YossihNew
Well-known member
23 באפריל, 2007:
- שני האנשים הגדולים בהיאבקות, האלק הוגאן ווינס מקמהן, הוסיפו את ממפיס למלחמה שלהם. הארגון תכנן את אירוע האינדיז הלא היספני הכי גדול בזמן האחרון, עם קרב חוזר מלפני 26 שנה בין הוגאן לג'רי לולר. הם דיברו על זה חודשים אבל לאחרונה הבינו שזה רציני, הוגאן רצה לצלם דוקומנטרי על זה ואת סיבוב הפרידה שלו. אבל ה-WWE אמרו ללולר שעדיף לו לא להגיע. יש לו חוזה פרשן, הוא יכול להתאבק בכל מקום שהוא לא TNA. ממפיס גם הביאה כוכבי WWE ולולר עוד מתאבק שם, בתוכנית המקומית הכי נצפית במדינה. זה קרה שלושה ימים לפני מסיבת העיתונאים, וכמעט ביטלו את זה כי המיד סאות' קולוסיאום לא נגיש לנכים. רצו לערוך מופע אחרון באולם שערך מופעים בשנות ה-70 וה-80. לאנס ראסל מנחה את התוכנית בבוקר שבת, יחד עם דייוויד בראון החזאי, זה היה מוסד. ממפיס הביאה 7,500 איש כל שבוע במשך שנה, ויותר קהל הגיע לאולם הזה במשך שנה מכל אולם אחר. הרייטינג שלהם היה 23%, או 70% מהצופים באותה השעה. ארגון חדש עם לולר וג'ימי הארט די הצליח באזור, המחירים של הכרטיסים היו נמוכים והגיעו כוכבים מהעבר. לולר-טרי פאנק הביא 5,000 איש. לולר מאוד כעס, וגם כי ויליאם שטנר צירף אותו. הוא אמר שממפיס זאת הממלכה שלו, אפילו כשהפסיד לרנדי אורטון ב-RAW שם, הוא אמר שה-WWE הכריחו אותו ולא חטף היט. הוא אמר שבגלל ששמו 10,000 דולר עירבון על פד אקס פורום, ה-WWE מוכנים להחזיר להם. הפרומוטר כעס כי כבר המון זמן היה ידוע שיש קרב. ה-WWE הודיעו לאולם שאין להם בעיה. רוצים לערוך עוד מופעים. ה-WWE לא יכולים משפטית למנוע מלולר להגיע, ומסתבר שהם לא רוצים שיופיע. אחרי ההשקעה בקידום, והצילום בבית של הוגאן, רוצים להמשיך. הטיסו את הוגאן ופול ווייט מפלורידה והדפיסו תוכניות. הוגאן רוצה להתאבק מול ווייט כאן במקום ברסלמניה. רצו לשחזר את הוגאן-אנדרה 20 שנה אחרי. שואו עזב והוגאן הסכסך עם וינס כי שידר אצל באבה ספוג האהבה את המזכירה של ג'ון לורינייטיס כשהקריאה שמות להיכל התהילה. הוגאן תמיד ידע שלא משנה איפה הוא בקארד, יקבל לפחות כמו הכוכב הכי גדול. דונלד טראמפ קיבל הכי הרבה ברסלמניה.
