מיאו חתולה האחת
New member
סיפור אמיתי לשעת לילה מאוחרת ../images/Emo72.gif
ההולנדי שלי.... לא רציתי שיהיה סקס בערב הראשון...אחרי הכל- חצי שנה שלא התראינו...חצי שנה שלא נגענו אחד בשניה...חצי שנה שלא ליטפתי את גופו המדהים (והחלק! טבעי!), שלא העברתי את אצבעותיי בשערו ושלא הרגשתי את מגע שפתיו על שפתיי- והבנאדם אוהב להתנשק. המון. אבל על מי עבדתי...לא יהיה סקס בערב הראשון...פחחח אחד גדול!!!! את תחילת הערב העברנו עם חבר שלו- בדאנס בר! תירגעו!
אחרי זה עוד כמה דרינקים בפאב אירי שהיה פתוח עד לשעות הקטנות...העניינים התחממו...הוא עשה הרבה ספורט בקיץ (ו/או סקס אבל אין לי בעיה עם זה...גם אני לא הייתי שה תמים כל התקופה הזו) וקיבל גופה עוד יותר מדהימה ממה שזכרתי....ואז הקימונו השחור החדש שלי היה השיא. קימונו שחור, קצר, מבד סאטן עם כותונת סאטן תואמת...על שניהם ישנה ריקמה בסגנון יפני...רק הפאה השחורה שלי א-לה גיישה היתה חסרה להשלמת המראה....אוף אוף אוף מה שהלך שם...מאחר ואני לא נוהגת לתת תיאורי סקס מפורטים אני משאירה את זה לדימיונכם....לילה טוב וחלומות פז, מיאו.
ההולנדי שלי.... לא רציתי שיהיה סקס בערב הראשון...אחרי הכל- חצי שנה שלא התראינו...חצי שנה שלא נגענו אחד בשניה...חצי שנה שלא ליטפתי את גופו המדהים (והחלק! טבעי!), שלא העברתי את אצבעותיי בשערו ושלא הרגשתי את מגע שפתיו על שפתיי- והבנאדם אוהב להתנשק. המון. אבל על מי עבדתי...לא יהיה סקס בערב הראשון...פחחח אחד גדול!!!! את תחילת הערב העברנו עם חבר שלו- בדאנס בר! תירגעו!