סיכום שבועי ../images/Emo83.gif ../images/Emo72.gif
אני יושבת פה, ונורא קשה לי להתרכז, עוגת אפרסקים וקינמון של דרולי בתנור, והבית מלא בריח....
אז עבר יום כיפור. צמתם? לא צמתם? ביקשתם סליחות? כיפרתם על עוונות? אילו עוונות? ספרו, ספרו, אני לא אגלה לאף אחד....
אני רוצה לבקש סליחה. ממי שפגעתי בו, במקרה או בכוונה. על זה שלפעמים כשאין לי כח להכין כלום אני אוכלת מנה חמה. על זה שעד היום אפיתי לחם באמצע התנור, עם טורבו (עד שאמא של המזועזעת הסבירה לי בטלפון....). על דברים קטנים וגדולים ורציניים וטפשיים.
אני, כמו שאתם מבינים מזה שיש סיכום היום, עדיין בארץ. לא סתם בארץ, בבית. אם זה לא כפרת עוונות, אני לא יודעת מה כן. טוב, מה היה השבוע: ראינו תמונות של הפלאפל והפיתות של אמירה. כולנו נוסעים אליה בחג הבא. מה? מה אומרת? לא הזמנת אותנו? אז? מה את מנסה להגיד בזה? היו דיוני שמרים (שוב). יבשים וטריים וקירור ומחיר וגודל חבילות ואיפה יש להשיג ו.... הלחמניות יצאו מהתנור לפני שעה, בערב נאכל ונספר חוויות. עמיר עמיר הצטרף למאיה מאיה זוגתו שתחיה (רגע. אני חייבת לעצור פה. למה תמיד אומרים זוגתו שתחיה, או זוגתי שתחיה? אף פעם לא אומרים זוגי שיחיה. האם זה בגלל שכולנו רוצות להפטר מהם בתת מודע? או שאולי הגברים חיים בפחד מתמיד שנעזוב אותם, והם מרגישים צורך לאשש את קיומנו? אנחנו חיות יותר מכם בממוצע, אתם יודעים....
). כנראה נמאס לו לשמוע עלינו, והוא בא לבדוק במו עיניו מה קורה פה. לא לדאוג, אני לא אספר על הרומן הוירטואלי בינה לבין... אופס...סתאאםםםם. ברוך הבא!
the dude אילתר לנו בקדרות וגזרים. אני דובקת בסלט הגזר הפיקנטי של רובנס, מומלץ, כבר אמרתי? היה דיון מרתק על לבנים לאפיה. האם זה בריא? האם להניח ישירות על האבן? האם ניתן לאפות עליה לא רק לחמים? האם האם האם אמרו לך פעם? אז מתי מתי מתי יהיה גם לי???
יאללה, סיימנו להיום. קחו בחשבון שהיה שבוע קצרצר בגלל החג, ובפרק הבא בסאגה הבלתי נגמרת של הסיכומים: סוכות! אני צופה את הדיונים הבאים: אילו מאכלים מתאימים לסוכה? איך מורידים נמלים מהאוכל שאוכלים בסוכה (מה ז´תומרת? נותנים להן פקודה לרדת. איזה נמלים לא ממושמעות אתם מחזיקים בבית? הן בטח עולות על הספות וגוררות הביתה מקלות מכורסמים. באמת! תחנכו אותן!)? אתרוג - בעד ונגד. האם ניתן לבשל את הסכך לאחר השימוש. ועוד ועוד. חג שמח לכולם, וסופ"ש נעים!
אני יושבת פה, ונורא קשה לי להתרכז, עוגת אפרסקים וקינמון של דרולי בתנור, והבית מלא בריח....