גם אני מסכמשת!
ניצלתי את זה שיש לי חצי שעה בבית. ואהו.

מה שלומך היום? קצת חולה. לא נורא. יעבור מהר

השבוע עבר מהר/בינוני/לאט? ממש מהר.. ואיך הוא היה באופן כללי?נחמד

מרתק. אח שלי התגייס, הייתי ביד ושם, ובעיקר- הייתי עסוקה. היום הכי טוב בשבוע שלך היה..: יום ראשון.

והכי גרוע? לא בטוחה. נראה לי יום חמישי. התחלתי להרגיש ממש לא טוב. האדם שעשה לי את השבוע, ולמה? החברה הכי טובה שלי.. פשוט עשתה לי טוב

קניית השבוע: ממ.. דיסק לאמא.. של פבלו רוזנברג- היא מתה עליו. הדבר הכי מוצלח שעשית השבוע:הייתי ביריד למען תושבי הדרום.. היה נחמד.. הדבר הכי טעים שאכלת השבוע? (מי הכין?):קוסקוס של סבתא..

המחמאה הכי גדולה שקיבלת השבוע:"את מיוחדת. ויש לך את הפוטנציאל להיות אחת ויחידה."
ציטוט השבוע: "כי אף אחד מכם לא רוצה לסיים את החיים שלו במוות, נכון?!!?" ספר השבוע: מלך החומוס ומלכת האמבטיה /אילן היזנר -ספר מצוין. סרט השבוע: אפקט הפרפר שיר השבוע: אהבה והיי פדיחת השבוע: לא מתפדחת.XD הישג השבוע: בצופים. התפקיד. כל כך מספק. הדבר הכי מצחיק/תמוה/משמח שקרה השבוע: מישהו התקשר אלי (מידיד) ועושה לי "את אלה? ואה ואה כמה שמעתי עלייך!" ואני נשפכת..

היה מבדר. הדבר הכי עצוב/קשה/מבאס שקרה השבוע:לא הרגשתי טוב ביום חמישי.. ובכלל, שבוע עמוס ביותר.. שגרה.. קצת מעיק. תוכניות לסופשבוע: יצאתי עם כמה חברים... סתם עשינו בעיקר כלום..אבל ביחד.. היה שוס.