סינדי

Shanny

New member
סינדי

תראו מה מצאתי באינטרנט.../ בהשראת פינוקיו - בלו סינדרלה הייתה היפה בבנות היא לא הייתה משתרמטת כמו כל הזונות אמה החורגת הייתה הזונה הראשית ואחותה הגדולה הייתה השכונתית אחותה האמצעית הייתה דיי טובה לא באופי אלא במיטה יום אחד הייתה מסיבה וסינדרלה ניקתה את הבית, זה היה תחביבה סינדרלה רצתה ללכת למסיבה אך לא הייתה לה שמלה טובה פיתאום באה הפיה וחשבה לעצמה בתהיה ?למה סינדרלה לא הלכה" "אני אביא לה בגד בהשאלה הפיה עשתה קליק עם המקל וסינדרלה קיבלה שימלה של שנטל אך זאת לא הייתה שמלה רגילה זאת הייתה שמלה קטנה לא גדולה שמלה שתמשוך כל עין כדי שסינדרלה תקבל כבר זין סינדרלה יצאה מיד לדרך והגיעה למסיבה תוך דקה בערך הנסיך נדלק על סינדרלה מיד ורצה שסינדרלה תעשה לו ביד הנסיך ניגש אל סינדרלה ואמר "?בא לך לפגוש אותי מחר " סינדרלה אמרה "לא מחר , היום "מה זה בא לי לקבל פיתאום הנסיך וסינדרלה עלו לחדרו הנסיך נעל את דלתו הוא הביא לסינדרלה יין ואחר כך מיד הביא לה זין פיתאום השעון צלצל וקרא סינדרלה קמה וברחה יום למחרת התחילו החיפושים אחריי סינדרלה מלכת הזיונים החיפושים ארכו שעות והנסיך היתעייף קלות פיתאום הגיעה לביתה של סינדרלה "ואמר "אני רוצה להביא לה הנסיך לקח את סינדרלה למיטה הוריד לה ת´תחתונים וליטף אותה סינדרלה הורידה לו גם ת´תחתונים וליקקה את גופו מכל הכיוונים היא אפילו עשתה לו ביד והתחננה שיתן לה מיד ואז הנסיך הציע לה נישואים לזאת שהכי טובה בביצועים מאז הם חיים באושר ועושר והנסיך שומר על הכושר הם כל היום מזדיינים הנסיך וסינדרלה החרמנים סינדי

Shanny

New member
שלגי

ובאותו הקשר שלגיה - גם בהשראה... סיפור זה סופר לא מכבר הימים אולי שמעתם אותו לפני כמה שנים סיפרו אותו אז לילדים הקטנים .וזו הגירסה לילדים הגדולים לפני הרבה שנים חייתה לה נסיכה מפותחת מושכת עדינה וחתיכה שלגיה שמה, הייתה מוקפת בנים .ואמה קנאה בה - כי השיגה זיונים יום אחד, בבוקר בהיר :אמה הסתכלה במראה שבקיר "מראה מראה שעל הקיר "?מי הכי שווה בעיר ,אמרה המראה: "לא רוצה לשקר ."ביתך שלגייה היא השווה ביותר :כעסה המלכה והחליטה מהר .""אני חייבת משלגיה להפטר מיהרה המלכה אל חדרה של ביתה ותפסה אותה עם מישהו במיטה :כעסה היא מאד וצרחה בשיגעון !!!!"עופי לי מייד מן הארמון" שלגיה הכירה מקום מיוחד שם מעשנים ומקבלים כל אחד יצאה היא אחר המקום לגשש .כדי שתוכל להתחיל לחשש הלכה וחיפשה ושמעה היא פתאום את קולות הגמדים - מנהלי המקום הם הבחינו בה פעורי פה כולם !"איזה כוסית - פשוט יופי מושלם" הם הובילו אותה אל הבית שמולם בתנאי שתיתן ´סיבוב´ לכולם היא הסכימה בכיף - הרי זה מגניב .וחוץ מזה סקס - בשבילה זה תחביב :כשהגיעו לבית היא קראה לכולם ...ואז הם הלכו וביצעו את זממם מה היה שם בדיוק אסור לי לומר ...בכל זאת הסיפור הוא קצת מצונזר למחרת בבוקר הלכו הגמדים ...ושלגיה נשארה להחליף הסדינים לשלגיה היה משהו דחוף לשאול ?!איך זה גמדים עם זין כה גדול לפתע נשמעה דפיקה בדלת "תפתחי חמודה, זו אני הרוכלת" פתחה שלגייה , וראתה זקנה .היא הציעה לשלגיה סמים במתנה שלגיה שהייתה מסוממת תמימה לקחה ההירואין והחלה במשימה אחר כך הרגישה שמשהו לא בסדר .כן זה ברור.. היא לקחה מנת יתר הגמדים חזרו וראו אותה מוטלת !?"שלגיה! מדוע פתחת את הדלת" הם הביטו בעצב בגופה השזוף .ולא התאפקו לשלוח ליטוף אבל כולם ידעו שלהציל אותה אפשר רק בעזרת הנסיך המוכשר שיבוא פתאום באופן מזדמן .ואז מאחור אותה יזיין לא הספיקו לחשוב והגיע נסיך רכוב על סוס וממש חתיך הוא ניגש למלאכה והיה מאושר .ומה שהיה שם ממש מצונזר שלגיה התעוררה עם חיוך על הפנים ואז עשו ´סיבוב´ גם הגמדים - שלגיה נופפה לגמדים בידיים .ישנוני לא התאפק ונגע לה בשדיים ומאז היא חייה עם הנסיך בארמון זיונים ביחד הם עושים המון שלגיה מאושרת - זה הכי חשוב .ולפעמים גם באים הגמדים לסיבוב שלגי

