סינכרון בסיסי ללא תוכנות צד ג'

Stavrotem

New member
סינכרון בסיסי ללא תוכנות צד ג'

איך מסנכרים פאלם טונגסטן T לאחר Hard reset שיעלו עליו מהמחשב רק התוכנות הבסיסיות ללא התוכנות שהורדו במשך הזמן מהרשת ויורדות בסינכרון גם כשלא רוצים להתקין אותן, ואם יהיה הכל תקין, לסנכרן תוכנה אחר תוכנה הנמצאות כבר במחשב לתוך הפאלם. הרעיון ברור אבל אבקש עזרה בביצוע , איך עושים זאת למעשה

ראשית גבה את כל הנתונים.

העתק את כל ספריית PALM למקום אחר בדיסק. לך ל - C:\Program Files\Palm\username שנה את שם ספריית Backup ל - Backupold סנכרן כאשר מחשב שולחני דורס מחשב כף יד בכל המרכיבים התחל להתקין את התוכנות הנוספות שלך אחת אחת.

Stavrotem

New member
Backup

העתקתי את ספרית הBackup לשולחן העבודה. מצאתי לידה ב C ספריות Backup2,BackupO ,אני נזכר שעשיתי פעולה כזו בעבר, האם אפשר למחוק אותן? שיניתי את ספרית Backup ל Backupold ב C. מאיזו ספריה,בעצם, שולח המחשב את הנתונים שלו בסינכרון הבא ? ולמה שאלה יהיו רק התוכנות הבסיסיות? האם נבנית ספרית Backup חדשה ב C. איך מכניסים אח"כ תוכנות צד ג' אחת אחת ? אני מצטער שאני נכנס לפרטים אבל זה קריטי עבורי להבנת התהליך. בתודה

תשובות

1. את ספריות Backup2,BackupO - ניתן למחוק, זאת אם יש לך ספריית Backup 2. המחשב השולחני שולח בסינכרון למחשב כף היד את האפליקציות הבסיסיות: יומן, ספר כתובות, מזכרים, משימות וכו' 3. אכן, בסינכרון הראשון נבנית ספריית Backup חדשה. 4. התקנת התוכנות החדשות נעשית ע"י פתיחת התוכנות שהורדת והפעלתן דרך ה-Quick Install כאשר בסינכרון הראשום התוכנות עוברות מהמחשב השולחני למחשב כף היד. 5. אהבתי את התודה שלך בסוף השאלות. בימינו זה גם משהו בעיקר על רקע דרישות מתלהמות וחצופות של טרולים למיניהם החודרים לפורום ובחוצפתם תובעים תשובות מיידיות ואבוי לך אם לא סיפקת אותם בתשובתך.

למעלה