סימזון

roni lolipap

New member
סימזון

זאת סדרה שמתעדת את חייו של סופרסטאר שהיה אהוד ביותר,וזה שהוא לא משלים עם זה.יש גם את אשתו ובתו,שרוצות אותו רק לעצמן. יש גם את המשפחה השכנה,משפחת בורב(כן,אני לא נפרדת מהם לרגע)שגם לדעתו מסיחים את המשפחה לכיוון אחר ממה שהוא רוצה לעצמו.יש גם עוד משפחה, שעליה יסופר בהמשך.אני אמשיך מיד לאחר שאני אברר את שמם של כל המשתתפים(כע,אפילו את שם הכוכב אני לא זוכרת!!) אז אני אתחיל בעוד שעה או שעתיים!!

simi kaTan

New member
רונה...

גם את הפכת להיות כמו יעל
. בונא,זה ממכר,אולי גם אני אנסה

The SmArT Girl

New member
במה הפכתי לכמוה../images/Emo35.gif |מוכה|

בשינוי כינוי
החלפתי כי אני עכשיו נמצאת ביותר פורומים... ואין לי כוח לכתוב שאני רונה ושהחלפתי כינוי וכו' ...נתתי לכם לחשוב. {לא שאתם זקוקים לזה...} -רונה-

roni lolipap

New member
סימזון-פרק 1

סורי שאני לא עשיתי את ההמשך אתמול,אבל בדיוק האינטרנט נותק. אז היום אני אעשה פרק סופר ארוך! וזאת ההתחלה: "אני זוכר את הימים שבהם לא יכולתי אפילו ללכת לשירותים לבדי.הייתי כ"כ פופלארי,ואני עדיין פופולארי,אבל כול הסימים האלה מחפשים צעירים." אמר כוכב הרוק (לשעבר) אורָסון,בראיון טלוויזיוני של כוכבי רוק שכנראה ישארו בעולם הסימס לעד. המראיינת,ג'ניפר סימסר פֲיירי,בדיוק סיימה לראיין אותו. לאחר שהמצלמות כובו,היא ואורסון דיברו קצת. "היה כבוד גדול לארח אותך,אורן." "אף אחד לא קרה לי אורן כבר שנים" "לא,אבל תמיד רציתי לשאול אותך אם אתה יהודי?אתה יודע,אורן..." "לא
אין לי דת!כמובן,הורי היו יהודים.אני מאמין אך ורק באדם עצמו." "חבל שלא אמרת את זה בתוכנית." "כן..." "טוב,יש לי לוח זמנים צפוף היום,אז בי,היה נעים לראיין אותך." "ביי" אז אורן חזר במונית הביתה. הוא ונהג המונית דיברו קצת לאחר שהנהג חנה. "מה,אתה באמת אורסון?הבת שלי שרופה עליך." "באמת?חשבתי שכוכב רוק בן ארבעים ושתיים הוא סתם בדיחה..." "כן אתה צודק..אבל היא בכל זאת אוהבת את הסגנון שלך.ויש לה מועדון מעריצים ענקי....לך.יש שם כל ערב חבורה של איזה 3459384523 בנות,ששומעות דיסקים שלך." "כיף לשמוע את זה.אתה רוצה שאני אחתום לה?" "לא,כבר חתמת לה פעם.טוב,היה נעים להסיע אותך,ביי" הנהג נסע. אישתו של אורן,נילה,רצה אליו בהתרגשות. "חומד!איזה יופי שחזרת!ראלי ממש דאגה לך!בכל מקרה,אני קיבלתי בונוס ענק בעבודה וקודמתי!!! אז היום אני אעבוד פחות שעה ויהיו לי ימים חופשיים בשבת וראשון!ככה שהחופשה שלי בשבוע ארוכה כמו של ראלי!שיואו אבל אתה לא מאמין היא קיבלה איזה A+ במבחן שכולם קיבלו בו לפחות עד B-!!!" "יופי חומד.איפה ראלי?" ראלי רצה אל אורן. "אבא!שיואו איזה כיף לראות אותך!אתה רואה,השכנים ממול,משפחת בורב מזה נחמדים!יש להם בת בגיל שלי ואני מזה פתוחה אליה!מזה כיף לדבר איתה!ואמא התחברה עם ג'ניפר,שזאת האמא שם,אבל ג'ניפר והאבא ג'ון לא מבשלים,אלא לוסי בגלל שהיא התעקשה ולהם אין כוח,אבל זה מזה מגניב להיות איתה!וגם יש לה חבר,ג'סי,שההורים שלו גייז,ו..." "רק שניה,שתי בנות
" "לא שני בנים!אבל קיצר אבא אחד שלו,ג'ס,עשה אותו עם אשתו לשעבר,ואז רשויות הרווחה לקחו אותו,ואז ג'ס בגד באשתו עם שון,ואז הם התחתנו ואימצו שוב את ג'סי.ודרך אגב שתי המשפחות חולות על המוזיקה שלך!!" "וואו.אני רואה שאת דומה הרבה יותר לאמא שלך ממני." "אה,וכן,חומד,יש מרק צריך לאכול לפני שהוא יתקרר.ווהבורבים מגיעים עוד מעט אז בבקשה תשמור על נימוסי השולחן." "טוב,אם את אומרת.." המשפחה כמעט התחילה לאכול,ואז הבורבים הגיעו. "שיואו לוסי מאמי!" ראלי רצה וחיבקה את לוסי. "שיואו אז את וג'סי התנשקתם בפעם הראשונה?" "כן שיואו זה היה מדהים!ודרך אגב איפשור מ100מם!!!" "תודה גם לך הפאן הזה מזה יפה וגם האיפור!אנלא מאמינה שלפני שהגעתי אפילו לא שמת מסקרה!" "כן,מה לעשות.." טוב יאללה בואי לאכול!" בנתיים נילה רצה וחיבקה את ג'ניפר,וחלצה ידיים עם ג'ון. "ג'ניפר,ג'ון,נעים לארח אותכם." "העונג כולו שלנו.איפה אורן?" "הוא בבית,ג'ון.הוא בטח צופה בטלוויזיה." ג'ון נכנס הביתה ורואה את אורן מנגן על הגיטרה. "אתה ג'ון?" "כן,נעים להכיר." אז ג'ון ואורן התחילו לצפות בכדורגל,וסוף סוף מצאו משהו משותף. "גול,גול,גול.....גול!!!!!!!!ג'ון ניצחנו גול!!!!!!!!!" "חיות פרא,תירגעו!" "ג'ניפר,הבנאדם הוא החבר הכי טוב שלי" "ג'ון,תירגע.ביקשתי שתהיה עם קצת יותר אדרנלין,לא היפראקטיבי. "יאללה בואו נאכל,אני מתה מרעב." ראלי אמרה. ואז כולם אוכלים ושותים,וראלי ולוסי הראשונות לצאת מהארוחה,לחדר של ראלי. הן מגיעות לחדר,ומתחילות לדבר. "שיואו לוסי,הבאת את התמונות של השיחזור של הנשיקה הראשונה שלך עם ג'סי?" "דהההה! הנה אחת.זהו.אין יותר. המשך מחר.תגיבו.