Shanny

New member
לולי

ושוב באותו סגנון...לא תופתעו המון סיפור זה סופר לא מכבר הימים אולי שמעתם אותו לפני כמה שנים סיפרו אותו אז לילדים הקטנים וזו הגרסה לילדים הגדולים פעם, מזמן, הייתה נערה מאד לא מסופקת עם אחיותיה הדוחות ואמה החורגת. היא הייתה משרתת את אחיותיה הגדולות והסתכלה בקנאה כשהיו מזדיינות. יום וליל היא עבדה חרוצה הכינה לכולם שניצל וקציצה מחדר לחדר עברה בריצה אבל כל מה שרצתה היה מציצה יום אחד הגיעה שמועה לעיר הנסיך רוצה זיון מהיר ולכן הוא חייב לדחוף לכל חור כדי שיוכל את נסיכתו לבחור הוא קבע שעה לכל אחת בעיר דקה או שתיים - זה יהיה מהיר יסתכל ימשש וגם קצת יטעם עד שיידלק על חריץ מסוים האימא החורגת ואחיותיה השמנות החלו מיד לעסוק בהכנות גם לכלוכית תכננה את הנסיך לפגוש למרות שלא נקבעה לה שעה מראש השעה מאוחרת כולם מוכנות לכלוכית בחדרה מתרגשת מאד אחיותיה ואמה נסעו במרכבה והיא הייתה כבר ממש רטובה לכלוכית כמעט איבדה כל תקווה כשלפתע הופיעה הזונה הטובה "שלום לכלוכית, אל דאגה עוד הערב תיצרי עם הנסיך מגע..." תוך שניות אחדות הקסם קרה: לכלוכית לבושה בשמלה יקרה עם מחשוף מגרה ומיני אדום ובכיס האחורי מונח הקונדום במונית אקספרס היא יצאה אל הנסיך כבר הייתה רטובה וקיוותה שהוא חתיך המונית עצרה ולכלוכית רצה מהר כי לזיון המהיר היא לא רצתה לאחר כאשר נכנסה לחדר הארמון הסתכלו בקנאה כל ההמון לא עבר רגע והנסיך אותה קלט ומיד הוא רמז לה לרדת למקלט מה שהתרחש שם אסור לי לומר בכל זאת הסיפור הוא קצת מצונזר לאחר המעשה הנסיך קצת נח, "בחיים לא היה לי זיון כה מוצלח!" לכלוכית חייכה , והביטה בשעון ומיד בריצה עזבה את הארמון הנסיך המבולבל לא הבין מה קרה ולפתע מצא חזיית תחרה הוא קרא לה: "חזרי!!!", אך אותה לא ראה לכלוכית הקטנה בביתה כבר הייתה הנסיך ערך חיפוש בכל העיירה אחר בעלת חזיית התחרה אבל על כולם הייתה גדולה החזייה כי סופר-אקסטרה-לארג´ הייתה המידה לבסוף הגיעה לביתה של לכלוכית ואחיותיה מדדו את החזייה הענקית ואז נותרה רק לכלוכית הקטנה שלמדוד את החזייה ממש התחננה בסופו של דבר את החזייה מדדה והיא הייתה בדיוק בדיוק במידה!!! הנסיך שמח ואותה הוא לקח הפעם הם עשו זאת ישר במטבח הם התחתנו ושמחו והיו מאושרים חיי המין שלהם היו ממש סוערים וכעונש את האימא והאחיות החורגות הפכו בשמחה שפחות מין להיות ומאז ועד היום הם חיים בשמחה לכלוכית הנסיך וכל המשפחה לכלוכיתוש

