סיפור לחג

סיפור לחג

מקווה שהעורכים במגזין המיתולוגי לאשה קוראים גם בפורום ויגלו אותי (חנפנות וכשרון, רק ככה מתקדמים ) היא הביטה בו, מביטה בגבותיו העבותות, למה הוא לא מסדר קצת את הגבות חשבה לעצמה. אבנר לגם מהקפוצינו ועלעל בעיתון. הכלים שהצטברו בכיור התחילו להדיף ריח צחנה קל. מירי החלה מקרצפת את הסיר הענק שהיה מונח על השיש תוך שהיא מזמזמת לעצמה שיר ישן נוגה . לשיר נעשה קאבר בזמנו על ידי רבקה זוהר שזכה להצלחה עצומה ואחר כך קאבר נוסף של זהבה בן.במקור שרה את השירו להקת חיל האויר. כתבה רחל שפירא לחן יאיר רוזנבלום בין הפותרים נכונה יוגרלו חולצה ותקליט, את התשובות יש לשלוח על גוליה בלבד תוך ציון שם השולח וכתובתו. ההורים שלך בסוף מגיעים מחר? שאל, כשהוא לא מרים את ראשו מהעיתון . כן, הם יגיעו, מילמלה. הוילון העדין התנפנף ברוח הקלה שנשבה מכוון הים, הבית היה מואר באור שמש קל של אחר הצהריים, השעה היתה רבע אחרי ארבע. השקט הנעים הופר רק על ידי קולות קירצוף הכלים. אבנר קם.

אבנר קם

הוא ניגש אל מיזנון העץ העתיק הוציא לדר שהיה מגולגל בתוך נילון מאחת המגירות וחתך חתיכה. מירי הביטה בו בדממה. לחלוחית ביצבצה בעיניה, היא מחתה את דמעותיה ובקול חנוק אמרה, ולי, מה איתי, לי לא מגיע ? אבנר עשה את עצמו כלא שומע, הוא דחף את החתיכה כולה לתוך פיו ולעס באיטיות. מירי הביטה בו, כמה זמן אתה כבר מחביא לדר, כמה זמן אתה מסתיר ממני , אתה נבלהה זה מה שאתה נבלהה, היא הסתובבה לכיור הרימה צלחת מטונפת וזרקה עליו, אבנר התכופף במהירות, על אף גילו המתקדם , 36 , הוא עדיין היה גמיש ובעל אינסטינקטים חדים. הצלחת חלפה לידו והתנפצה על הריצפה מתיזה שיירי ספגטי וברוקולי לכל עבר. צילצול הטלפון החריד את שניהם. מי מצלצל בשעה כזאת?! שאל אבנר, מירי הביטה בו, לא יודעת לחשו שפתיה ארבע וחצי אחר הצהריים כנראה שזה מקרה חרום. הטלפון המשיך לצלצל.

צלשלספק

New member
אני לא רוצה להשמע מגעיל...../images/Emo6.gif

אבל עשית לי חשק לברוקולי
ורצוי אחד שלא נפל על הרצפה...

צלשלספק

New member
תגיד, אתה באמת צמחוני?

כי כשהיינו במסעדה בירושלים אחרי הטיול, בחיי שראיתי אותך *מפרגע* בהנאה מרובה איזה סטייק סנדוויץ'
אבל אולי טעיתי...כנראה שהייתי עסוק בצלחת שלי...

JohnFaroe

New member
הוא צד רק בטבע

בסביבה הטבעית שלו. רודף אחריהן עם שעוה וניירות, פנצטה וחוט. אם היה אפשר לסחוב אקווריום עם דגים, הוא היה עושה להן על הדרך פדיקור.

אם אתה מדבר על פדיקור ודגים...

ראיתי בקניון אנשים יושבים עם הרגליים בתוך אקווריום עם דגים קטנים. עושים פדיקור לעיני כולם.

צלשלספק

New member
ולתומי חשבתי שהזנות...

זה המקצוע העתיק בעולם, כנראה שטעיתי
נראה לי שבתנ"ך כתוב שחווה הייתה מאופרת... ובניית ציפורניים אי אפשר לעשות לבד אז... אז או הנחש או אדם (הזמר?
) בטח היה חייב להיות קוסמטיקאי...

למעלה