמך, בבעלך, בילד) נתנה לך כוחות, והובילה את הלידה הזו לאורכה. מעורר בי קנאה... למרות שהכסף הוא סיפור בעייתי בשבילי, אני מתחילה להרהר באפשרות לעשות את הויב"ק אצל אילנה... מזל שיש לי עוד הרבה זמן בשביל להתלבט בזה.

למעלה