סיפור.היכן הצדק? 1

סיפור.היכן הצדק? 1

אז היום אני מובטלת. לא עובדת.. בשביל מה למדת כל השנים האלו? לאן נעלמה רוח העזרה שהיית חדורה בה שואלות החברות. אני שותקת , לכם אני מספרת, 4 שנים נסעתי לתל אביב יום יום. למדתי למדתי. ולבסוף בערב של נחת רוח קיבלתי ממשרד הרווחה את התעודה המרשימה ``הננו לאשר כי נחמי אקלבוים סיימה בהצלחה ....`` כך נהייתי עובדת סוציאלית באגף הרווחה של עירית בני ברק... משפחת כהן.. 12 נפשות 2.5 חדרים שם האב נחמיה שם האם מזל ,,עוד משפחה.. אלו היו נשמות אומללות. הילדים לבושים סחבות אבי המשפחה אדם חולה עבד כשרת בבית ספר.. צפיפות. עוני מחסור. וכאילו לא חסרות הבעיות שם הנה נוספה הבעיה החדשה. שירה. הבת הרביעית רק בת 17 יפיפיה אמיתית. מתולתלת . עינים חומות בורקות עור שחום חלבי מלטף .. היא מסתובבת עם בחור , זה מסוכן לחשה לי מזל. הוא פושע קרמינל היא לחשה..

היכן הצדק? 2

מזל , אם המשפחה לא סיימה את המשפט והדלת נפתחה לרווחה.. נפתחה זה אולי עדין. הדלת נעקרה ממקומה הדבר הראשון שראיתי היו פצעים .. גופיה שחורה שמתוכה השתרבב לו בחור שדוף ששער שחור נוזל על עורפו ופניו. בידו האחת הוא אחז שקית ידו השניה היתה מונחת ברוכשניות על ישבנה של שירה. בואי שירהלה אמר בקול צרוד. ``הסיוט מתחיל`` לחשה לי מזל, ``היי היי סוסה זקנה מה לחשת עכשיו לזונה האשכנזיה הזאת , חושבת שאנלא שומע טוב יפרה מטומטמת?!`` הייתי בהלם.. לכי תביאי משהו לשתות ציווה על מזל. היא קמה בצייתנות. `` לא ליד הקטנים `` התחננה מזל בדמעות.. ח ח ח זה היה התגובה הוא משך את שירה איליו מגפף אותה באמצע הסלון מנשק מלטף .שירה התנהגה כבובת סמרטוטים. גם שידו נכנסה אל מתחת חולצתה והכול לעננו הנדהמות. ``אתה לא מתבייש ``גמגמתי מפוחדת משהו.. הוא עזב הכול קרב אלי. פניו מול פני .הוא הניח אצבע מתחת לסנטרי

היכן הצדק? 3

``בחיים! אבל בחיים, אל תתערבי לי ימוצצת`` הפצעונים ניראו מחרידים מתמיד. לכי תביאי מהזקן כסף אמר לשירה בעודו מתרווח על הספה כשרגליו מונפות על השולחן הסמוך.. ``פרה לכי תביאי מאה שיבעים שקל מהחולה לפני שימות קניתי לבת שך בגדים ,מישהו צריך לשלם `` בואי שירהלה תראי לאשכנזיה את הבגד . שירה נטלה את השקית והלכה לאמבטיה . היא שבה כעבור דקה לבושה בחצאית מיני לבנה וגופיה לבנה גם היא .. ככה זה יותר נגיש אמר לי בקריצה תוך שהוא שולח את ידו במעלה בירכיה של שירה .. היא לא ניסתה להתנגד.. אני לא יכולתי יותר . הייתי נסערת .. ברחתי מהדירה המוזנחת בוכה בוכה. שמעתי מאחור את קולו מהדהד מאחורי ``אל תיתערבי לי אחרת אני מזיין לךתצורה``

היכן הצדק 4?

למוחרת הפכתי עולמות. זה לא היה קל . הוא היה בן למשפה טובה שהתפרחח להוריו לא היתה כל השפעה עליו אבל לא הנחתי לזה לעבור בדממה .לחצתי הבטחתי איימתי כתבתי.. בסוף זה היה. הרחקה מהעיר בצו שופט ל30 יום . חוץר הנוער מסר לי שהוא גידף ואיים אך מאום לא עזר לו.. עבר הימים מזל נרגעה . חזרה לחייך גם שירה החלה לחייך ולשוחח היא סיפרה לי על החיים איתו חיים של ריקנות חיים של רכושנות. הרגשתי טוב עם עצמי. ואז זה הגיע. היה זה יום של שמש יפה. בעלי היה בכולל ואני חזרתי מהעבודה מוקדם. יום חמישי צריכה להעמיד שבת.. שום דבר לא הכין אותי לאסון