Shanny

New member
יאמי ותמי

ועוד הגדת ילדים חמודה על עמי ותמי ו...המכשפה.. ביער גדול לפני שנים רבות חיה משפחה בבית בובות ההורים כהרגלם התעסקו במין ואת ילדיהם שלחו לטיול זמין עמי ותמי הילדים הקטנים הלכו להציץ בחלון הקסמים את מה שראו הם רצו לנסות וליער רצו בלי לחכות בדרך הם ראו בקתה נטושה ונכנסו לשם ממש בלי בושה במסדרון הראשי הייתה קבלה ושם חיכתה להם המכשפה הרעה המכשפה השכירה חדר כחול וקטנטן עם מיטת מים גדולה ובאמצע שולחן הזקנה עשתה להם סיבוב במקום ואת מזימתה היא המשיכה לרקום הם חשבו שנחמדה הייתה הזקנה כשהיא הביא להם קונדום במתנה עמי במהרה לחדר הכחול עלה ואת תמי השאיר עם הזקנה הזקנה הציעה לה אבזרי מין שונים ותמי לקחה ת´שוט והאזיקים כששמעה את עמי קורא לה בקול במהרה דהרה הילדה לחדר הכחול תמי לחדר נכנסה כבר ערומה והיא כתמיד נראתה מדהימה עמי החרמן לא הוריד ת´ידיים מגופה של תמי, ובמיוחד מהשדיים תמי בחיים לא קיבלה כזאת דפיקה והיא ממש הגיע לסיפוקה גם עמי חש שהסקס מדהים וכל העניין להם ממש התאים לחדר הכחול פתאום המכשפה פרצה כי מעמי היא מאוד רצתה מציצה כשהתחילה לגשת אליו הזקנה הסתגר עמי ממנה בפינה תמי תפסה את השוט הארוך ולזקנה הרביצה והתחילה לנשוך המכשפה המסכנה מהילדה נבהלה מהחדר היא רצה, ובמדרגות היא נפלה גלגול אחד, בום-טרח-גי-לו-לו המכשפה מתה והילדים ניצלו בסוף, זיון נוסף רצה עמי העקשן לכן ירדה תמי לאחיה החרמן לפני שעזבו הילדים ת´בקתה משהו לא צפוי להם שם קרה ליד הדלת נתגלתה קופסאת המין ענקית ובה אביזרי המין של המכשפה הזדונית השניים סחבו ת´קופסא להוריהם ואלו לא שמו שנעלמו ילדיהם עמי ותמי המשיכו להזדיין עד שגדלו והחליטו להתחתן היום תמי מנהלת ת´בקתה לזכר ימים שהייתה עם עמי במיטה ועמי שחקן קולנוע צולע מה הקשר? גם אני לא יודע יאמי

Shanny

New member
נאפו

זהו שיר על נפו הקטקט וטיפטיפ הקטקטים, ועל הרומן של נפו עם דרדסית זה סיפור על נפו הקטקט השובב אשר ללקק לטיפטיפ מאוד מאוד אהב אבל כמובן שלא היה יכול להתאפק והלך עם דרדסית להתעסק שיחק לו בכיף עם דרדסית הכחולה אבל בסוף הפך אותה ללבנה ואז אביו קרה לו בקול צלול שטיפטיפ ערומה בתוך הלול טיפטיפ עצובה טיפטיפ מחורמנת אבא של נפו מזיין אותה בצורה אחרת ואז נפו רץ מהר וכמובן נזהר שלו להידקר נפו רץ ורץ מהר וזיהר שהזין שלו להיתנסר אך לפתע הגיע טרול גדול שישר עקר לו את הטחול וזה הכול... נאפו

