סיכומון עשיה+בקשת ניחומים על שמלה

big bride

New member
סיכומון עשיה+בקשת ניחומים על שמלה

אז הנה אני כאן עם רשימת וי חדשה: יש צלם (נראה חמוד) יש מלאנתלפים כדורי ופעמוני זככית לתלות על הסוכות בגן משוק הפשפשים, (אם מישהי רוצה אותם לחתונה אחר כך- שתגיד לי. הם בשקוף וכתום) הייתה מדידה! והיה זוועה חיה. אני ממש לא אוהבת את איך שזה יושב עלי, זה יצא דודתי, ואני מבועסת לגמרי, אבל היו גם חדשות טובות. הגשתי עבודה אחרונה בהחלט וחבר שלי (שלא לאמר בעלי לעתיד) פתח תעורכת תמונות יפיפיה ב24 רופי. יום ארוך ומפרך. בנות-מה לעזאזל אני עושה עם השמלה הזאת?

מתוקית23

New member
היי!

עד כמה גרוע העניין עם השמלה? לפעמים זה נראה כאילו השמלה על הפנים ואז באים שוב, וזה משתפר. בטוח היה משהו שגרם לך לאהוב את השמלה מלכתחילה...

big bride

New member
החזון.

לא בחרתי שמלה מוכנה, והחזון היה מדהים! הרקמה נראתה לי מהממת, ועכשיו על הגוף (ובמיוחד על הגוף שלי שהוא לא דוגמני במיוחד) הגזרה לא נראית משהו. עדיין כשיוסיפו את כל הקשקושים (רקמה, חריזה, טול סגול מציץ מלמטה) זה ישתפר, אבל כרגע זה פשוט לא נראה משהו.

אל תדאגי זה תופס צורה אחכ

בהתחלה תמיד הז נראה מוזר...חוצמיזה במהלך המדידות אפשר תמיד לעשות שינויים קטנים אז תראי מה את יכולה טיפה לשנות כדי לשפר את זה דבר שני אנחנו לא חושבים לקחת מעצב לחופה וכו אלא לעצב מעט לבד אז אשמח לשמוע ממך לגבי אופציה להשאיל / לקנות את פעמוני הזכוכית אחכ.... תודה ומזל טוב על העבודה (פרוייקט אחרון שלי ביום חמישי הקרוב) והתערוכה
אור

franko74

New member
כמו שכבר אמרתי:

עומדת על שלך, את משלמת מספיק שקלים בכדי שתקבלי בדיוק מה שאת רוצה, גם אם זה אומר שינויים של "הרגע האחרון".

ט ו ש ה

New member
מה עושים? חוזרים למעצבת/תופרת

חשוב שתנסי להבין מה לא נראה לך - הגזרה? הבד בגזרה הזאת? המראה כללי? לכולן יש את שלב ה"אני שונאת את השמלה", וזה בסדר - זה עובר. מה שחשוב זה לשים לב מה כן ומה לא מוצא חן בעיניך - ממ שלנתח את המראה של השמלה, ואז להתמקד בפרטים הספציפיים שבעייתים בעיניך. מה שכן, אני ממליצה לך לא לחכות למדידה הבאה, אלא לחזור על המדידה הזאת בהקדם האפשרי. ככל שתופסים פרטים שלא נראים לך בשלב מוקדם יותר - קל יותר לתקן אותם.

big bride

New member
את צודקת

אני מנסה לפרק את זה- הבד העליון- פשתן מקומט, נורא מצא חן בעיני ועדיין אבל נראה לי פתאום קצת פושט. פתאום בא לי כתפיות ספגטי ולא עבות, ואני רוצה את גזרת הA העדין קצת פחות עדינה- או בקיצור- נראה לי שאני רוצה שמלה אחרת, בצבע סגול חציל שתגרום לי להיות בלונדינית 1.80. אני אטלפן אליה מחר על הבוקר ואקבע עוד פגישה. די קשה לי להגיד באון ליין מה קורה במיוחד שבכל כל כך עסוק שם. אוףףף.

ט ו ש ה

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif שמלה סגולה זה להיט...

ואכן, טוב מראה עיניים מתיאור בפורום... תשקלי גם לקחת איתך עוד מישהו - מישהו עם עין טובה, טעם דומה לשלך ואובייקטיבי. הרב הפעמים מה שנראה לך סופר דופר נוראי, אפילו לא נראה למי שיושב מהצד.

בקשר לכתפיות

זה הדבר הכי קל לתקן כל עוד זה בכיוון של הקטנת העובי - ככה שזה ממש לא תהיה בעיה (לדברי המעצבת שלי בכל אופן שתמיד מהכל מתחילה מגדול יותר ומקטינה לפי דרישה) אור

big bride

New member
תודה לכולכן חמודות

אני אעדכן אותכם בכל קורותי. אם אני לא מדווחת לבסיס תוך 3 הימים- משטרת אופנה אסרה אותי. ואז אני מרוישה לכן את כאב הראש של הארגונים ושתי שקיות במבה. לילה טוב ושוב תודה

יוווו איך אני מתה על הבמבה האדומה

אצלינו במשפחה שואמרים במבה בכלל מתכוונים לזה

שכחתי להעלות את הקובץ

מתכוונים לזה: דוגמא לשימוש (יש כאלה במילונים תמיד נכון?) "רוצה לצאת עם הבמבה לטיול?"

למעלה