היכן הצדק 5

הדלת נפתחה בלי מפתח .. מישהו פתח אותה. נכנסתי בעדינות.. הם היו שם 3 . הסלון היה הפוך העור בספות היה קרוע על הקירות הלבנים נכתב בטוש שחור ``עשית טעות עכשיו תשלמי`` היו עוד שרטוטים על הקיר . אברי מין גברים .. הוא קם מחזיק בידו שרשרת ברזל מנדנד אותה באויר. בואי תיתפשטי נחגוג קצת. אחד מהם כבר הניח יד כבדה עלי מוביל אותי לשולחן . הוא הטיח בי את היריקה . אני שונא אותך.. הייתי משותץת ..הם עזבו בפתאומיות .חבר הזהיר אותם מבחוץ שמישהו מתקרב. הם עוד יחזרו. ככה הם הבטיחו. אני עזבתי את העבודה. תמיד יש איתי אחות או גיסה אנחנו מחפשים דירה באזור אחר. הוא קטין ככה אומרים במשטרה. הרב שלזינגר אמר שהוא מכיר מישהו במשמרת הצניעות עד אז אני בבית משועממת כותבת סיפורים. תגובות

בסקר

New member
אדיר

הכתיבה שלך היא משהוא נהדר ורואים שהיא מגיעה מנקודת רגישות לזולת מה שמתאים לדמות של העובדת הסוציאלית שבחרת להציג בסיפור הזה שלך דבר זה נכון גם לסיפורים הקודמים שלך ואני מאמין שאת כזה בנאדם גם בחיים הרגילים שלך מה שמביא אותי לתהות מה מידת האמת בסיפור הזה

הבהרה

הסיפורים נכתבים לפי בקשות הץוראים. זה לא חוויות אישיות . מעולם לא הייתי עו``ס גם לגיסי לא קוראים זאבי ,ברוטאלי. זה היה הכי קרוב לנושא של סאדו כפי שרצו.. עוד דבר פרק 5 נכתב במהירות ובלי הכנה אי לכך הוא המוצלח פחות מבין הפרקים האחרים. ולקוראים ינעם!

חלוניתוש, אין לך מה להתנצל...

את כותבת יפה ומהבטן....אוהב לקרוא אותך

נכון ללכלך על החרדים זה המטרה

אבל לא יעזור לך מקרה פה מקרה שם . אבל הטוהר והיופי נשאר רק שם

נכון ללכלך על החרדים זה המטרה

אבל לא יעזור לך מקרה פה מקרה שם . אבל הטוהר והיופי נשאר רק שם

חסיד בב

New member
כל הכבוד לך חלוניתוש שוב הצלחת

לחמם לנו את הלב. אנו מחכים ומצפים לסיפור הבא. כעת כעובדת סוציאלית יהיה לך הרבה סיפורים חחחחח

bugbuster

New member
את נוגעת בתחום האפל, וזה בסדר,

אלא שאלה הכתיבות הבעייתיות ביותר. מבקש מאוד, אנא קראי את מאמר המנהל/ת לגבי כתיבוה כוחנית, ובטח אם הכתיבה אלימה או בכיוון אונס.
מעבר לסיפור עצמו, (שאם היד על הלב, לא הרשים אותי,) אבל מעבר לכך, האם היית יכולה להרחיב את האני הפרטי שלך. השאלות שלי תהיינה פשטניות ואשמח אם תרחיבי בכל כיוון שתראי לנכון. השאלה העיקרית, שכתבת, מה הרגשת? כשלעצמך, היית בהתנסות אלימה? הייתי שואל עוד, אלא שמעדיף ללא "שאלות מכווינות." ולשמוע את ראייתך את.

היכן הצדק היכן האמת

ושוב אותו סיפור כמו הסיפורים הקודמים אותו כיון אותה מטרה של זילזול והשמצה נגד הדתיים זה אפילו לא פנטזיות כמו שהפורום דורש בפרט שזה נשמע הזוי הסיפורים גר לי דתי בבנין ואני לא מכיר את כל מה שאת כותבת דיי לשנאה

אני חושבת

שהגיע הזמן שהסיפורים שלה יהיו עם פחות השמצה נגד מגזר שלם ושינאה, זה פורום פנטזיות..לא פורום להבעת שינאה ורוע==================================

bugbuster

New member
בובה חטובה,

הודעות כשלך וזה שמעליך נמחקות בדרך כלל. אני משאיר אותן כי הן משמשות אותי להסביר איזה הודעות אינן רצויות כאן. וזו הסיבה שאיני אומר זאת במסר פרטי אלא מעל גבי הפורום.
תאור מצב איננו הפצת שנאה. לא הורגים את השליח כיוון שהביא תאור ומידע. את מתבקשת לנסח תגובות ענייניות. סיפור הוא סיפור, הוא סיפור. נקודה.

למעלה