- וינס אמר שהוגאן לא יעבוד אצלם שוב, הוא אמר את זה מלא פעמים. הוסכם שלולר יבוא למסיבת העיתונאים כדי להסביר שלא יהיה שם ושהוגאן-ווייט יהיה המיין איבנט. לולר אמר שיספר את האמת. הוגאן כעס כי לולר הוא אגדה מקומית עם פיוד מימי הטריטוריות, האחרון שיכול למשוך קהל גדול. הוא חשב שווינס לא יאהב את זה, ולולר אמר שווינס מעולם לא מנע ממנו להתאבק שם. לולר דיבר על זה במסיבת העיתונאים, ואמר שדיברו על הקרב מאז נובמבר כשהוגאן הגיע לממפיס לקדם את ברוק, וג'ימי הארט רצה את זה. לולר אמר שזה יהיה האירוע הכי גדול בהיאבקות ממפיס. כדי שווינס לא יהיה הרע, אמרו שללולר יש חוזה ב-NBC ל-RAW, והוגאן עם VH1 ואסור להם לשתף פעולה. רשת VH1 תצלם ולכן אסור לו להילחם. הוגאן כעס כי זה מגוחך, מתאבקים הופיעו אצלו בתוכנית, אפילו וינס, והקטעים מהתוכנית שודרו ב-RAW. הוא אמר שזה יחסל אותם. ג'ימי הארט אמר שגדל על ההיאבקות בממפיס. הכריזו על ווייט כיריב החדש. הוגאן אמר שהוא ציפה לקרב מול לולר ושרק הוא היה הבעייתי, ושה-WWE רצו לבטל את האירוע. הוא אמר שחשש שהם ימנעו מלולר להגיע ושמה שלולר אמר שקרי. הוא אמר שלולר לא רצה שיפטרו אותו, אז הם בטח מאיימים על וינס. נטען שלולר יכול היה להופיע בקרב אחר, או להילחם בקרב שלא ישודר, אם VH1 הבעיה. הבעיה הייתה הוגאן.
- ווייט אמר שביג שואו זה שם עבדות והוא פול ווייט, ושירד 27 ק"ג. הוא גם אמר שלא יקחו לו יותר 97% כספי מרצ'נדייז. הוא אמר שהוא עובד עבור עצמו. ה-WWE לקחו את שלטון בנג'מין, צ'ארלי האס והבוגימן מתוכנית בממפיס. כעסו כי הם כבר קידמו את ההופעה. הפרומוטר מקלין כעס כי הוא לא ידע אם לולר יוכל לעבוד אצלם, ובלי לולר האהדה תרד. הוא אמר שכנראה לולר כן יחזור. הארט חושש שיבקשו ממנו לבחור, למרות שאין לו חוזה. הוציאו פרסומות חדשות. הכרטיסים נמכרים ב-62 דולר, יותר יקרים מהרגיל. הם מכרו כבר שבע שורות. הוגאן רצה לערוך סיבוב פרידה וחש שהקרב יוכל לעבוד גם בדרכים. כישלון כאן יפגע בזה, כי לאף שוק אחר אין שידור כזה. רק ל-TNA. הם החליטו להביא כוכבים משנות ה-80 ולא טריטוריאליים, רק הרוק'נרול אקספרס, ג'ימי ואליאנט, ביל דאנדי, קוקו בי וור וגרנדמאסטר סקסי יגיעו. בנוסף יגיעו מר יוז, גרג ולנטיין, ברוטוס ביפקייק, עבדאללה הקצב, הברברי, ג'ים קורנט, באף באגוול, דאטץ' מנטל, קיד קאש וג'אז.
- אירוע הכלוב של TNA, לוקדאון, כלל את הטוב והרע של הארגון לאחרונה. היו סימנים חיוביים- 5,600 איש שבאו במיזורי, שיא קהל. ה-WWE לא מזמן הביאו סכום דומה. הם באו לראשונה והיה פרסום, קווין נאש וסקוט סטיינר פרסמו את זה במשחק. קורט אנגל התראיין בחדשות. נדמה שהם שמרו על ההזמנות הגבוהות מהחודש שעבר, אבל השאלה היא אם העסקים ישארו ככה. 1,400 איש באו לכנס מעריצים יום קודם. יש קהל קולני שאוהב את TNA, והאמת ש-ECW לא הצליחה להגיע לרמה הזאת, בלי שיווק כזה. המיין איבנט היה חזק, אף אחד לא סמך על כריסטיאן קייג' וסקוט סטיינר וטומקו בפיוד, וכולם כעסו על ג'ף ג'ארט. רמזו שג'ארט יבגוד בסטינג, AJ סטיילס נפל מהכלוב על שאר האנשים, ריינו נגח בטומקו אל הכלוב. ג'ארט שבר גיטרה על אביס, אבל הרשה לסטינג לנצח כדי לקבל קרב אליפות. נדמה שאנגל יצטרף לקרב. נראה אם זה יעבוד, אבל פוש לג'ארט מעל אנגל וג'ו מרים גבות. הסיום היה טוב, רוב הקרבות היו טובים, אבל הייתה חולשה בהפקה. הם לא היו שווים ל-WWE וזה ברור. הם צריכים להיות טובים בדברים אחרים. ה-WWE הרגיעו באנגלים אז קשה ל-TNA לנצח בהיאבקות. הקהל צעק לפטר את רוסו בשני קרבות שנכשלו, אבל הבוקינג השתפר והתוכניות טובות. טומקו וג'יי לית'ל התחזקו. דיקסי קרטר אמרה שרוסו לא היה קשור לקרב של אביס-סטינג. הקהל פשוט כועס על הגימיקים, ורוסו ממש צפה בזה. הקהל אהב את הקרב הראשון והאחרון אבל שנא שני קרבות. הם התלהבו מהפרומו של ג'ו.
