סיפור ושאלה.

סיפור ושאלה.

הכרתי מישהי לפני זמן מועט, מפה לשם דיברנו והיא סיפרה לי שיש לה חבר שגר בצפון והוא מחפש עבודה, אז בעלי סידר לו עבודה והוא עבר לגור יחד איתה במרכז הארץ, בעלי והחבר שלה נהיו חברים, ואני והיא נהפכו להיות "חברות", אבל משהו מטריד אותי מאוד, כל ריב שיש לה עם החבר היא מתקשרת לבעלי לספר לו, ולהתייעץ איתו- למה???? וגם שהיא רוצה לבוא אלנו לבית היא מתקשרת לשאול אותו ולא אותי. כל פעם שבעלי מספר לי שהיא מתקשרת אליו אני מתחרפנת, החלטתי שאני מנתקת איתה את הקשר, זה פשוט לא מקובל עליי שחברה שלי תתקשר לבעלי, יש לי ים של חברות ואף אחת מהן לא מתקשרת לבעלי. ולאט לאט ניתקתי את הקשר איתה, ושהיא הבינה שאני נעלמת לה, היא התקשרה לבעלי לבכות לו שאני כבר לא מדברת איתה, וכואב לה כי היא מרגישה שאני כמו "אחות שלה". השאלה היא: האם זה מקובל? ואני סתם חושדת? מה זה הדבר הזה?????

אולי בגלל

שהקשר ביניכן נוצר דרך הבעלים היא מרגישה נוח לדבר איתו דוקא.... ההתעה שלי היא שבפעם הבאה שהיא מתקשרת לבעלך שיגיד לה להתקשר ולדבר איתך, שהוא לא רוצה להיות צד בעניין. אם היא תתקשר אלייך אני מאמינה שהבעיה תפתר (במיוחד אם תסבירי לה למה את לא מרגישה נוח איתה). אם היא לא תתקשר אליך גם אז פתרת את הבעיה.... בקיצור... לא נראה לי שזה מקובל ובכל זאת נראה לי שאת סתם חושדת (אחרת לא היתה בוכה לו על ניתוק הקשר) יום טוב

יכול להיות...

אבל זה עדיין לא נראה לא טוב, ובעלי כבר זרק לה שהוא לא רוצה להתערב והיא ממשיכה בכל זאת. וגם אני הערתי לה בעדינות שמפריע לי שהיא מתקשרת לבעלי, אז היא ענתה לי: " מה את חושבת? שאני רוצה להתחיל איתו?" וצחקה... אז למה היא ממשיכה להתקשר????

ואני אומרת אימרי בדוך!

חמדתי, לא מעוניינת שתתקשרי לבעלי זה מציק לי! ועושה עיניים מאיימות על בעלי..פעם פעמיים תתקשר, הוא לא יענה תרפה.. <מי אמר הרפיה...פויה >

זו מלחמת התשה

ומסתבר שבעלך מקפל את הזנב ראשון... שלא יענה נקודה!!! וכמובן במקביל, תשוחחי איתה

ל י א ן69

New member
להגיד את האמת

ובפנים...תתקשרי אליה תגידי לה שזה לא מוצא חן בעינייך גם אם היא תגיד שהם בסך הכל ידידים ואין שום דבר. תסבירי לה שזה לא משנה זה עדיין מפריע לך. בהצלחה

למעלה