סיפוריי חתונה...

סיפוריי חתונה...

נכון שנורא התגעגתן לסיפורים כאלו? בשבוע שעבר היינו ב-3 מקומות. 2 שיגרתיים ואחד הרבה פחות (ביפו). אז ההורים של גיא (אחרי שהם לחצו עלינו למצוא משהו מיוחד) פתאום קיבלו פיק בירכיים. בקיצור- אחרי עבודת מכירה ארוכה (והרבה פרצופים מצידי) הם השתכנעו לבוא השבוע לראות את המקום ולראות אם הוא נותן פיתרונות. בקיצור (כאילו אתן לא יודעות את זה) אסור להאמין להורים כשהם טוענים שהם לא הולכים לעשות בעיות (הם בטח חושבים אותו דבר עלינו
). אז ישר גייסתי את אבא שלי למחתרת והזמנתי אותו גם וביקשתי ממנו שאם יהיו חילוקי דעות, שישר יהיה בצד שלנו (מה שיוצר קואליציה של 3 נגד 2).
המשך סיפורים בשבוע הבא.

תוכי

New member
מכיוון שאני מכירה את סיפורי החמים

אני מחזיקה לך את כל האצבעות

אמיקה

New member
כן!! התגעגענו !!! פרטי, נמקי, הביאי

דוג' ! יפו!!! איזה הכיף!!!!

טוב- סיפורים מפורטים

מה לא עושים בשביל להתחמק מהעבודה
"חוות רונית" גיא היה שם בהמון ארועים. מקום באמת מאד יפה, אבל מה שיפה זה הגן, שלא ממש רלוונטי לדצמבר. חוץ מזה- המפיקה איחרה ב- 25 דקות! ואחרי זה, בלי להניד עפעף דרשה 22,000 ש"ח על המקום (לא כולל תאורה, מלצרים ועוד משהו). אז אנחנו, גם בלי להניד עפעף, אמרתו תודה שלום והלכנו הביתה. אה- הפקס שהגיע למשרד ביום למחרת, עם הצעת מחיר, כבר היה על-25,000 ש"ח. "פריים גן אורנים". טוב, אז לפחות, אחרי שאיחרנו ב-3 דקות התקשרו לברר איפה אנחנו (אנחנו בפקק בכניסה כי יש 4 ארועים בערב). מצאנו חניה על איזה עץ (מזל שאנחנו תל אביבים מנוסים). דיל טוב, מקום מעוצב. לקחנו את כל הפרטים ואחרי 20 דקות הלכנו. "לורנס" ביפו. מקום מיוחד, בן אדם על-הכיאפק. רק מה, המקום גבולי מבחינת אנשים. המקס' שלהם זה 180 עם רחבת ריקודים. ולנו יש בערך 200-220 איש. ישבנו שעה וחצי בניסיון לבדוק כל מיני רעיונות (ארוחה מצומצת ל100 איש + חתונה בבית הכנסת שליד + מסיבת קוקטייל ל250 איש) או כל מיני דברים כאלו (זה השלב שההורים של גיא התחילו להתעצבן...פולנים שלא מאכילים את כל האורחים....נו באמת...). ת'אמת, חוץ מזה שלא בא לי משהו סטנדרטי, אני לא ממש מתחברת לכל מה שקורה. זה לא נראה לי באמת בשבילי.

אמיקה

New member
לורנס...../images/Emo45.gif

קסום למדי, רומנטי... קטן, אכן. אפשר להסתייג קשות מחוות רונית? (מאחר ואנחנו לא בפורום חתונות אז אני ארשה לעצמי) - די כבר!!! המקום מיצה את עצמו ממזמן. אפשר לעבור הלאה. מזל שהתחפפתם משם. הייתי ב"אילנה גור"? מעניין, ויש בית כנסת קטן ממש ליד.

uti

New member
לורנס זה באמת לא סטנדרטי אם זה מה

שאת מחפשת, הם יודעים להרים אירועים ברמה גבוהה מאוד

gmgy

New member
לורנס! לורנס!

לא הייתי ואין לי מושג איך המקום נראה אבל קחי בחשבון שבערך 20% לא יגיעו (10% יודיעו ועוד 10% שפשוט לא יגיעו) מה שהופך את זה לבול! אז אם אהבתם את המקום נשמע לי אחלה!

תודה על התמיכה המורלית

לצערי, פקטור ה- 10% לא עובד אצלנו. חתונה של 200 איש זה באמת המשפחה והחברים הקרובים. אז אם לא צפוי גשם מטורף, הם כולם יבואו. חוץ מזה, בחתונה של אחות של גיא היה בית אב אחד שהבריז (לא הודיע ולא התקשר) והם כבר לא יוזמנו אלינו
נקווה שאנשי המקום ימכרו אותו כמו שצריך. ונ.ב. מדובר באותו בית כנסת ליד אילנה גור, זה באותו רחוב.

עששית

New member
לא רק ב-200

אצלנו, אחרי שדיברנו כמעט עם כל אחד באופן אישי, אישרו 465 בטוחים, וזה בערך מה שהיה.

שקדייה

New member
יש לי עוד ../images/Emo62.gif בשבילך..

חשבת על הבית הסקוטי? זה גם ביפו בבניין עתיק יומין שכבר שימש כבית חולים, בית זונות ומה לא... מקום מקסים, מלא אוירה וממש ממש מיוחד. קטן ואינטימי עם חצר פנימית. לא יודעת אם יתאים לך לקונספט- אבל נורא נורא מיוחד.

yoyo10

New member
שיהיה המון ../images/Emo50.gif

והכי חשוב לקחת הכל בקלות

למעלה