- תמיד יש בעיות עם הקהל. הארגון נלחם נגדם, והם רק רוצים שהארגון יצמח. הם לא רוצים גימיקים גרועים, היא צריכה להגיד שהם לא ימנעו מהמתאבקים להצליח בקרבות. זה לא רק הסמארקים באורלנדו. היא אמרה שלא תפטר את רוסו, ואמרה שרוסו עזר להאטת התוכניות. למען האמת הוא כתב את התוכניות המהירות מדי, אבל גם ג'ף ג'ארט אחראי. רוסו אמר שצריך להאט. הבנייה ללוקדאון הייתה טובה, אבל הגימיקים די הורסים. כריס האריס וג'יימס סטורם נלחמו בקרב מטפחת ולא ראו. זה לא עובד עכשיו. כמו WCW הם מאמינים בקרבות מיוחדים, ולא מספיק שהכל בכלוב. וזה פיוד מידקארדר. קרב הפיגום פגע ב-AJ סטיילס וריינו אבל זה היה פיוד חשוב, וכאן זה לא היה חשוב. צוות 3D זכו בתארי הזוגות מ-LAX לפני שתארי ה-NWA יעופו בחודש הבא. הם הצמד האחרון שיזכה בכל תארי הזוגות החשובים. כולם חששו שהכלוב המחושמל יהרוס את הקרב, ואמרו שזה יהיה בסדר. ואז הסתבר שיש אפקט סאונד, וקונאן שנא את זה. הקהל שנא את זה, והם החשיכו את האולם כדי לעשות אפקט חשמל. זה היה זול. מזל שהקהל היה נלהב, אבל הם כועסים ממש. מילא אם לא היו מבינים את התמונה הגדולה, כמו אנגלים שמוסיפים קהל. אבל הם כעסו על אנגלים רעים שהארגון היה אמור להימנע מהם. אם אנגל יזכה בתואר בחודש הבא, הוא יהיה אלוף ה-NWA האחרון כי למחרת היום נפרדים מהארגון. כל התארים יהיו בקרבות משולשים בחודש הבא. הרגשות השליליים היו חזקים, וחבל כי היה פוטנציאל. כמו תמיד.
- לפני האירוע, VKM ניצחו את סרוטונין. הכלוב היה ממש אינדיז. זה היה הקרב הראשון בעיר חדשה ו-VKM די מעוררים אדישות. קאז חטף מרייבן מכות מקל במקום כריסטי האמי.
- כריס סייבין שמר על תואר האקס מול שארק בוי, אלכס שלי, ג'יי לית'ל וסאנג'יי דאט. הקהל מת על לית'ל, הוא מחקה את סאבאג' מצוין והשאלה כמה זמן זה יחזיק. שלי וסייבין שיתפו פעולה, זה יכול לעבוד. 3.5 כוכבים.
- רוברט רוד ניצח את פיטי ויליאמס. גברת ברוקס ניסתה למנוע מהשמלה ליפול. 2 כוכבים.
- גייל קים ניצחה את ג'קי מור. עדיף על קרבות של WWE. הייתה הצמדה, לא ממש הסבירו חוקים. 2.25 כוכבים.
- סנשי ניצח את אוסטין סטאר כשבוב באקלנד שפט. באקלנד דחף את סטאר להצמדה, חבל שהוא לוקח תשומת לב. 3 כוכבים.