Shanny

New member
ואחרון אחרון חביב

אי שם בין הרים וגבעות חייה לה נסיכת הנסיכות היא הייתה בעמק הכי פצצה ולכל אחד היא הביאה מציצה יום אחד היא שחקה בחצר עם הויברטור, למה יש משהו אחר? אך אבוי, נפל הויברטור לבאר מהיד והנסיכה לעשות ביד החלה מיד לאחר שעשתה ביד שעתיים צפרדע קטן קפץ מהמים אך למרות שהצפרדע היה מאוד קטן הזין שלו היה גדול שחבל על הזמן אך איזה פלא, בידו מה נמצא? זה הויברטור שבו הנסיכה חפצה הנסיכה מהרצפה מיד קפצה והצפרדע כבר התכונן למציצה הנסיכה שכבר הבחינה בצפרדע מתכונן חשבה שלמצוץ עדיף מאשר לאונן אך היא הסכימה בתנאי אחד שאחר כך הצפרדע יעשה לה ביד הצפרדע לא הספיק להגיד כן התחילה הנסיכה למצוץ וגם לאונן הצפרדע על המסכנה רחם מיד וישר החל לעשות לה ביד אחר כך הזדיינו פעם או פעמיים והנסיכה לא שמה לב שהשעה כבר שתיים הנסיך כבר צריך לחזור מהמחששה ושיתפוס אותם ביחד היא חששה אך הנסיכה איחרה את המועד והנסיך כבר לידם עומד אך הוא לא כעס ורתח אלא באורגיה גדולה מיד פתח כך נמשכה האורגיה ימים ארוכים עד שלנסיך הצתמקו האשכים הנסיכה לא שמה לב לנעשה ובדיוק קרה מה שממנו חששה הנסיך הפך לצפרדע והצפרדע לנסיך אבל עכשיו לפחות לצפרדע יש יותר שפיך הצפרדע החדש פרש מהאורגיה כי לו השפיך נגמר אך הנסיכה והנסיך החדש קיוו להמשיך עד מחר הצפרדע במתרחש לא צפה והתבונן אלא נכנס הביתה והחל לאונן ומכאן צריך להגיע למסקנה או שתיים: לפני שמצטרפים לאורגיה צריך לחשוב פעמיים

אני מוחה

שירי זימה וסקס זה במקום אחר אני צריך לחזור מהכפור ולחטוף חום?????? גוועלד(אני היחיד שזה מפריע לו? מה כולם פה מופקרים???)

סליחה???

סה"כ היא הביאה אגדות ילידם בקצת הומור, מה רע? חוץ מזה, מה אתה מעדיף? לחזור מהכפור ולחטוף קור?? מופקרים??? תודה.

את יודעת מה?

מכירה את הקטע שאת רואה סרט ובאמצע יש סצנת מין או נשיקה? ככה הרגשתי כשראיתי את זה

מכירה.

רייב, כמו שאת הסרט אתה לא חייב לראות ואם אתה כבר רואה, אתה יכול ללכת להביא שתייה כשיש קטע שלא מוצא חן בעינייך, אותו הדבר גם פה. וחוץ מזה, קח דברים בפרופורציה. זה לא שהיא כתבה פה בפרטי פרטים את מעלליה במיטה אתמול בלילה, היא סה"כ הביאה קטעי הומור שבמקרה הזה קשורים לסקס. אגב, אני לא מרגישה שום דבר כשאני רואה בסרט קטע מין כשהוא עדין או נשיקה..

בלה בלה בלה את כמובן צודקת ברוב

מה שכתבת משעשע? גילוי עריות הוא לא דבר משעשע בכלל (שני אין לי שומדבר נגדך באמת!!!!!) טוב אני תמים אני עדין מה לעשות תקבלו אותי איך שאני או שפשוט תתנו לי כמה מכות בראש

גילוי עריות !!!!!!

גלגול אחד, בום-טרח-גי-לו-לו המכשפה מתה והילדים ניצלו בסוף, זיון נוסף רצה עמי העקשן לכן ירדה תמי לאחיה החרמן

למעלה