roni lolipap

New member
סימזון-המשך פרק 1

"שיואו לוסי אתם מזה 100ממים ביחד
" "אני יודעת...וזה כיף!!!!לא אבל אני תקשרת אליו כל לילה...ושישי-שבת-ראשון אנחנו נפגשים..." "אויש זה כל כך רומנטי.." "כן...אל תדאגי,אני עובדת על שידוך גם לך..." "אני לא צריכה שידוך!אני צריכה בחור..." "כל בחור
" "טוב,לא כל בחור..." "תראי,את עכשיו אומרת לי כל פרט ופרט לבחור שאת רוצה,ואני עושה לך אותו!" "חחחח...טוב,עיניים כחולות,שיער חום-מטופח במעט ג'ל,פים מיוחדות-אך יפות למדי,שיאהב נשים-כמוני,וביום הראשון שאני אראה אותו,הוא יהיה בתחפושת של אביר על סוס לבן
" "אוקי,ראלי מאמי,לא ביקשתי כ"כ הרבה פרטים!" "כן,אבל אני יודעת שיום אחד אני אמצא אותו.." "יודעת מה
אם היום הזה יבוא,ואני אהיה איתך ברגע שתראי אותו,אז אני נותנת לך 1000 סימולאנס!| "את תראי!" "בואנה,מעניין על מה אנחנו נשוחח כשנהיה זקנות...כמו ההורים שלנו..." "כן,זה באמת מעניין..." בנתיים מחוץ לדלת.... "אנחנו זקנות
נילה אני נראית לך זקנה?אני?" "כן!אני לא מאמינה שהן חושבות שאנחנו זקנות!!!" בנתיים למטה... "ג'ון,עכשיו תקשיב,נילה רוצה לעבור לדירה שיש בה יותר פרטיות...לחדר שלנו.אז הכל טוב ונפלא,עד שאני מגלה שיש הרבה סיכויים שהצוק שליד הדירה הזאת יתמוטט.אני באמת אמור לעבור לשם
" "אחי,לומר את האמת,לא הקשבתי.למילה.אפילו לא לאות!תגיד לי מה אתה מתעניין בדברים האלה???העיקר-תהיה לכם פרטיות..." "מזל שאתה אומר לי את זה עכשיו.." "למה?" "כי אנחנו עוברים מחר" "בסדר,במילא אני עובד כל יום כ"כ קשה מעכשיו.." "חשבתי שאתה עובד במסעדת מזון מהיר.." "אמממ עבדתי,
כן,אבל עכשיו אני מארח ב"דה-לה-ז'ון צרפתייה"." "וזה אומר.....?" "נראה לך שאני אמור לדעת?אני רק המארח!!" ג'ניפר ונילה יורדות קומה אל הבנים. "טוב נילה,היה נעים מאוד.אנחנו נלך,כבר 22:00. "ביי ג'ניפר!" "ביי ג'ון!" "ביי ארינסון!" "ביי ראלי,כפרה נשמה מתוקה שלי" "בי לוסי חומד שלי" כמה דקות אחרי זה... "אממ,ראלי,מתוקה,מה זה הכינויים האלה שלך וללוסי...כלומר..." "חחחח....אמא אשכרה חשבת שאני לסבית???חחחחדונא ווארי,אנחנו רק בסט פריאנדס..." "פיין מיי דארלינג.עכשיו תפסיקי עם האנגלית ולכי לישון" "גוד נייט מום" אורן מתעורר למשמע צלצולי הטלפון. "מי זה מתקשר שש בבוקר מה אתם משוגעים?" הוא ניתק.הטלפון צילצל.שוב. "תגידו לי,אי אפשר לישון בשקט???פעם באה שאני שומע את הצלצול הזה,אני מתקשר למרכזייה,מברר תכתובת וקורע לכם תצורה!ביי!" הוא ניתק.כמה פעמים.נורה התעוררה. "חומד,אל תתעסק עם הטלפון!!!אני מנסה לישון!" "טוב גם אני!לילה טוב!!!" הטלפון צילצל. המשך יבוא!!!!!!!!! תגיבו.

למעלה