- ג'יימס סטורם ניצח את כריס האריס בקרב מטפחת. המטפחות נפלו, לא היה קרב באירוע שהקהל שנא כל כך מאז טומקו-סטיבי ריצ'ארדס. 2- כוכבים.
- כריסטופר דניאלס ניצח את ג'רי לין. הקהל היה גמור אחרי הקרב הקודם, ואהב את דניאלס. 2.75 כוכבים.
- צוות 3D זכו בתארי הזוגות מהומיסייד והרננדז. היה יכול להיות חזק אבל הוצג רע. הם לבשו גומי כדי לטפס. הקטור גאררו לא לקח את כפפות הגומי. הרננדז עבר דרך השולחן והקהל שנא את החשמול. המון עזבו. 1 כוכב.
- צוות אנגל- קורט אנגל, סמואה ג'ו, ריינו, ג'ף ג'ארט וסטינג- ניצחו את צוות קייג'- כריסטיאן קייג', טומקו, סקוט סטיינר, אביס ו-AJ סטיילס בקרב לית'ל לוקדאון. בגלל שג'ארט התערב בקרב של ג'ו-סטיילס, ההילים קיבלו יתרון. הארלי רייס שמר על המפתח. סקוט סטיינר השתמש בפרנקנסטיינר והקהל הודה שטעה לגביו. אנגל נפגע מכיסא, מסוכן לצוואר שלו. 4 כוכבים.
- ביום הילדים במקסיקו, עם כל המופעים המיוחדים, 250,000 איש יהיו באירועי היאבקות בארבעה ימים. מיסטיקו יוביל תשעה-עשרה מופעים, אטלנטיס שמונה, פארו אגוואיו ג'וניור בין שישה לשבעה, ודוקטור ואגנר ג'וניור שבעה. הם יצלמו תוכנית בארינה מקסיקו. גם אולטימו דרגון יערוך שם מופע.
- סמאקדאון בשבוע שעבר השיגה 2.48%. היו שלושה קרבות ארוכים והרייטינג ירד. ECW בשבוע שעבר השיגה 1.65%. RAW בשבוע שעבר השיגה 3.85%. סמאקדאון לפני שבועיים השיגה 2.66%. ספיישל היכל התהילה השיג 0.9%- חצי משנה שעברה, מה שמראה מה ברט ואדי השיגו. לפני שנתיים השיג 1.29%.
- אימפקט בשבוע שעבר השיגה 1.11%.
- העסקים בפברואר היו מעורבים- ההאוס שואוז בירידה של 10% בקהל, אבל בשנה שעברה היו סיבובי הופעות מעבר לים וזה היה שיא שנתי- יותר מכל שנה עד 1997, פרט לאטיטיוד. ממוצע של 6,316 השנה לאירועים חיים די טוב. הרייטינג קצת עלה- 0.5%- והאירועים עלו ב-12% בהכנסה אז הרכישות יהיו זהות. זה נשמע יפה, אבל אם בוחנים- לא טוב. באופן חריג הרייטינג של סמאקדאון עלה ב-3.4% השנה. זאת טעות, כי הם עברו ל-CW ויש להם 5% יותר בתים, זאת דווקא ירידה ריאלית. RAW לא השתנתה. נו וויי אאוט אכזב ממש, ירידה של 4% ברכישות, ולכן הכריזו על אירועים משותפים. הם העלו מחיר ולכן ההכנסות עלו, והרכישות יהיו די זהות. אבל בשנה שעברה, היה קורט אנגל-אנדרטייקר ורנדי אורטון-ריי מיסטריו. השנה ג'ון סינה ושון מייקלס נלחמו מול אנדרטייקר ובאטיסטה בקרב חלומות, חזו 275,000 רכישות והם ב-215,000, מתוכן 130,000 בתוך המדינה. אירוע רע של סמאקדאון זה מילא, אבל סינה לא הוסיף כלום. באקלאש יהיה משותף ווינס ילחם בו. תהיה עלייה אחרי האנגל של אלוהים, אבל אם לא ישיגו יותר מ-175,000 רכישות, הם צריכים לעבור לאירועים חודשיים.
- כבר ממשיכים...









