סיפור אמיתי

yael**

New member
סיפור אמיתי

אני מכירה מישהי שגרה בדירה עם שותפה, ובתקופה מסוימת הןהרגישו שזזים דברים בבית (הן הניחו חפץ במקום מסויים ולאחר כמה דקות הוא היה זז מבלי שהן שמו לב) אך לא היו להן הוכחות של ממש והן חשבו שאולי זה פסיכולוגי. יום אחד, אחת מהן נשארת לבד בבית, לפתע שמעה את דלת המקלחת נסגרת וננעלת במפתח. כל ניסיונותיה לפתוח את דלת לא הואילו, ורק המשטרה הצליחה בסופו של דבר לפתוח את הדלת, אך לא נמצאו כל טביעות אצבעות. לאחר בירור התברר כי בעבר מישהי התאבדה באותה מקלחת. זה הסיפור היחיד ששמעתי ממישהו שאכן חווה את זה. (וזה שינה לה לגמרי את החיים)

scooby4

New member
אני לא הייתי רוצה לגור שם...

ככה זה גם אצלי, בקולנוע נטוש, רוצים לבנות בניין, אני לא כל כך מת לגור שם...

רמץ

New member
קולנוע נטוש? היה לו לפחות איזה

סיפור מצמרר? טוב - בתים נטושים, יש להם את הקסם הזה... כמו בניינים חיים שניזונים מרגשות חזקים של אנשים. בתי משוגעים ובתי חולים (במיוחד המושחטים) הם אלה שחיים ממש טוב. ואז יש להם כוחות להשלות אנשים ולהראות להם דברים ולגרום להם לפחד עוד יותר ולהזין את עצמם מהפחד הזה...

אצלנו בקיבוץ יש את "בית המוות"...../images/Emo11.gif

כל מי שעובר אליו מת... הוא קרוב אליי... וניסו לשפץ אותו מחדש אבל עדיין אף אחד לא רוצה לעבור אליו

רמץ

New member
יש לי פנטזיה כזאת לקנות איזה טירה

ממש זולה כי היא מלאה בסיפורים ואף אחד לא מוכן לגור שם. אתם יודעים - עם כל החריקות בלילה והאנשים שמדי פעם מתים בכפר ליד והרבה לינצ´ים עם לפידים וקילשונים וכאלה. hmmmmmmmmmmm חלומות חלומות...

כל הזמן אומרים

לי שאשתו של מי שבנה את הבניין שלי [לא כל הבניין שלי, אבל הבנתם] מתה והבניין בנוי על הקבר שלה.. וכולם מפחדים לעלות במעלית [סתם לא כולם.. רק חברה אחת שלי] כי כאילו הרוח שלה מסתובבת בבנין ושחושבים על זה באמת כמעט כל שבועיים\חודש באים לתקן לנו את המעלית אבל עוד לא יצא לי ממש להתקע בה [בכל השמונה שנים שאני גרה כאן], כמעט תמיד זה אותם השכנים מקומה 3 הם אלה שנתקעים זה אמיתי! אבל בטח סתם צירוף מקרים!

o dark angel

New member
זה מזכיר לי ב...

צפת יש שכונה אחת שאומרים שהיא בנויה על בית קברות,ונפטרים שם יותר מידי אנשים,ויש עוד שכונה שאני לא יודעת על מה היא בנויה אבל מתאבדים שם הרבה ??????????????
אמאל´ה ר..א...י...ת.....י....רררררר את עצמי במראה

SaberTooth

New member
המשפה שלי מצפת...

למאן האמת אמא שלי היא דור שביעי בצפת (אני דור שמיני בארץ), והיא אף פעם לא שמעה את השטות הזו... איפה קראת את זה

o dark angel

New member
לא קראתי את זה גרתי בשכונה הזאת..

וחוץ מזה אמא שלי וכל המשפחה שלה גרים שם
אמאל´ה ר...א...י...ת....י.....ררררר את עצמי במראה

../images/Emo5.gif [../images/Emo104.gif]

בית הספר שלנו בנוי על בית קברות ערבי עתיק (כל אזור השרון והאזור של נתניה ומישור החוף, שהיו כאן פול ערבים פעם...) ומישהי פעם ניסתה להתאבד (קפצה מחלון בי"ס מהקומה השלישית) ולא קרה לה כלום...אשכרה נס...אז אולי לא תמיד זה מזיק

למען האמת...

גם בית הספר שלי היה בנוי על בית קברות ערבי עתיק. לא קרה שם שום דבר מוזר (חוץ מהמורה לטבע... אמא´לה!). כל הארץ הזו בנוייה על בתי קברות. למה אתם מצפים מאזור שמיושב כבר אלפי שנים? מה, שהגופות פשוט יתאדו לאוויר?

למעלה