סיפור בהמשכים!

noam270

New member
סיפור בהמשכים!../images/Emo63.gif../images/Emo9.gif

אוקיי, אז כדי להעביר קצת את הזמן בואו נעשה סיפור משותף בהמשכים, זאת אומרת, נגיד אני כותבת משפט, מישהו אחריי צריך להמשיך אותו ומישהו אחר ממשיך אותו וכך הלאה...
לפני שנים רבות, חי ילד אחד קטן בבית קטן וישן יחד עם...

larisa125

New member
החתול שלו.

ובגלל שהבית היה כל כך קטן קערות האוכל של החתול היו מתחת למיטה של הילד הקטן. יום אחד, בזמן שהילד ישן, החתול רצה לאכול, אבל במקום לאכול מקערת האוכל הוא אכל את...

הגרביים המלוכלכים של הילד?..

אבל כשהילד התעורר וראה שהחתול אכל את גרבי המזל שלו הוא..

Doodlez

New member
יש לי תפריט חדש לחתול שלך ב"מחיר" מבצע!

הילד שאלה אותו "במה מדובר?" אז הזקן ענה לו :"כל מה שאתה צריך לעשות זה..."

Tom Sawyer10

New member
לקפוץ על רגל אחת במשך 5 דקות ולצעוק בקולי

קולות את המצע של מפלגת ישראל ביתנו וכל משפט שני להגיד "נייט!" ואז הילד אמר...

noam270

New member
בסדר, אני מסכים.

אבל הילד הקטן לא ידע שהזקן הוא בעצם...

HandsStainedRed

New member
אביגדוררררררר ליברמןןןןןן

בתחפושת. בעת שביצע הילד את הוראות ה"זקן", פרצו לחנות 12 סוכני מוסד בחליפות פיג'מה ו...

Tom Sawyer10

New member
*שכחתי המשך XD*

ואז הוא הוריד את מסיכת ליברמן שלו ובמקומו הופיעה ציפי לבני והיא אמרה למוסדניקים שהיא בוסית שלהם כי היא גם שית\רתה שם ואז המוסדניקים אמרו...

HandsStainedRed

New member
רצף קללות שלא יבייש ילד סנטר

שעשה את הפירסינג הראשון שלו עם סיכת ביטחון על ידי ילדה קטנה עם פוני ברגעים אלה ממש, וקינחו ב"לכי למטבח אישה." כעבור מספר דקות של בהייה רצופה באוויר, החליט הילד שכל זה יותר מידי בשבילו, פשט את בגדיו ויצא עירום לרחוב תוך כדי שירה רמה של "ים השיבולים שמסביב". לפתעעעעע הגיח משמאלו....

HandsStainedRed

New member
הוא ראה שזה בעצם שדה תירס!

הילד החליט שלאור המקרים שאירעו כמה דקות קודם, הוא ילך אחורה בשדה ויחפש לו אבוקדו שיוכל לקלף מאוחר יותר בחושך. משדה התירס הגיח לאון שניידרובסקי ואמר לו...

noam270

New member
היי, רוצה לקלף איתי אבוקדו? ../images/Emo152.gif

לאון שניידרובסקי לקח אותי הצידה למקום שבו הוא הבטיח שיש אבוקדו...

dolev45

New member
אבל אז הוא ראה חצילים!

המון חצילים! הילד נכנס לפאניקה מהחצילים הסגולים ומצורתם המשונה (?) לקח גרזן שהיה מונח ממששששש לפתע לידם.. והחל לחתוך את החצילים אחד אחד.. לאון שניידרובסקי אמר..

noam270

New member
לאאא מה אתה מטורף?!!

אלה החברים שלי!!!!!! הם חצילים חמודים ולא מזיקים! עזוב אוווווווותם!!!
הילד ההמום התנצל ואמר ש..

HandsStainedRed

New member
הוא ראה את החצילים,

ונזכר בימים ההם לפני שנים רבות שהחצילים היו מעופפים ותקפו אנשים, ואיך הם תקפו את סבא שלו, שהיה במלחמת החצילים הראשונה, והשאירו אותו בהלם קרב [מאז הוא לא אכל אפילו לא חציל אחד]. לאון הביט בילד בהפתעה. פתאווווווווווווום...

למעלה