סיפורים..סיפורים

another TT

New member
סיפורים..סיפורים../images/Emo63.gif

היי כולם! פעם שעברה עזרתם לי המון...ובאמת שנסיתי לתת את חלקי גם בפורום אבל אתם מדברים על נושאים שגדולים ממני...=\ בכל מקרה, אני צריכה הפעם עזרה למצוא את הסיפורים הבאים: -הדוד ז'יל-ג.ד מופאסון -המחרוזת- ג.ד מופאסון -לשבור את החזיר- אתגר קרת אם מישהו יודע איפה אני יכולה למצוא את הגרסא המלאה של הסיפורים(או אפילו אחד מהם) הוא יעזור לי מאד....תודה! =)

MrsBrownstone

New member
אני מצאתי את לשבור את החזיר ב...

חיפוש קטנטוש בגוגל.. פלאי גוגל

bhnadav

New member
אוי...אני מצטער../images/Emo122.gif

לא קראתי טוב מה ביקשת, ועל כן הטעות. מצטער
אם אני אמצא ברשת את הסיפורים עצמם, אני אצרף

The Guardian17

New member
ההודעה שלי נשלחה בזמן ../images/Emo62.gif

שאתה שלחת. מכיר צירוף מקרים ? זה מה שקורה בשכבה אחת בבית ספרינו
"פעמיים כי טוב" ?

The Guardian17

New member
אבל היא ... ../images/Emo62.gif

לא ביקשה סיכומים, אלא את הסיפורים עצמם.

another TT

New member
../images/Emo51.gif גדולה לכם!

ובאמת חיפשתי ת'סיפורים עצמם ולא סיכומים עליהם(את זה יש לי די והותר במחברת לצערי...) אז תודה על ההשקעה והעזרה..=)

SmiLee4

New member
תמיד סיכומים יוכלו לעזור :)

אמנם היא לא ביקשה סיכומים אבל אני גם צריכה את זה וסיכומים בהחלט יוכלו לעזור
אז תודה רבה =)

SmiLee4

New member
איזה מגניב

יו איזה מהר ענית :):):) אני פשוט חדשה אז אני בהתלהבות שעונים לי מהר

FrizzlySheep

New member
את לשבור את החזיר

את יכולה להשיג בתחילת הספר של אדגר קרת געגועי לקיסטנג'ר תשאלי אנשים, זה ספר ממש נפוץ (וגם שווה לקורוא עוד סיפורים ממנו)

מאור 87

New member
../images/Emo41.gifספרות - שאלה.. דחופה, מצטער ../images/Emo9.gif

אני יודע שאתם לא אוהבים שאומרים "שאלה דחופה" אבל זה באמת דחוף.. יש לי מגן בספרות ביום שישי, והיום היה לי מגן בהיסטוריה אז לא היה לי זמן ללמוד עד היום.. השאלה שלי היא בקשר למבנה של המבחן - ממה שהבנתי, חוץ מרומאן ומהאנסין שהם חובה - יש 3 פרקים ומתוכם צריך לבחור 2 פרקים. הפרקים הם: שירה, סיפור קצר, ומחזה. אני צודק? אם ככה אז זה נכון שבעצם יש לי אפשרות לא ללמוד אף סיפור למגן? אני עושה זאת לא מתוך עצלנות, אלא מחוסר זמן. אבל אני רוצה להיות בטוח שזה חוקי ואפשרי. אז תודה למי שיוכל לענות לי

למעלה