סיכום שבועי |פסטרמה|

סיכום שבועי |פסטרמה|

הדבר הכי טוב השבוע: דבר רע שקרה השבוע: תוכניות לשבוע הבא: משהו שהייתי משפר בשבוע: היום הכי טוב השבוע: היום הכי רע השבוע: שיר השבוע: קליפ השבוע: איש השבוע: מאכל השבוע: משקה השבוע: סדרת השבוע: ספר השבוע: סרט השבוע: פורום השבוע: קומונת השבוע: אהבת את עצמך השבוע? : ולסיום- איך את\ה מרגיש\ה עכשיו?: *והשאלה השבועית- מה דעתך על מערכת הפורומים החדשה של תפוז?:

עונה../images/Emo70.gif |פסטרמה|

הדבר הכי טוב השבוע:טיול שנתי לשדה בוקר!! היה ממש כיף.. ביום השני הלכנו ל"נווה מדבר". זה סוג של ספא.. דבר רע שקרה השבוע:אין!! איזה כיף לכתוב את זה תוכניות לשבוע הבא:לעסוק בלא-ללמוד בכיתה. איזה מבאס. משהו שהייתי משפר בשבוע:יוצאת לחופש גדול כמו כל הילדים הנורמלים בגיל שלי. היום הכי טוב השבוע:יום שני-שלישי היום הכי רע השבוע:יום ראשון כנראה.. שיר השבוע:coldplay-violet hill משהו כזה.. קליפ השבוע:
איש השבוע:אני!! וחברות.. וטום וולינג
מאכל השבוע:קוטג' עיסתי בחד"א של שדה בוקר משקה השבוע:שוקו שוויצרי בחד"א של שדה בוקר! סדרת השבוע:סמולוויל
ספר השבוע:לא קוראת! סרט השבוע:יורוטריפ פורום השבוע:פורום גרין דיי קומונת השבוע:יש כל מיני.. אהבת את עצמך השבוע? :האמת היא שכן
ולסיום- איך את\ה מרגיש\ה עכשיו?:מרגישה דיי טוב, תודה *והשאלה השבועית- מה דעתך על מערכת הפורומים החדשה של תפוז?: דיי נוחה חוץ מה........ לא משנה..

אחלה להקה, |פסטרמה|

במיוחד האלבום הכי מפורסם שלהם- x&y בואו נראה איך אבירן כותב תגובה שלילית על הלהקה..

גיל110

New member
clocks הוא לא משם

ונוגה, אני לא מתחמק, אבל אולי את... *מרים גבות*.

למעלה